• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Senay o konuda bir aciklama yok ne yazikki

istenmeyen seyler yasansa da bazilari sir olarak kaliyooo

garip AMA bazen kisisel cekismelere sahne oluyor bu sayfalar

Bu kadar zaman sonra olmamasi gerekenlere biz Sadece seyirci kalabiliyoruz

umarim tekrarlanmaz bu sahner.....

ay şimdi daha çok merak ettim çatlıcam

dileğim zeren yürüdü zeynep oturan boğa oğlanda yürür tez zamanda seni özledim valla benimde sayfa açık oluyo fırsat buldukça yazıyorum bişeyler

senaycım ben açıklamak istemem neticesinde tuğçe ve sultan arasında yaşandı ve sultanda birdaha bu konunun açılmaması için ricada bulundu ama kendisi anlatmak isterse anlatabilir tabiyki

didem sır falan değil yaşananlar aslında herşey açık ve netti ama buradan kaldırıldı sanıyorum başka birşey söylememe gerek yok!!!

şenay biz arzuyla( hatırlarmısın bilmeme arzuer06) nerdeyse herhafta görüşüyoruz biliyosun komşu çıktıksürekli senin kızları soruyo çok selam söylüyo ama bende pek yazmadığım için anca şimdi iletebildim.

slm kızlar bugün sultanla baktık veee bursalılar ülküm pastanesi varya nalbantoğunun orada harika bir pasta beğendik 30 kişilik fiyatı ne kadar tahmin edin 50 tl biz inanamadık ve adam nasıl isterseniz yaparım dıyor kızlar bence başka yerlere gidip kazıklanmanın anlamı yok adam kızına yapmıs resmını gosterdı pc den bızım ağzımız açık kaldı sultanla ben oraya yaptırıcaz sizde düşünürsenız kartını aldık
ben sipariş etsem burayada gelir mi acaba hihhihii
biraz önce ecrine mama yedirdim yere oturttum suyunu tazelemek için mutfağa gittim arkamdan emeklemeye çalışmış heralde yüz üstü düşmüş dişi dudağını kesmiş çığlık atmaya başlayınca mutfaktan nasıl geleceğimi bilemedim.yerden bi kaldırdım bütün ağızı kan olmuş elim kolum dizlerim titredi korkudan çok fena oldum hemen yıkadım su içrdim uyuyor şimdi :( düşe kalka büyücekler biliyorum ama dayanılır gibi değil ya Allah bidaha göstermesin

geçmiş olsun cnm

demiri uyuttum 2 saat uyudu kalktı biz bi daha gezmeye gittik ne gezinti olduk heee

nasılsınız kızlar pazardı ev ısıydı derken bıde seloşa sahıl turu attırdık anca işim bıttı bu gece seloşun doğum gunune yapıcağım bı kurabıeyı denıcem hıc yapmadım rısk almayayım dedim tuğbacım valla adresı ve tel verrsenız çok sevaba gırersınız ben ısterım yani suslerı falan ne yaptınız
tuğbacım gecmiiş olsun ecrıne

cnm veririz tabi ve yaşpasta harika seher hani fiyatına göre değil asla biz çok şaşırdık yani fiyatı duyunca

süsleri aldık baya bi ama kostüm yok cnm ya zafer plazaya falan baktık 4 yaştan başlıyor mecburen elbise alıcaz

iyi akşamlar kızlar

sabaha karşı yola çıkıcaz.ayyy çok heycanlıyım.çok özledim ailemi,arkadaslarımı ve istanbulu :))

ben doğum günü süslerine netten bakıyorum daha almadım.istanbulda ablamda yapacagım doğum gününü.onda süs varmış zaten.

ankaradaki için alıcaz süs.çok güzel şeyler var.çok güzel pastalarda var.masraflı olcak valla kuzuların doğum günleri :))

ecrine çok geçmiş olsun...kıyamamm :((

tuğba pasta cidden çok uygun fiyataymış.bizim burda sordıuğum yerler uçmuş valla

gecmiş olsun tugba kıyamam kuzu daha emeklemiyormu kıyamammmmmmmm

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biz bu gun evden 12de cıktık yeni geldik 4 tane alışveriş merkezine gittik egeye lcwdan yazlık tişortler aldık gelmiş..
mevsimlik ince üst alt aldık
weniceden spor ayakkabı aldık harıka beyaz laciverttt
22 tlye hemde ortebetik.

lcwda indirim var

kocişe bişiler aldık ben yıne sinirimden almadım
dogumdan sonra takıntı kaldı yakışmıo sanki hiç bişeyde denemedim aslında offfffffff

ya yumurtalı ekmek yapıcam sabaha hiç yapmadım
yagdamı kızartıcam onu yumurtaya bandıktan sonraaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, zeyno5

güle güle giysin ege.

aynen melek benimde hiç alasım yok.çok güzel şeyler var.indirimde bide.

valla bende hiç yapmadım ama yğda kızartıcan galiba.

resimlerden bahsedilmiş........

biz 2 poz cektırdık tek resim oldu
4 tane orta boy onlarıda anneme-kayınvalideme-eltime-ve görümceme verdik

1 tane büyük boyda cervesşyle birlikte bizim evimizdeeee

sagol zeynooo

ya egeyi telden kamera cektık onları brleştirince eklerım faceye agorada alışverış merskezınde oyuncak var
küçük havuz ve bott amcasıyla bindi direksoyunu nasıl cevırıyorrrr
o kahkalarını görmeniz lazımdı agzı hiç kapanmadıııııı

cok eglendi bugun sabah 7de kalktı az önce uyudu hiç uyumadııııııııı gün içindeeee...

ben geldim kimseler yok zate bu hafta içi hiöç görüşemedim sizlerleeeeeeee

konulara uzak kaldımmmm

gecmişi okumam imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hepinizi ve kuzucukları öptüm iyi hafta sonlarııı

dogum günümüze az kaldı ama ben daa süs pasta kıyafet işini halletmedim...

yarın bebek görmeye gidecegız eşimle eşimin arkadşının da oglu oldu oda egeeeeeee

01 şubatta dogmuştu anca omnada lcwdan eşortman takımı aldık ben kaccctım byeeeeeeeeeeeeee

Back
X