- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesi annemin günü var ordayım pazar bende denizin isteği gibi alışverişe vermek istiyorum kendimi mini etkeler skinnyler almak istiyorum:)
denizcim gözün aydın anniş sende.tadını çıkar
yogurt dedinizde ben su bagirsak calistiran yogurlar vardiya hani onunla buyuk oglumda 1haftada 3kilo vermistim olece yiyemedim de salatalik dograyip yedim
günaydınnn
doğum günün kutlu olsun benim eşiminde bugün doğumgünü. bir sürü hediye aldım. tek olsam almazdım da kayınvalide falan hepdi paralrını bana verdi sen al. sen daha iyi bilirsin diye. dün bi sürü şey aldım. off iyi geldi. kendime bişi alamıyorum söz verdim zayıflamadan almak yok diye. koçişte çoştum
kızlar dün ofiste doğum günü vardı. tabi pasta da. bugünde o üzerinde çilek muz olan tart gibi kurabiyeler varya onlardan almışlar. ve çok severim. ama yiyemiyorum tabi...
akşamada kocamın pastası var eve. off beni mi sınıyorlar :)))
zaten bu aralar bi sürü doğum günü var.
burcu doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara..
selincim eşinin doğum günü de kutlu olsun ...senden de 5 kilo gitmiş süper ne kadar zaman omuştu sen başlayalı?
ben iki kiloyu işe başlayınca verdim. aralık başında işe başlasım şubata kadar öyle çok kasmadan vermiştim. kalan 3 kiloyu da bir aydır diyetisyene gidiyorum. o şekilde verdim.
benim dün kayınpederin doğumgünüydü dayanamadım ben yedim valla pasta
hıım sen o işi halletmişsin cnm o zaman başka bi gündem bul boşuna kiloya takma boyun uzun kilon az boşuna zaman kaybı :)
çiçek can cana geçmişolsun
ben bıtırdım denız işleri bi yemek kaldı onada eşim maçta gece çok uğraşmma ama çok uykum var uyumak ıstıyorum
burcu doğum gunun kutlu olsun canım