Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ben onu daha önce yapıp verdim..hiç aklıma gelmedi doğum günümde verim diye...Kizlar slm Ben karar verdim fotografciya canin fotografindan anahtarlik yaptiricam ufak suslu pAketler yapip dogumgunune gelenlere vericem
canım şimdi saydım albumü .Bizim 3 tane 45 olacak.sizin orada çok pahalı söylemiş,bana bu bile pahalı gelmişti.
Ben bir de birer tane annemlere ve kayınvalidemlere vereceğim,onları da 10 ardan çoğaltacak.
Şirvanın çektirdiği yer size uzak mı ki?o da 300 dü ama içinde başka şeyler de vardı bari.
maşallah miraya..Hani demiştim ya,Miray sürünerek gidiyor,yaşına emekler diye,bugün akşamüstü iyice ilerletmişti sürünmeyi,aaaa,sonra bir baktık ki,emeklemeye başladı hehehehheeee
Bir de 11 aylıkken yapabilecekelri yazılmış ya,
Yüzüstünden oturur konuma geçebilir diye.Miray çok zorlayarak yavaş yavaş oturabiliyordu,onu okuduğumda,düşündüm evet mi hayır mı diye.O yazıyı okuduktan sonra eşimle Miray ı seyrediyorduk,bir baktık ki,hoooopppp Miray oturuverdi birden,ve sonra hep tekrarladı.Yazı uğurlu geldi yani hahahahaaa
Ben son birkaç gündür kollarımı 2 yana açarak 'Anne seni bu kadaaar seviyor' diyordum,Miray da tık yoktu,bugün yine aynını yaptım ve o da kollarını 2 yana açarak cevap verdi.
Geçen hafta mevlüde gitmiştik,orada herkes aminn derken Miray çok şaşırarak herkesi izliyordu,bir ona bir buna..Bugün ezan okunurken dedim ki,Hoca amin diyor,hemen ellerini yüzüne götürdü,ben tesadüftür deyip bir daha denedim ve yine yaptı,sonra eşimin yanında yine.Artık kaydettiklerini dışarı vurma dönemindeler herhalde,yeter artık dimi , 1 yıl kayıt kayıt , nereye kadarrrrr:-DD
şirvancım sistemde hata oldu iki kere göndermiş oldum msj ı ne reklamıı![]()
Beyaz Show da Ajda Pekkan bir gömlek giymiş,hani filmlerde kadın sevgilisnde kalır gece,sabahına da erkeğin gömleklerinden birini giyer ya,öyle bir gömlek giymiş)