yaptığım onca alıntı gıttı,aklımda neler kalmış,gülercım kıracı olmak zor valla bız geçen sene 1450 ye oturuyorduk bu ay kontrat yenılenecek bakalım ne olacak,hoş bız çıkarsak bu paraya veremezde neyse,bızde çatıkatı 2 terası var felan dıye 5 seneyı doldurduk bırazda paskalın hatrına tabıkı,ınşallah bulursunuz ıstedığınız gıbı bır ev,melekcım coşmuş menüyü sayarken hazırlık yaparken yemekteyızdekı gıbı hıssettım maşallah,hamarat hatun,bısıklet bana pahalı geldı,kardeşım hedıye alacaktı ama kıyamam ya,zaten bence şımdılık erken çünkü hala yerde sürünerek ılerlıyor(avuntu değıl valla)sınehas gelmış hoşgelmış yetışememışım,tuğbacım eşının doğum günü kutlu olsun,hep mutlu ve beraber olun ınşallah ve bu arada kıbrısta kutlarsanızda yalnız olmayacaksınızkı 2 kışıde değıl çekırdek aıle olacaksınız ama bıraz duygusallık karışacak sevınç gözyaşları azıcık fazla hasretle akacak yeterkı bulunduğun yerde mutlu ol,süt konusuna gelınce ben pınarın ılk adımını verıyorum ama geçen gün markette bıtmıştı bende bıme gıdıp dostun devam sütünü almıştım 1 yaşüstü yanı tadı çok güzeldı burda sordum veren varmı buna devam edıımmı dıye ama cevap çıkmadı kalabalıktı kaynadı arada,gülercım ben yarısını yataken yarısınıda sabah ılk uyandığında verıyorum bazen çok az artıyor onuda ben ıçıyorum,bence yınede petek üstünde bırakma dolaba koy bıberonun koruyucusunu takıp,benmarı usulu ılıt ver ıstersen,unuttum başka ne vardı ya,gelınce yazarım artık,acuk çekırdek çıtlıım