• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

cumartesi annemin günü var ordayım pazar bende denizin isteği gibi alışverişe vermek istiyorum kendimi mini etkeler skinnyler almak istiyorum:)

denizcim gözün aydın anniş sende.tadını çıkar

ayyy yapmiim o zaman değmez aç kaldığıma. aslında bnede 58 kiloyum ama hala çabalıyorum niye acaba? bi de hedefim de yok yani salak mıyım ben

burcu doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara..
selincim eşinin doğum günü de kutlu olsun ...senden de 5 kilo gitmiş süper ne kadar zaman omuştu sen başlayalı?

kızlar dün ofiste doğum günü vardı. tabi pasta da. bugünde o üzerinde çilek muz olan tart gibi kurabiyeler varya onlardan almışlar. ve çok severim. ama yiyemiyorum tabi...
akşamada kocamın pastası var eve. off beni mi sınıyorlar :)))
zaten bu aralar bi sürü doğum günü var.

günaydınnn

doğum günün kutlu olsun benim eşiminde bugün doğumgünü. bir sürü hediye aldım. tek olsam almazdım da kayınvalide falan hepdi paralrını bana verdi sen al. sen daha iyi bilirsin diye. dün bi sürü şey aldım. off iyi geldi. kendime bişi alamıyorum söz verdim zayıflamadan almak yok diye. koçişte çoştum

yaza kadar verirsin inşallah şeker zaten 5 kilo vermişsin bile

kızlar dün ofiste doğum günü vardı. tabi pasta da. bugünde o üzerinde çilek muz olan tart gibi kurabiyeler varya onlardan almışlar. ve çok severim. ama yiyemiyorum tabi...
akşamada kocamın pastası var eve. off beni mi sınıyorlar :)))
zaten bu aralar bi sürü doğum günü var.

benim dün kayınpederin doğumgünüydü dayanamadım ben yedim valla pasta

saol denizcim..
çiçek bnece sıkılıyosun uğraşacak bişey yoksa bu ara gündeminde insan takacak bişii buluyo ondandır cnm..ben kilo muhabbetine ara vereyim gündem değişsin diye doğumgününe taktım bu ara şimdi onunla ilgili işlerimde bitti kilo vermeye devam :D
can ın doğum gününü planladın mı dışarda yapmak istiyordun?

burcu doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara..
selincim eşinin doğum günü de kutlu olsun ...senden de 5 kilo gitmiş süper ne kadar zaman omuştu sen başlayalı?

ben iki kiloyu işe başlayınca verdim. aralık başında işe başlasım şubata kadar öyle çok kasmadan vermiştim. kalan 3 kiloyu da bir aydır diyetisyene gidiyorum. o şekilde verdim.

çiçek can cana geçmişolsun
ben bıtırdım denız işleri bi yemek kaldı onada eşim maçta gece çok uğraşmma ama çok uykum var uyumak ıstıyorum
burcu doğum gunun kutlu olsun canım

şimdi sıcak simitle kaşarı götürdüm sinirden hehe:)
şirvan nerde obur şirvaann!

hıım sen o işi halletmişsin cnm o zaman başka bi gündem bul boşuna kiloya takma boyun uzun kilon az boşuna zaman kaybı :)

benim kardeşim bursa da ve öss ye girecek. 10 nisanda sınav. çok kötü oldu 7 sinde gelmek istemiyorlar. artık pazar sınav çıkışı gelebilirlerse o gün yapıcaz doğum günü. ama hala kesin değil ondan plan da yapamıyorum.

çiçek can cana geçmişolsun
ben bıtırdım denız işleri bi yemek kaldı onada eşim maçta gece çok uğraşmma ama çok uykum var uyumak ıstıyorum
burcu doğum gunun kutlu olsun canım

ooh rahatsın bugün bende işleri bitirdim banyo temizlendi ev süpürüldü 6 da kalkınca ama bahar temizliğine girmem lazım annem varken o gözümde büyüyoo

Back
X