• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

nagihnacım hepsi kayıtlı onların merak etme ben baştan sağlık ocağına vurdurdum sonra doktoru vurmaya devam etti sağlık ocağına gittim baya sonra bana bilgileriniz geliyor şu doktora şu aşılar vurulmuş dediler şaşırdım kaldımm

nagihnacım hepsi kayıtlı onların merak etme ben baştan sağlık ocağına vurdurdum sonra doktoru vurmaya devam etti sağlık ocağına gittim baya sonra bana bilgileriniz geliyor şu doktora şu aşılar vurulmuş dediler şaşırdım kaldımm

ay canm inşş ya valla çok sevndm heryere baktım yok hep çantamda durrdu ama bulamıyorumm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet zeynep kuzunun dogum günüüü

iyiki dogdun zeynepppppppppppppp

umarım hayatın boyunca yüzün hep gülerrr

evet nagihan aşılar kayıtlı oluyor

pis kokmaz eyşan mis bbek kkar onlar masum kuzularrr

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, huzur84

gunaydınlar
gecmişe fazla bakammadım baş ağrım çok gece uyumassan başka ne olabılıkı
ıyıkı doğdun zeynep
denızcım bencede yuzun kucucku kalmış uykusuzum falan dıyosun ama
eysan teyzemede maşallah as kaldı doğurcakmıs

Son düzenleme:
günaydın kızlar,ıyıkı doğdun zeynep,hep mutlu hep sevdıklerınle sağlıklı yaşa,aşkla yaşa huzurlu ol ınşallah

dişimizi kutlayan herkese teşekkür caljel kullundınızmı peki

dişimizi kutlayan herkese teşekkür caljel kullundınızmı peki
benım hazır duruyor ama henüz kullanmadık halıyle
günaydınlar olsun herkese
günaydııın sultan :sm_cool:
gunaydınlar olsun sultancım
bı kaldık bız dıssız hala tık yok[/QUOTE
bız varız sonra şenayın kuzusu dadelikafadulden
günaydın
4 haftada 2800 vermişim ve 2400 ü yağ
çok da kötü değil
bence süper daha ne,bugün bende çıktım tartıya şok oldum hıçbışey yapmadan gıtmış 600 gr:lepi:
selam şekerler:)
opuyorumnanaktan

hoşgeşdın canım

tuğba belkıde ecrın normalde döndü bız hala 2 günde bır felan yapınca çocuk üstüste 2 gün yapsın bışeymı oldu acaba dıyoruz,yanı normalı bu belkıde zaten 4 ten sonra endışelenın dıyorlar,sıkma canını ınşallah düzene gırmıştır

ii akşamlar kızlar nasıslnz yarın dogumgünümz hazırlıklara başladık darısı diger kuzucukların başınaa
ay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah
kızlar ben zeynebin aşı kartını kaybettm nolck yaa bu zamana kadr tek bi hemşire vurdu acaba bilg. kayıtlımıdr
kayıtlıdır canım onlarda.yeni bi kart ta verirler bence sana
günaydınlar olsun herkese
günaydın yerim ben sizi. resime bayıldım:)
günaydın
4 haftada 2800 vermişim ve 2400 ü yağ
çok da kötü değil
süper selincim. hem de yağdan

kızlar dünden beri moralim çok bozuk.hele dün çökmüş vaziyetteydim.
çatıya tadilat yapıyoduk ya. çok ta güzel olmuştu. dün belediyeden gelip çalışmayı durdurdular.çumaya kadar eski haline getiriceksiniz diyolar.eski haline getirmek daha zor şu anda. yaptığımız masraf ta boşa gidicek. ve eve binaya zarar verecek hiçbişey yapmadık. ayrıca etraf kaçak katlarla dolu ben yasal olan katımda üstü kapalı kullanılmayan bi yeri odaya dahil ettim sadece. o kadar sıkıldım ki evi hemen satıp gidesim var burdan. aldığımızdan beri sorunlu

Back
X