Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım kıyamam noldu acaba dişmi? selen dişleri çıkarken sadece mızırdanıyo böyle olmaz hiç.günadın herkese geçmişi okuyamadım dün annemdeydik akşam eve geldik içerigirer girmez kayra ağlamaya başladı sonra bu ağlama katılmaya döndü ne yapsak susturamıyoduk çığlık çığlığa ağlıyodu apartman başımıza toplandı düşünün nefesi kesiliyodu ağlamaktan sardık batataniyeye kendimizi sokağa attık sakinleşti arabayla 1 saat gezdik sızdı kaldı kuzum gecede iyi uyudu şimdi kafasında biaz ateş var üst damağı baya şişmiş acaba dişten mi ? eşimlede küstük tartıştık keyfim pek yok yani![]()
oh ne güzel gezin bakalım.hava da güzelohh gece sohpeti kaçırmışımtühhh
bende kalktım sultişle çarşıya gidicez çocukları annelerimize bırakıp şöyle doğum günü için bişeyler bakalım dedikk
bu arada hepinize günaydınnnn güzeller
Allah razı olsun onlardan canımkahvaltı yapayım.oh ne güzel annem ben uyurken gülfemi almış sonra uyutmuş bana kahvaltı hazırlamış.Allah annelerimizden razı olsun.kızlar hep söylüyorum yine söylicem anneleri yanında olanlar kıymetini bilin.beni şimdiden gidince napcam korkusu sardı((
ay canım ya.teyzesini de çok severmiş. bizimki de öyle selen bazen kardeşimin kucağından bana gelmiyo.günaydınnnn...
gülercim çok haklısın anne gibi kimse olamaz.ben de annem gelince çok dinleniyorum.bir de kız kardeş...onunda değeri de faydası da çok.
benim de kardeşim geldi dün eniştesinin doğumgününü kutlamak için onlar enişte baldız değil baba kızmış öle diyolar :) ecrin çıldırdı sevinçten ne yapsak kahkaha attı 11 e kadar teyzesiyle oynadı ne bir uyku belirtisi ne bir huysuzluk...Allahım iyi ki bana bir kız kardeş vermiş.
Kıııııııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
az Önce gÖrdÜm gÜlfemİn dİŞİ ÇıkmıŞ.
Ya ne gÜzel bİ gÜn bugÜn yarabbİm.
inşllah cnm çook sevindim derken diş haberini gördüm daha çok sev,ndim :teytey: hihoyyyt a.s. demek çok acıtıyo dişler gülercim yaa ilk dişi di mi hepsi birden çıkmaya hazırlanıyo ya daha da zorluyodur patır patır çıksınlarda sizde uyuyun artık inşallah :Saruboceq:bi deeeee kocaman bi maşallah kızıma dün gece sadece 3 kere kalktı ve 4 buçukta azıcık ağladı.Allahım ne güzelmiş ya.ay inşallah baharla birlikte herşey düzelecek hepimiz için inşallah.
Hani demiştim ya,Miray sürünerek gidiyor,yaşına emekler diye,bugün akşamüstü iyice ilerletmişti sürünmeyi,aaaa,sonra bir baktık ki,emeklemeye başladı hehehehheeee
Bir de 11 aylıkken yapabilecekelri yazılmış ya,
Yüzüstünden oturur konuma geçebilir diye.Miray çok zorlayarak yavaş yavaş oturabiliyordu,onu okuduğumda,düşündüm evet mi hayır mı diye.O yazıyı okuduktan sonra eşimle Miray ı seyrediyorduk,bir baktık ki,hoooopppp Miray oturuverdi birden,ve sonra hep tekrarladı.Yazı uğurlu geldi yani hahahahaaa
Ben son birkaç gündür kollarımı 2 yana açarak 'Anne seni bu kadaaar seviyor' diyordum,Miray da tık yoktu,bugün yine aynını yaptım ve o da kollarını 2 yana açarak cevap verdi.
Geçen hafta mevlüde gitmiştik,orada herkes aminn derken Miray çok şaşırarak herkesi izliyordu,bir ona bir buna..Bugün ezan okunurken dedim ki,Hoca amin diyor,hemen ellerini yüzüne götürdü,ben tesadüftür deyip bir daha denedim ve yine yaptı,sonra eşimin yanında yine.Artık kaydettiklerini dışarı vurma dönemindeler herhalde,yeter artık dimi , 1 yıl kayıt kayıt , nereye kadarrrrr:-DD
inşllah cnm çook sevindim derken diş haberini gördüm daha çok sev,ndim :teytey: hihoyyyt a.s. demek çok acıtıyo dişler gülercim yaa ilk dişi di mi hepsi birden çıkmaya hazırlanıyo ya daha da zorluyodur patır patır çıksınlarda sizde uyuyun artık inşallah :Saruboceq:
hayırlı olsun gülfemcim dişiniz
ya kızlar şeker hamuru yenmiyo yazmış bazıları biraz araştırdım yeniyomuş bu melet