ehehhehe şuan regliyim canımya melek dikkatimi çekti ne zamandır yazcaktım eskiden 11 diyince uykun gelirdi bu ara baya geç saatlere kalıyosun :)ne iş kocayla bozukmusunuz hihihi
yada artık ege öğlene kadar uyuyor oh sabahlar olmasın :)
memeyi bırakınca belli olmuor saatler 8-9-10 uyanıyor bazen bende onunla uyuorum bazende kalkıyorum eşim giitikten sonra sesiz işleri yapıyorum
valla bayılıyorum senın kayınvalideyeeeeeeeeeeslm bayanlar müge valla aynenn daha yeni totom yer gördü belim kopuyor ya:)))
öncelikle çağla suçiçeği çıkarıyormus kızın çok geçmiş olsun umuyorum hemencecik atlatır(
elif sanada çok geçmiş olsun allahtan dediğin gibi miray yokmus yani daha çok panik yapardın .
şirvanım bana sorarsan tutma kadın falan ne bileyimn ya bana ters gelıyor açıkçası yabancı bir kadın evinde hergün hergün canım sıkılır benim şahsen evet zor günler geçireceksın falan ama bir müddet sonra ailenın yardımıyla birlikte bu tempoya alışırsın gibi gelıyor bana maşallahın var arkidişim senin
sultişim keremcik tathtasını ve cicilerini güle güle kullansın bu arada ceza harika sedata soyledım valla sizden korkulur resmımızı çekip faceyede koyarsınız siz dıyor:)))
mügecim bu akşam kayınvalidemın eltisinin kızının nişanı vardı ama kayınvalidemler konusmuyorlar onlarla ve evleri bitişik onları görmemek için bana geldı ama kalmadı kadıncagız kızım ecem zaten çok yoruyor dedı yedik içtik oturduk gitti canım kaynanam benım![]()
sen sık sık göönderıyorsun ben öyle sık sık gönderemem zaten kaınvalidye öyle sık göndersem hemn hastalandım derrrrrrrbende ecemi yarın göndericem kayınvalideme hem sitede gün var hemde yarın kadın gelicek temızlığe
valla sultişin dediği gibi bencede arada çoukları bırakmak çok iyi gelıyor allahtan ailelerimiz yanımızdada birde olmasalar çok zor olurdu allah uzakta ve yanlız çocuk bakanlara sabır versın
haaahhahahaha