• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

valla uykusuz bı kızın varsa bıtıyo guler sabah körü ayaktaydı cadıcım bende alıştım artık 2 saat uyanmadan uyusam butun gun ıdare eder vazıyete geldım napayım böyle böyle duzelıcek ınşallah akşam en azından 1.5 saatte bır kalktı sukur

valla alıyecım sen gıt bı beledıye bı çözüm yolu vardır canım
inşallanh canım gitçem bi bakalım. müjdeyle gelirim inşallah haber veririm size .dua edin nolur

çok sağolun arkadaşlar.ama malesef yine uyumadı yine ağladı.o kadar matematik problemiş çözen ben bu proplemde çözümsüz kalakaldım.bilmiyorumkismile

yok elifcim biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz.ben de senin gibiyim.yabancı biri dersime girdiğinde çok geriliyorum.ama ben daha hiç teftiş geçirmedim...2 kere müdür geldi dersime o kadar.

gözünaydın canım.nasıl bi rahatlık anlatamam.gülfem 6 da uyandı annem geldi aldı sağolsun.ama ona da kıyamıyorum.benim yüzümden kadıncağız perişan oluyo.

yaştan çokkısmet anacım kısmet gelecek olanı bağlasan durmaz ışte,maşallah

ayyy ne güzel ıncıler gelıyor,bızede gelecek ınşallah,hadı gözünaydın

geçmış olsun canım,sesı kısılana kadar ağladı ha kıyamam ya,bu akşam benımkıde zor uyudu,kaş göz bıttı,yatağı dört döndü,kıvrıla kıvrıla ayağa kalkmaya çalışa çalışa sekın düştü,yata kalka 1 saat oyalandık

kıs sankı kendı gıdebılmış,hadı uyu 2 çocuk bakan melek,sende az yorulmuyosun ha,bıde tıtızsın maşallah,tatlı rüyalar gör ınşallah

öyle deme buda bır sorun,tabıkı yazacaksın bızde arkadaşınsak ortak olacaz yardım edemesekte

evet canım ya.sesi kısık şu anda iyden iye.

ne güzel heyecan vardır şimdi sizde.kolay gelsin.zeynebimizin yaşı şimdiden hayırlı olsun.

canım atlamışım.dişiniz hayırlı olsun.ben kullandım hala da kullanıyorum.bi zararı yoıktur inşallah.

canım çokpis işler bunlar.bildiğim kadarıyla apartmandan imza almak falan gerekiyo.bi kişi bile itiraz etse olmuyo.ama uğraşın.malesef türkiye gerçeği araya okkalı birilerini koymaya çalışın.bak nasıl çözülüyor sorun.

maşallah kereme.

seher bu ne enerji ya.maşallah sana.

BU ARADA GÜNAYDIN DEMEYİ UNUTMUŞUM.
GÜNAYDINLAAAAR
evet canım öyleymiş .şikayet apartmandan degilse eşim imza verirler diyo.bodrum kattaki arka tarafta bişeyler yaptı bahçeye doğru büyüttü evi.ama bizimki çatı olunca göze battı işte.
canım ya kurşun döktürmeyi denedinmi gülfeme benim arkadaşımın kızı var selenden büyük o da uyumuyodu bide çıglık atıyodu hep gece 4 te kalkıp sabah 8e kadar oturuyolar.ama gündüzde uyumuyo. o döktürdü iyi geldi dedi. ama şimdi yine aynı oldu galiba:)

aliyecim bizim evimiz tarihi eser dışarıdan müstakil gibi bizde var olan çatının görüntüsü değiştirdik fakat şikayet etmişler anıtlar kapımıza dayandı yıkıp en en eski haline getiriceksiniz dedi yoksa biz yıkarız dediler yani daha önce olan çatıdanda olduk o göze batmıyormuş demekki değiştirince hemen şikayet malesef nerelere başvurdular bizim anıtlar olunca bişey yapılamadı ve eski haline getirdik

daha sonrada milim milim ölçtüler evi siz bu evin her yerini zamanında değiştirmişsiniz diye o zaman iiziz verilmiş şimdi olmaz dediler mahkemeler felan neyse o durduruldu bakalım daha neler olucak :))))
bizim evde tek çivi çakmaya izin verniyorlar hemen kapıdalarr mesela camlarımız eski köy camı gibi yukarı kalkıyor ve camlar küçük kare kare değiştirmeye izin yokk

herkese güzel günler dilerim....aliye böyle şeyler zaten etrafı rahatsız etmekten imtina eden insanların başına gelir seni anlıyorum...benim baba evimin üst katına adam resmen krallık kurdu ama hiçbirşeyde olmadı....idile hamileyken bizim başımıza gelen neydi biliyor musun....hani çanak anten kirliğine takmışlardı bir ara bizimde çanak salon camında duruyor çünkü yukarıdaki teyze izin vermiyordu çatı için...neyse biz salon camına taktırdık çanağı ve o yaz dünya kupası maçlarını seyrettiğimiz bir gece tık tık diye ses geliyor biryerden eşime dedim kapı çalıyor herhalde gittik baktık bişey yok sonra devam ediyor tık tık bir baktık ki salon camına bir belediye işçisi tornavida ile vuruyor...bu arada ben 5.katta oturuyorum bilginize:)) adamı yangın merdiveni ile yukarıya çıkartmışlar ve adam bizim çanağı söküyor...eşim başladı söylenmeye adam ne yapsın tabi aşağıda zabıta var abi git anlat diyor...çanağı ne yapalım abi alırmısın belediyeyemi götürelim dedi yok dedik ver çanağı...gecenin 12 sinde karı koca salonda koca çanakla kalakaldık:)) uzun müddet alay konusu olmuşluğumuz vardır bu konuda...sonra ben belediye başkanına okkalı bir mesaj attım....sözüm ona namustan gözünü açamayan hırsız tiplerin önde gelen liderinin yalaka devamlarıda bizdeki başkan....insan tebligat gönderir yada kapıya adam gönderir önce...yaz günü açık pencere adamı nerdeyse odaya sokacaklar....her türlü otururum evimde diyoruz ama oturmamak lazım...uff ne kadar doluymuşum ama aklıma geliverdi....bu arada bende ne kadar çanak görürsem sallıyorum başkana küfürü..:))
zeynep doğum günün kutlu olsun bebeğim ilk yaşın mutlu,2010 senin yılın olsun....

dişimizi kutlayan herkese teşekkür caljel kullundınızmı peki
biz önceden kullanmıştık

kreşten çocuklar geliyor fabrikayı gezmeye 50 adet minik canavar!
ye onları:):):):)

ay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah

kayıtlıdır canım onlarda.yeni bi kart ta verirler bence sana

günaydın yerim ben sizi. resime bayıldım:)

süper selincim. hem de yağdan

kızlar dünden beri moralim çok bozuk.hele dün çökmüş vaziyetteydim.
çatıya tadilat yapıyoduk ya. çok ta güzel olmuştu. dün belediyeden gelip çalışmayı durdurdular.çumaya kadar eski haline getiriceksiniz diyolar.eski haline getirmek daha zor şu anda. yaptığımız masraf ta boşa gidicek. ve eve binaya zarar verecek hiçbişey yapmadık. ayrıca etraf kaçak katlarla dolu ben yasal olan katımda üstü kapalı kullanılmayan bi yeri odaya dahil ettim sadece. o kadar sıkıldım ki evi hemen satıp gidesim var burdan. aldığımızdan beri sorunlu
umarım en kısa zamanda çözümlenir
insanların işi gücü yok nelerle ugraşıyorlar
ne oldu acaba şikayet edince bi yerıne bişey girsin inşallahhhhhhhhhhh

aaa kerem bugün 11 aylık oldu senağlama
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aliyecım beledıyeye gıt projenı bıldır oranın zaten kat mulkıyetı içinde olduğunu anlat yardımcı olurlar şikayet edenıde sopalamak lazım
masallah kereme
evı supurdum sıldım yemeklerımde hazır selenın çorbada pişti öğlenden sonra gezmeye gıdebılırım :)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel bende dün yptımya rahatım bi üstn süpürdüm postaneye gıttım elek su kredi kartı yatırdım
dönüşte markete ugradım
geldim egeyi uyuduttum onları yerleştıdım rahatım ama yemegim yok
bizde eltiyle ize bıraz uzak 40 dk otobüsle bi pazara gidecegız güzel şeyler oluyormuş 12,30 dan sonraaa

gülşen alay konusu oldum dedımn ya kusura bakma ama gülüyorummmmmmmmmm
kendime yapılsa yıne gülerdim
gece 12
5. katta oturuyorum evimde sere serpe yaz günü............
adam tornavidayla cama tıklıoooooo öcüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol:

seher ne yemek yaptın
fikir verin...........

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, TugbaEcrin, oslem1907, aliye83, ssengun+, gulshenidil

valla melek selene mercımek corbası yaptım tavuklu eşimde yer kendıme taze fasulye eşimede mantı ıstedi dolabımda vardı akşama gelceğine yakın pişiricem yanına bana salata ona yoğurt selenede balık pişiricemm geceye fırındaoda hazır fırına atılıcak

gülşen aklıma geldıde çok gulldum bende 5. kattayım ay başıma aynısı gelse napardım acaba :))))))))))

dün temızlık yaptım yukardaki kadında biliyor
halılar sılkiyor yarrabbim ona kaç kere dedim hangi gün müsaitsen ozman yap cumartesi kızlar yapısın dedi hem onun c.tesi beım pzatesiiii temızlık günüm
delircem cıkıcam şimdi kavgayaa
egede uyudu pat pat sehpalar süpğrgeler

herkese güzel günler dilerim....aliye böyle şeyler zaten etrafı rahatsız etmekten imtina eden insanların başına gelir seni anlıyorum...benim baba evimin üst katına adam resmen krallık kurdu ama hiçbirşeyde olmadı....idile hamileyken bizim başımıza gelen neydi biliyor musun....hani çanak anten kirliğine takmışlardı bir ara bizimde çanak salon camında duruyor çünkü yukarıdaki teyze izin vermiyordu çatı için...neyse biz salon camına taktırdık çanağı ve o yaz dünya kupası maçlarını seyrettiğimiz bir gece tık tık diye ses geliyor biryerden eşime dedim kapı çalıyor herhalde gittik baktık bişey yok sonra devam ediyor tık tık bir baktık ki salon camına bir belediye işçisi tornavida ile vuruyor...bu arada ben 5.katta oturuyorum bilginize:)) adamı yangın merdiveni ile yukarıya çıkartmışlar ve adam bizim çanağı söküyor...eşim başladı söylenmeye adam ne yapsın tabi aşağıda zabıta var abi git anlat diyor...çanağı ne yapalım abi alırmısın belediyeyemi götürelim dedi yok dedik ver çanağı...gecenin 12 sinde karı koca salonda koca çanakla kalakaldık:)) uzun müddet alay konusu olmuşluğumuz vardır bu konuda...sonra ben belediye başkanına okkalı bir mesaj attım....sözüm ona namustan gözünü açamayan hırsız tiplerin önde gelen liderinin yalaka devamlarıda bizdeki başkan....insan tebligat gönderir yada kapıya adam gönderir önce...yaz günü açık pencere adamı nerdeyse odaya sokacaklar....her türlü otururum evimde diyoruz ama oturmamak lazım...uff ne kadar doluymuşum ama aklıma geliverdi....bu arada bende ne kadar çanak görürsem sallıyorum başkana küfürü..:))
zeynep doğum günün kutlu olsun bebeğim ilk yaşın mutlu,2010 senin yılın olsun....
çok ilginç yaa... resmen haneye tecavüz..
bi tebligat olur dmi.
biz önceden kullanmıştık

ye onları:):):):)

umarım en kısa zamanda çözümlenir
insanların işi gücü yok nelerle ugraşıyorlar
ne oldu acaba şikayet edince bi yerıne bişey girsin inşallahhhhhhhhhhh

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel bende dün yptımya rahatım bi üstn süpürdüm postaneye gıttım elek su kredi kartı yatırdım
dönüşte markete ugradım
geldim egeyi uyuduttum onları yerleştıdım rahatım ama yemegim yok
bizde eltiyle ize bıraz uzak 40 dk otobüsle bi pazara gidecegız güzel şeyler oluyormuş 12,30 dan sonraaa

gülşen alay konusu oldum dedımn ya kusura bakma ama gülüyorummmmmmmmmm
kendime yapılsa yıne gülerdim
gece 12
5. katta oturuyorum evimde sere serpe yaz günü............
adam tornavidayla cama tıklıoooooo öcüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol:

seher ne yemek yaptın
fikir verin...........

gez bakalım ohhh..

alıyecım Allah yardımcın olsun canım,bak bakalım ne dıyecekler,hıııç canını sıkma sıktığınla kalırsın,belkıde hemncık çözümlenır,kanunda senden yana,
gülşen sen anlatınca benımde aklıma yaz günü bızım kapıcının ya allah deyıp terasa ınmesı geldı,ödüm patladı ödüm,yenı gelmıştım apartmana adamı tanımışlığım yok,gökten adam düşmüş gıbı oldu,meğerse adam blg düzeneğı kuruyormuş sonra karısıyla kardeşını bastı kurşun yağmuruna tuttu dıye haber olmuştu hatırlarsınız belkı,o vahşet bızım bınada ışlendı yıne tüylerım dıken dıken oldu bak aklıma gelınce:çok üzgünüm

melek kızlar ağası hisar önüne kumpir yicez öğlen:)

sen bilirsin oraları:)

gel beraber yiyelim..

seher maşallah canım ışte bıtmış yemekte ohhhh,ellerıne sağlık,afıyet olsun kuzuyada,bızde çeşıt meşıt yok pazı çorbası var,bıde sarma,eceyede şehrıye çorbası,

olsun sehercim ben bilmıom ne pişirsem
evde kıyma-kabak ve patlıcan var musakkamı yapsam gelınc ay delircem hergün ne pişisemmmmm

aliyecim bizim evimiz tarihi eser dışarıdan müstakil gibi bizde var olan çatının görüntüsü değiştirdik fakat şikayet etmişler anıtlar kapımıza dayandı yıkıp en en eski haline getiriceksiniz dedi yoksa biz yıkarız dediler yani daha önce olan çatıdanda olduk o göze batmıyormuş demekki değiştirince hemen şikayet malesef nerelere başvurdular bizim anıtlar olunca bişey yapılamadı ve eski haline getirdik

daha sonrada milim milim ölçtüler evi siz bu evin her yerini zamanında değiştirmişsiniz diye o zaman iiziz verilmiş şimdi olmaz dediler mahkemeler felan neyse o durduruldu bakalım daha neler olucak :))))
bizim evde tek çivi çakmaya izin verniyorlar hemen kapıdalarr mesela camlarımız eski köy camı gibi yukarı kalkıyor ve camlar küçük kare kare değiştirmeye izin yokk
ay canım ya sizimki de kötüymüş olanda elinizden gitmiş. üzüldüm valla.eşimle kendimizi teselli etmek için böyle şeyleri düşünüyoduk zaten. ya herşey bittikten sonra gelselerdi falan diyoduk. cnm sen hangi mahallede oturuyodun.anıtlar falan girince işin içine merak ettim.

dün akşam biz de anneme giderken bizim evin az yukarısında bi yer gördük adam resmen köşk yapmış eşim helal olsun dedi . dönüşte arabayı çevirip bi daha baktı:)
gülşen bu halde güldürdün beni:)bi taraftan da aglamak geldi. çok tuhafım ağlamak istiyorum. belediye de kesin ağlarım ben.
bi anten için adamı 5. kata çıkarmışlar ha. bravo evet önce bi uyar kaldırmazsan biz kaldırıcaz de bari. yuh yani.
bizim de biz taşınmadan önce anten takıldı karşı dairedekiler vardı o zaman. uyanıklar iki koca anteni bizim tarafımıza taktırmışlar nasıl sinir oldum ama hicbizaman gidip bişey demem bunun için kırmam kimseyi. bana söylese ben izin vericem zaten ama uyanıklık yapmalarına kızıyorum

valla gülün kızlar bende şimdi gülüyorum o zamanlar çok gülememiştim ama yani herşey oluyor demem o ki başımıza neler gelecek belli değil...

aynen hep aynı melek eşim sebze pek sevmez bıde yap musakkaa yanınada bulgur pilavı domatesli patlıcanlı bıberlı yanınada ayran ohhhhhhhhhhhh mısssssssssss

Back
X