• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kızım ben iş kadınıyım ama bilirim yemek yapmayı elim tatlıdır benim ne haber:)
hiç zannettmemmm....
senin kalem tutan ellerin . hamurdan ne anlar..
ya bende kımse görünmüyor bak bunuda unutturacaklar bıze sölıım teşekkür butonu gıbı dıyecekler sarı dışarda yeşıl çevrım ıçı anlayın ışte dıyecekler :olmaz:kötükedihüso
sen ne diyosun kardeş..

valla ben burnuma kadar tok da olsam yerım dıyeceklerım arasında ıçlı köfte,tıramısu,arap usulü dolma ve sarma ve tabıkı vazgeçılmezlerımyıne tantunı ve künefeeeeee o da emın usta usulü ama offfff coşturdunuz benı ya

özlem canım iyimisin kendine gel kendine...

selam kızlar mügecim kayra daha iyi saol canım.bende az önce kek yaptım fırında şimdi akşam kocam çayın yanına mutlaka bişey ister bide bu aralar sigarayı bırakmaya çalışıyo iice delirdi:)

aay ben börek özürlüyüm fırında yapamıyorum kuruyo nedense gerçi çok deneyimimde olmadı :)) ama tavada süper börek yaparım otlu :) burdada şahane su böreği yapan bi yeer var bizde ordan alıyoruz ..

tepside yaptıtan sonra kesip üstüne soda dök ,, yumuşak oluyor o zaman.
birde fırından çıkardıktan sonra açıkta bırakma tepsinin üstüne biraz elinle su damlat sonrada bir havlı bez falan ört.

valla ben daha da bişey yapmam 1 ay hamurişi tatlı..geçen bi pasta denemesi yaptım direk bozdum rejimi ama dayanılır gibi değildi valla..artık yapmıyorum en erken elanın doğumgününde yerimm

ay ben sana söyleyeyım arkadaşım tepsı böreğının yufkalarını ben süt,yoğurt,1 yumurta,kabartma tozu,sıvı yağ,azıcık margarın erıtıp bu karışımın ıçıne batırıp çıkarıyorum sonra serıp arasına harcı ekleyıp yınelıyorum süper oluyor,ya tarıf bölümüne yazsanıza şu tarıflerınızı bazen bılsekte aklımızdan gıdıyor ışte,bıldığımızı unutuyoruz ha

tepside yaptıtan sonra kesip üstüne soda dök ,, yumuşak oluyor o zaman.
birde fırından çıkardıktan sonra açıkta bırakma tepsinin üstüne biraz elinle su damlat sonrada bir havlı bez falan ört.

woow taktiklere bak saol şirvan ilk kez duyuyorum bunları..

selam kızlar mügecim kayra daha iyi saol canım.bende az önce kek yaptım fırında şimdi akşam kocam çayın yanına mutlaka bişey ister bide bu aralar sigarayı bırakmaya çalışıyo iice delirdi:)

canım inşallah bırakır..
çerez falan koy çayın yanına.. onlarla oyalansın..
sonra kayra onları yere atsın . sen çıldır..

bu böyle devam eder gider. işte

lKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
oslem1907, NAVRIS, burcu_arda, superkaran, demirim, poseidon80, TugbaEcrin
ya bu yoktu onu dıyorum ya şırvan pöööffff,gelmış

buarada tramisudan bahsedilmiş siz neyden yapıyosunuz ben kedi dilinden yapıyprum çook süper oluyo yaaa bayılıım bende ona. ben rejim yapmam hiç canım ne isterse yerim ama şöyle mesela bugun gezmedeyim ve çok yedim ertesi günü çok hafif yerim midemi rahatlatırım

canım inşallah bırakır..
çerez falan koy çayın yanına.. onlarla oyalansın..
sonra kayra onları yere atsın . sen çıldır..

bu böyle devam eder gider. işte

canım şuan her akşam yaşadıklarımızı yazmışsın valla:) o çerezleri topalamktan helak oluyorum bide kayra yutar tıkanır diye ödüm kopuyo

valla ben burnuma kadar tok da olsam yerım dıyeceklerım arasında ıçlı köfte,tıramısu,arap usulü dolma ve sarma ve tabıkı vazgeçılmezlerımyıne tantunı ve künefeeeeee o da emın usta usulü ama offfff coşturdunuz benı ya
özlemcim bizim mideler aynı işliyo :))))
eğitime bak .. elin herifleriyle yemeğe gitmiş bizim karı ..
58 olduya iyice havalarda ..
kız senin kocan nerde.. kızmıirmi sana..

geçenlerde kim demişti yaaa. senin kocanla aran açıkmı diye..
hiç bahsetmiyorsun diye..

ayy ne dedim ben gene yanlış bişeymi dedim acaba

yok cnm bişey demedin ben sadece kendi fikrimi söyledm üzülmeee :)))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

demire ayakların nerde diyorum ayaklarına bakıp gülüyo
yürümek için kendini deniyo 1-2 adım atıp oturuyo sıpa yaaaa

kuzum uyandı ben kaçar çorba ıçırıım acuk,öpüldünüz çoook,akşam aşk ve ceza var,genış aıle var,hoplülülülülülü

lKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
oslem1907, NAVRIS, burcu_arda, superkaran, demirim, poseidon80, TugbaEcrin
ya bu yoktu onu dıyorum ya şırvan pöööffff,gelmış
aaa onu melekcim yapıyor...

canım şuan her akşam yaşadıklarımızı yazmışsın valla:) o çerezleri topalamktan helak oluyorum bide kayra yutar tıkanır diye ödüm kopuyo
bizde de hergün aynı şeyler.oluyor.
buarada tramisudan bahsedilmiş siz neyden yapıyosunuz ben kedi dilinden yapıyprum çook süper oluyo yaaa bayılıım bende ona. ben rejim yapmam hiç canım ne isterse yerim ama şöyle mesela bugun gezmedeyim ve çok yedim ertesi günü çok hafif yerim midemi rahatlatırım
hadi ver bakalım şu kedi dilli tramisu tarifini .

bende kaçayım
fırında tavuk ve baharatlı elma dilim patates yapıcam
akşamada aşk ve cezayı izlerim demir izin verirse tabiiii
öpüldünüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Back
X