• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

gÖZÜNÜZ AYDIN gÜLeRcİM.Bizim de ilk 1 diş görünmüştü,şimdi yanındakiyle birlikte büyüdüler.

Biz de bugün kızımla kahvaltıdan sonra dışarı çıktık,parkta salladım biraz,inince ağladı:-(
Sonra pazar var burada,giyim pazarıyla karışık,orada turladık,
Oradan fotoğrafçıdan fotoğraflarımızı aldık,çok güzel çıkmışlar.
2 saat belki fazla dışardaydık,gıkı çıkmadı,normalde 1 saatten sonrasında mızırdanmaya başlardı,etrafı seyretmekten sıkılmaya fırsat kalmadı herhalde.
Eve girdik,üstünü çıkarırken başladı ağlamaya,e uykusu gelmişti tabi,kaç saat uyumadı yolda falan da,hemencecik uyuyuverdi Aşkımmmmmmmmmm

slm kızlar
sabah demirin kahvaltısını yaptırıp dışarı çıkardım
uyur arabasında diye aaa çocuk inat etti uyumadı
çorbasını yedirdim o kdr uykusu vardıki ayağımda sallanarak uyudu ilk defa
hemde 5 dk da

gülercim hayırlı olsun

bende kendim çekicem oğluşumn fotolarını
bahçede gzl olck o kdr para verene kdr :)))

maşallah gulfeme çıkmış dişi bi biz kaldık :)) dişsiz
ohh yarasın mırayla demıre temız hava ıyı gelmiştir

gÖZÜNÜZ AYDIN gÜLeRcİM.Bizim de ilk 1 diş görünmüştü,şimdi yanındakiyle birlikte büyüdüler.

Biz de bugün kızımla kahvaltıdan sonra dışarı çıktık,parkta salladım biraz,inince ağladı:-(
Sonra pazar var burada,giyim pazarıyla karışık,orada turladık,
Oradan fotoğrafçıdan fotoğraflarımızı aldık,çok güzel çıkmışlar.
2 saat belki fazla dışardaydık,gıkı çıkmadı,normalde 1 saatten sonrasında mızırdanmaya başlardı,etrafı seyretmekten sıkılmaya fırsat kalmadı herhalde.
Eve girdik,üstünü çıkarırken başladı ağlamaya,e uykusu gelmişti tabi,kaç saat uyumadı yolda falan da,hemencecik uyuyuverdi Aşkımmmmmmmmmm

biz aynı yerdemiydik acaba fotolar hariç herşeyi aynı yapmışız:)))

slm kızlar bugün sultanla baktık veee bursalılar ülküm pastanesi varya nalbantoğunun orada harika bir pasta beğendik 30 kişilik fiyatı ne kadar tahmin edin 50 tl biz inanamadık ve adam nasıl isterseniz yaparım dıyor kızlar bence başka yerlere gidip kazıklanmanın anlamı yok adam kızına yapmıs resmını gosterdı pc den bızım ağzımız açık kaldı sultanla ben oraya yaptırıcaz sizde düşünürsenız kartını aldık

biraz önce ecrine mama yedirdim yere oturttum suyunu tazelemek için mutfağa gittim arkamdan emeklemeye çalışmış heralde yüz üstü düşmüş dişi dudağını kesmiş çığlık atmaya başlayınca mutfaktan nasıl geleceğimi bilemedim.yerden bi kaldırdım bütün ağızı kan olmuş elim kolum dizlerim titredi korkudan çok fena oldum hemen yıkadım su içrdim uyuyor şimdi :( düşe kalka büyücekler biliyorum ama dayanılır gibi değil ya Allah bidaha göstermesin

sağol şenaycım yüksekten düşmedi oturduğu yerde emeklemeye çalışırken yüzünü vurmuş sanırım.elinde oyuncak da vardı.belkide ona çarptı ağızı.kucağıma alınca hemen sakinleşti zaten de ben sakinleşemedim çok korktum.

benim oğlan bilgisayar tuşlarını sökmeyi çok iyi becerdiği için korkudan burda yazamıyorum bile ama açık oluyo gelip geçtikçe okuyorum sizleri.uykularıda çok uzun olmadığı için iki çocuk bol misafir ve ev işine anca yetişiyorum o yüzden pek yazamıyorum ama takipteyim.

şenay seninkilerden biri yürümüş herhalde darısı bizim başımıza benim oğlan kendini yürüyo sanıyo popoyu hiç yere koydurmuyo yürütece koyacaz diye basıyo yaygarayı sürekli tek elde yürüyüp dürüyoruz mahvetti bizi.

Back
X