Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin zormu geciyordu hamileliginayy inşallah bende birkaç sene sonra bi bakarım 7 aylık hamileyim eheheheh çoğu gitmiş azı kalmış olur eheheheheheh
Deniz canım vermiş olduğun pandispanya kekine çok kabarıyor yazmışsın hatta o kadarki 3 e bölebilirsin demişsin benimde keklerim pek kabarmaz tarifini deneyeceğim ama yuvarlak borcama mı yapıyorsun ???
şekil A gözüktügü gibiiiiiiiiiiiGündüz uyuyamadığımda akşamın erken saatinde uykum geliyor valla,buraya girmeseydim çoktan uyumuştum,ama burada ne varsa,uykumdan ölsem de çıkamıyorum)
evet zarar edersibn bırak kalsın ben genelde 4 günlük yellow melon diliom ugraşamıom artık hem sıkıldım hem aman kalmıuyyoooooFarmda yanlışlıkla karpuz ektim,4 günde ancak olacak,öyle kalsın mı ,yoksa onları silip başka şey ekme şansım var mı???Zarar eder miyim çok,)
inşallah uyur gülfemcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgeçmişi okuyayım dedim ama çok birikmiş.
çok uykum geldi ben yatayım.yarın görüşürüz.
benim kız 2 gece iyi uyudu ya 2 gecedir acısını çıkartıyo.sabahklyoruz.dün gece o kadar çok ağladı ki sesi kısılmış.dua edin bu gece uyusun da kendine gelsin kuzum teyzeleri.
ben ben :)))Güler inan sen böyle anlattıkça çok üzülüyorum,inşallah tez zamanda düzelir uyku düzeniniz.Ben bazen 2-3 kere kalkıyorum da ,çok zor geliyor,gece kalktığımda da zaten hep aklıma geliyorsunuz,sen ,Gülşen..
ya bende yüzümden zayıflarım çok kötü bir durum çirkin oluyorum o zamanda:) elifcim ben zayıflayınca yüzümden gder zaten de geçen hafta çok az uyudum hatta dışarı çıkarken gözlerimin morluğunu zor kapattım uykusuzluktanda yüzüm küçücük kalıyo :)
gülercim yaa inşallah uyur bu gece kıyamam ağlamasın gülfemcim..
ayy canım valla ne yapsakki bu canlarageçmişi okuyayım dedim ama çok birikmiş.
çok uykum geldi ben yatayım.yarın görüşürüz.
benim kız 2 gece iyi uyudu ya 2 gecedir acısını çıkartıyo.sabahklyoruz.dün gece o kadar çok ağladı ki sesi kısılmış.dua edin bu gece uyusun da kendine gelsin kuzum teyzeleri.
canım ya şimdi çok merak ettim inşallah benim kekimde iyice kabarır orta boy büyükde olabilir bilmiyorum yuvarlak borcamım var ona denerim inşallah sağolaay iyiki sormuşsun cnm yaa..baya büyük oluyo büyük bi kalıba yapın ama ben kelepçeli yuvarlak kalıba yapıyorum bayaa büyük boy onuda yazayım oraya ama borcamdan taşar mı bilmem yanları büyük bi borcamsa olur sanırım yaa