Sultan bir resimde baktım da,Kerem de Miray ın ayakkabılarını çekiyor,tmm oldu bu iş)))))))))
kızde yemegimizi yedik geldik zeynebim hem patates yedi hemde brokoli yedi bin maşallh bu zamna kadr iştahında sorun yaşamdım
kızlar birde zeynep beni çok ısırıyo saçlarımdan tutuyo çenemi bir ısırıyo ama anlatamm önceden acımıyodu şimdi damak sertleştkçe çok acıyoo reklem bitti aglıyo bak sıpa
saol canmaman maşallah zeynebe yesinde bol bol et olsun inşallah ecemde öyle cnm ya süreklı bana saldırıyo:)
ewt canm okuyorum elimden geldignceenagihan maşallah zeynepe aman dikkat en çok annenin nazarı değermiş bebeğine sürekli oku......
banyomuzu yaptık benimki tv seyrediyor banyodan sonra benim bildiğim çocukların uykusu gelir bizimki cin gibi........
tamam tuğbacım hatırladım
kızında aynı sen :)))
maşallah
demiri yıkadık missss gibi oldu
muhallebisini yemedi bende uyuttuktan sonra
biberonla verdim
1-2 saate kdr uyanır emer yeniden uyur inş.
bugün dişleri çok kaşındı garibimin yaaa
beyaz ekmekte katkı maddesi varmış burda cıkartılar şimdi organikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ekmek pehhhhhhhhhhhh,canım beyaz ekmek sadece kilo aldırdığı için ööle diolar bi araştır şekercim
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnmmmmslm kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyorum hıc evımız satılıyo yarın ınsallah kaç aylık satılık ılanı vardı bır turlu satılmıyıdu yarın adam kaporayı getırıcek nasıl mutluyum anlatamam allah herkeze hayırlısını versın
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhdelikanlı oomuşşş
aynen cekmelerrr bideee buzdolabıeysan bizimki de tencere tava tahta kaşıklar bayılıo bir de bulaşık makinasının kapağı açılınca kendini kaybedioo oraya gidiyo tabaklrı falan yere atmaya çalışıyo
danino verdim 1 kere YEDİİİatla gelirsem uzun sürerkafamçokkarıştı
babymix diyoruuuuuuuuuuuum
veren varmı diyoruuummmmm
ege bugun 2 de banyo yaptı 4 de yattı önceden banyodan cıkınca hemen uyurde 5-6 seferdir uyumuyorrrrrrrrrrrrbanyomuzu yaptık benimki tv seyrediyor banyodan sonra benim bildiğim çocukların uykusu gelir bizimki cin gibi........
sprel taktırdımmmmKızlar ben coktan berı yokum ama kazara hamıle kalan falan varmı ole haberler yada korunma ısını nasıl hallettınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?