sen bir ebeeğe bak bakalım biz alırız artıkın.nası ya o nerden çıktı şimdi
sağol canım bizimde lif yırtılması dedi dr ama devlet hastanesi işte bandaj yapın buz koyun falan dedi aslında bugün mr çektirmek lazımdı ama yalnız gitmezmi koca bebek
bana ikisi de uyar
evet ya çok pahalı. annemlere aldıramam bu paraya ortak alırız belki bi taraftan da bi bisiklete bu kadar para verilirmi diyorum. babamda böyle bişey istiyodu yazlıkta gezdirmek için:)
aptamil dediğin devam sütümü .. aptamilin sütü 1 yaş üstü diye biliyom benhee bu arada ben de pınarın bebek sütünde verdim içti kahvaltısına da koydum ama 1.5günde 1 paket gidiyo aptamil 19 lira hesaplarsak pınarın sütü daha karlı oluyo
deniz ve gülşen sizde normal süt veriyosunuz dimi
canım bizim arkadaş dediğim genelde .eşimin arkadaşları ve eşleri tabii çoçukları benimBen arkadaşalr arasında yapmayacağım,çünkü hiçbiri birbiriyle ortak değil,sizinkiler de öyle mi,yoksa bir arkadaş grubu mu?
Millet ilk o gün tanışacak,iyi olur mu bilmem???
fazla arkadaşım yok.. nedensen erkeklerin arkadaşlarıyla daha çok görüşülüyor..
tabii eşli olaraktan bahsediyorum.
bende ondan alıyordum. doktor grek yok dedi. onun yerine günlük pastorize süt al daha iyi dedi.bende kahvaltıda pınarın sütünü kullanıyorum hipp görmedim hiç bulsam alırdım belki ama yaklaşık 2 aydır pınar veriyorum emzirdiğim için mamaya gerek yok dedi dr.
en azından 6-12 yazıyo üstünde işte inanıp alıyoruz
yelizcim tamam anladık seyram pastanesi reklam mı yapıyon.. bize uzak . anadolu yakasında şubesi varsa olur...biz patayı seyran a aptırtık verdiğim modelden daha güzelini yapmışlar sağolsunlar