• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

burdayız datlum
o siyah saçlının poposundaki ne yaa hey allahım hakaten vileda sanıırm :)))
çocuk şarkıcıları işte.

o kadındaki hırs haset fesat bende olsa bende zayıflarım eheheh
çok itici gelmiştir bana hep gülben.

Valla öyle,Hele ki kocasıyla evlendikten sonra kendini birden aklayıverdi ya,bambaşka birini oynuyor artık.

Sultan sende para olsa daha ne kadar zayıflayacaktın çok merak ediyorum,bundan sonrası Ebu Şallı,o da tahtakurusu:-)))

kız bunlar emzirir mi hiç vücutları herşeyden önemli günahları boynuna iyice şişmemek için erkenden doğum yapan bile var

çağla şikel emziriyorum diyo ama gel gelelim kapkara solaryuma girmiş nasıl emziriyor

Sultan sende para olsa daha ne kadar zayıflayacaktın çok merak ediyorum,bundan sonrası Ebu Şallı,o da tahtakurusu:-)))
ay moralim bozuktu buraya girerken yikide girmişim amma güldüm sağolun
göbeğim ve çevresindekitlakları yok ettirdim kendinden geçmiş göğüslerimi dikleştirirdim bide şu göbek çevresi yağları nı yaktırırdım:))

kız bunlar emzirir mi hiç vücutları herşeyden önemli günahları boynuna iyice şişmemek için erkenden doğum yapan bile var

çağla şikel emziriyorum diyo ama gel gelelim kapkara solaryuma girmiş nasıl emziriyor

aynen bencede öyle heleo o çağla ya uyuz oluyorum somalililer gibi dolanıyo ortalıkta

Ben Çağla yı seviyorum ya,Emre Altuğ u da severdim,yakıştılar diye düşünüyorum..

günadın herkese geçmişi okuyamadım dün annemdeydik akşam eve geldik içerigirer girmez kayra ağlamaya başladı sonra bu ağlama katılmaya döndü ne yapsak susturamıyoduk çığlık çığlığa ağlıyodu apartman başımıza toplandı düşünün nefesi kesiliyodu ağlamaktan sardık batataniyeye kendimizi sokağa attık sakinleşti arabayla 1 saat gezdik sızdı kaldı kuzum gecede iyi uyudu şimdi kafasında biaz ateş var üst damağı baya şişmiş acaba dişten mi ? eşimlede küstük tartıştık keyfim pek yok yani:(

Back
X