• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ya melek dikkatimi çekti ne zamandır yazcaktım eskiden 11 diyince uykun gelirdi bu ara baya geç saatlere kalıyosun :)ne iş kocayla bozukmusunuz hihihi
yada artık ege öğlene kadar uyuyor oh sabahlar olmasın :)
ehehhehe şuan regliyim canım

memeyi bırakınca belli olmuor saatler 8-9-10 uyanıyor bazen bende onunla uyuorum bazende kalkıyorum eşim giitikten sonra sesiz işleri yapıyorum
slm bayanlar müge valla aynenn daha yeni totom yer gördü belim kopuyor ya:)))

öncelikle çağla suçiçeği çıkarıyormus kızın çok geçmiş olsun umuyorum hemencecik atlatır:((

elif sanada çok geçmiş olsun allahtan dediğin gibi miray yokmus yani daha çok panik yapardın .

şirvanım bana sorarsan tutma kadın falan ne bileyimn ya bana ters gelıyor açıkçası yabancı bir kadın evinde hergün hergün canım sıkılır benim şahsen evet zor günler geçireceksın falan ama bir müddet sonra ailenın yardımıyla birlikte bu tempoya alışırsın gibi gelıyor bana maşallahın var arkidişim senin :nazar:

sultişim keremcik tathtasını ve cicilerini güle güle kullansın bu arada ceza harika sedata soyledım valla sizden korkulur resmımızı çekip faceyede koyarsınız siz dıyor:)))

mügecim bu akşam kayınvalidemın eltisinin kızının nişanı vardı ama kayınvalidemler konusmuyorlar onlarla ve evleri bitişik onları görmemek için bana geldı ama kalmadı kadıncagız kızım ecem zaten çok yoruyor dedı yedik içtik oturduk gitti canım kaynanam benım :8::8:
valla bayılıyorum senın kayınvalideyeeeeeeeeee

bende ecemi yarın göndericem kayınvalideme hem sitede gün var hemde yarın kadın gelicek temızlığe
valla sultişin dediği gibi bencede arada çoukları bırakmak çok iyi gelıyor allahtan ailelerimiz yanımızdada birde olmasalar çok zor olurdu allah uzakta ve yanlız çocuk bakanlara sabır versın
sen sık sık göönderıyorsun ben öyle sık sık gönderemem zaten kaınvalidye öyle sık göndersem hemn hastalandım derrrrrrr

haaahhahahaha

ben cıktım saat 1 size iyi sohbtler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

urla tugbiş123 Oakley bursasu+

kızlar allah nasip edrse yz başında gelıcez burasaya ama hani daha öncede yazmıştım ya kemalpaşamıydı bursanın girişiymiş

oraya dügüne cumartesıne denk gelıyor yani cumartesi akşamı orda olucaz
dügünde eltımın kız kardeşi buradan arabalar kalkacak

bizde dıyoruz ki eşimle dügünen sonra bi otele gidelim
pazar günüde gezelim öyle önelim pazar günüde sizler de uyarsa buluşuruz

tabi daha tarıh belli degil(eltımın kız kardeşi cumartesi olucak dedi) yaz başı allah o günleri görmeyi nasip ederse

Son düzenleme:
Slm kızlar...
kontrole gittik aynı dr a bu sefer yeri iyi ortalamış ama yanında miyom veya yumurtalık
gibi birşey görüyorum dedi ne zaman gitsek farklı birşey diyor artık gitmeyecem kesin ona
kendi druma rndv alabilirsem ona gidicem gelecek ay gel 2li testte ayrıntılıya göndericem
görünür diyor bende dedim 2.doğumum sonra diyorki sorun olmamışmıydı yok deyince de
bu ultrasonda iyi göremiyorum dedi hayırlısı herşeyin
bizde oradan ikeaya gittik alp sadece patates kızartması yedi yolda uyudu hala uyuyor
uyanınca da kvalideye gidicez
bu arada bizim o eve bir kiracı talip çıkmış eşim gitti inş.olur da masrafından kurtuluruz
Hasta bebişlere geçmiş olsun, MelekCim nisanda rüveydax yapıyor ağustosda
allah kısmet ederse benim.....
yemek koydum alpe ocağa uyansın yediricem çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar
hayırlısı olsun sevgicim..
ben evde test yaptım poziif çikti..
hastaneye gittim özel bir hastane..
ulturasonla baktı sende çocuk yok kist var dedi..
biz şok olduk tabii.. kan tahlili verdi..
pozitif çıktı ama ben bir daha o hastaneye gitmedim.
baska hastaneye gittim.. baktı doktor.. hatta söledim diger doktorun deiklerini..
kist falan yok bebeğiniz gayet iyi demişti..
yani kendi doktoruna gitmekte yarar var..
CALLA (kusura bakma adını hatırlayamadım)
bahsettiğin içi su dolu kabarçıklardan demir'in bacaklarında da çıktı bende
doktora götürdüm.Saçlı deride çıkmadığı için suçiçeği değil kesin dedi ama
nerdeyse bir ay oldu hala duruyorlar allerji olabilir dedi ama başkada birşey
yapmadı.Bazılarını altını falan değiştirirken kaşıdı kanattı ama diğerleri ne sönüyor nede
gidiyor. Biraz hafiflemekle beraber hala duruyorlar.Bende cildiyeye götürmek istiyorum
ama kan alacaklar sonrada herhalde allerji deyip geçecekler diye yavaştan alıyorum
umarım önemli birşey değildir.
geçmiş olsun..
slm kızlar demire maşallah keremde bizle nerdeyse 2 tavuk butu yedi makarna ve salata yedi çok şaşırdım maşallah maşallah:nazar:

hala sallıyorum ayağımda uyumadı kuduruk bu akşam kereme bişeyler aldım ne güzel şeyler var insanın aldıkça alası geliyor,

meleğim perdelerim rem rengi tam beyaz değil beğenmene sevindim cnm benim

burcu öksürük şurubu dahada öksürtür bak geçen gün doktorumda bir doktor çıktı kesinlikle vermeyin öksürük şurubu dedi

öksürmekten mi kustu
grip mi kayra hem ösürük hem grip mi var?
masallah kereme..

gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler..
dun hastaneye gittik su cicegi olmus kuzum. krem yazdi cicekleri icin.kasinti icin damla..genitalbolgesinde ve agzinin icindede cikmislar onlar cok acir dedi uyusturucu bi losyon yazdi onlar icinde.. dun gun icinde 3kere uyudu 1er saatten aksamda 7bucukta uyudu ama gece saat basi cigliklarla uyandi.bugunde agri kesici verdim oglenden sonra keyfi yerine geldi.yine aksam 7bucukta mayisti uyudu.. 14gun evde olcak cocuklarla temasi ve disarda kapali ortamlar yasak..
nerden kaptigina gelince benim kizim 2aydir krese gidiyor. yaklasik 3hafta once sabah elayi birakirken kresteki bi cocugun su cicegi cikarttigini annesi aramalari gerektigini konusuyordu ogretmenleri hemen annesi aldi ama solunum yolu ile gectigi icin bi hapsirigi metrelerce otedeki cocuga bulasmaya yetermis.anlicaginiz ondan gecti zaten hastaligin kulucka donemi yaklasik 20gun..
geçmiş olsun canım.. ela tuvaletini söylüyor mu...

iyi geceler herkese

şu saat oldu daha tıçımı yere ilk defa koydum demire yemek yediriken bile ayaktaydım
kurt var sanki otur yook süper anneyim ben hihhii

hazırlıklarım biti gibi bide yaparken demir bacaklarıma yapışmasa
annemde bile durmuyo geliyo illa anne annee :)

sıkma köfte
profiterol
muhallebili milföy tatlısı
havuç topları
patatesli toplar
mercimek salatası
peynirli poğaça

acaba azmı oldu ya bişiler daha yapsammıki :S

şirvancım bencede arkadaşların dediği gibi
konuşursun ona göre anlaşırsın zaten onlar siz tatile gidin diye bakarlar :)

çağlacım kuzuya çok geçmiş olsun

bende demiri 3 yaşındayken kreşe vermek istiyorum

burcucum üzülme bak iyileşir cnm yarın dahada iyi olur merak etme

ben kaçtım yarına zinde uyanmayalım öpüldünüzzz
menü süper.... yeter daha ne olsun mügecim..
slm bayanlar müge valla aynenn daha yeni totom yer gördü belim kopuyor ya:)))

öncelikle çağla suçiçeği çıkarıyormus kızın çok geçmiş olsun umuyorum hemencecik atlatır:((

elif sanada çok geçmiş olsun allahtan dediğin gibi miray yokmus yani daha çok panik yapardın .

şirvanım bana sorarsan tutma kadın falan ne bileyimn ya bana ters gelıyor açıkçası yabancı bir kadın evinde hergün hergün canım sıkılır benim şahsen evet zor günler geçireceksın falan ama bir müddet sonra ailenın yardımıyla birlikte bu tempoya alışırsın gibi gelıyor bana maşallahın var arkidişim senin :nazar:

sultişim keremcik tathtasını ve cicilerini güle güle kullansın bu arada ceza harika sedata soyledım valla sizden korkulur resmımızı çekip faceyede koyarsınız siz dıyor:)))

mügecim bu akşam kayınvalidemın eltisinin kızının nişanı vardı ama kayınvalidemler konusmuyorlar onlarla ve evleri bitişik onları görmemek için bana geldı ama kalmadı kadıncagız kızım ecem zaten çok yoruyor dedı yedik içtik oturduk gitti canım kaynanam benım :8::8:

gözün aydın tuğba...insanın evi gibisi yok
evinde rahat eder...
ben cıktım saat 1 size iyi sohbtler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

urla tugbiş123 Oakley bursasu+

kızlar allah nasip edrse yz başında gelıcez burasaya ama hani daha öncede yazmıştım ya kemalpaşamıydı bursanın girişiymiş

oraya dügüne cumartesıne denk gelıyor yani cumartesi akşamı orda olucaz
dügünde eltımın kız kardeşi buradan arabalar kalkacak

bizde dıyoruz ki eşimle dügünen sonra bi otele gidelim
pazar günüde gezelim öyle önelim pazar günüde sizler de uyarsa buluşuruz

tabi daha tarıh belli degil(eltımın kız kardeşi cumartesi olucak dedi) yaz başı allah o günleri görmeyi nasip ederse
ohh gez canım yarasın..

günaydın kızlar iyi haftalar..

bu arada, bel fıtığı vardı ya ben de...
hafta sonu yoruldum ondan mı bilemiyorum..
sol ayağımın üstünü hissetmiyorum. çok morelim bozuluyor...

meriç bu hafta ilklere imza attı

meme emmişti yatağına yatırdım kendi kendine uyudu...1 kere
oto koltuğunda uzun süre ilk kez oturdu..

ctesi cekmecesinden atletini almış yere koymuş siliyordu..
bir baktım atletii.

Günaydın kızlar....
valla drdan bende birşey anlamadım onun için daha gitmiycem ona....
meriçece maşallah,benim kuzuda istikrarı bozmuyor öksürüyor
ateş yok ama çoook huysuz benden başka kimsede durmuyor
sabah babamın kucağında sıyrılmış ağlaya ağlaya kapıda kucağıma
geldi çok ağladı bugün :-((
şirvan bende evde yabancı birini pek istemem ama senin akşamları
kalmayacakmış bence 1-2 ay dene beğenmezsen bırakırsın yada
alışamazsan...
kayraya ve ergülün elasına geçmiş olsun aklımda daha birşey kalmadı
Şirvannnn az kaldı kızzzzzzzzz en azından yaza gezeceksin
ben napim ağustossss bütün yaz sizlere ömür :-((

aydınlık günler olsun
ve iyi neşeli haftalar

elif cok geçmiş olsun canım

melek senden haber almak güzel bu arada egenin memeyi bırakmasına sevindim en azında gece düzgün uyuyorsunuz darısı bizim basımıza

şirvan ben olsam saclarımı boyatmam sabret
sen zaten güzelsin::)))
bende 2. yaparsam bir kadın alırım ama yaatılı değil sabah gelir aksa gider 6 gün gibi düşünürüm
demir dogdugundada 3 gün gelen bir abla vardı
ev işlerini hallediyordu gelen giden cok oldugu için çok iş oluyordu

demir yarın krese gidecek
benim ısrarlarım sonucu
aslında cok da kres degıl oyun grubu
sabah gıdecek oglen donecek
salı car per
arkadaş kavramıyla tanıssın istiyorum
bu arada "calla" beni rahatlattn kres konusunda tesekkür ederim

ooyyy cok yazdımmmm
öpüyorum ccokkkkk

günaydın
bu haftasonu çok konuşmuşsunuz ama hepsini okudum benden kaçmaz
hastalara çok geçmiş olsun.

Valla herkesin kendi düşüncesi ama
benim nacizane fikrim saçı boyatmalı konusunda
ben gerçi diplerine değdirmeden röfle yaptırıyorum
sakıncası yok diye okumuştum netden ikl 3 aydan sonra
benim acaip moralim bozulur hatta şimdi bile 3 ayı nasıl bekliycem diye
düşünüyorum gerçi benim beyazlar var ondan sıkıntım.

pazar günü foruma gittik akvaryum için güzel geçti yasoş sevdi balıkları. özellikle piranalara bayıldı :))
ama çok kalabalıktı ya zor çıktık dışarı. istanbulda haftasonu alışveriş merkezine gitmek işkence resmen. cumarteis de eşimle sinemaya gitik. ama kızım olmadığından nerdeyse hiç eğlenemedik. aklım hep ondaydı. ne kötü dimi???

Gerçekten öyle selincim heryer kalabalık artık
ne güzel bizde konuşuyoruz sinemaya gidelim diye
bence alışmak lazım artık yakında kreşe filan gidecekler
bizimle daha az zaman geçirecekler onlarda alışmalılar

Şirvan bence de gündüz için birini bulabilirsin. Ben buldum anlaştım ocağın ortasında geliyo şubatın ortasında doğumum var. Bu arada Aras süper isim bence

Günaydın....

Ela su çiçeğiymiş ...Her yerinde olduğu için belliydi...aslında......Geçmişler olsun......

Elif geçmiş olsun sana da ..........

Müge kolay gelsin sana da ......Yaptıkların yeter güzelim.....Ben de geçen kızlar geldiğinde bi o kadar şey yaptım....Az kişi olunca kaldı bi kısmı....Kalabalıksa biter ama.....senin mamalar.....

Ben sesli değilde ...Klasik Masallar ın serisinden güzel bi tanesini aldım.....
Kerem de ses için basıp bırakıyomuş ya iyi olmuş o zaman sade aldığım....
Daha büyük ve daha renkli.....Resimler o kadar güzel çizilmiş ki dikkatini çekti şimdilik.Ben okuyorum..O resimleri gösteriyo....

Herkese İyi Haftalar olsun....

sevgi öle de benim kızım bizle beraber bi yere gezmeye falan gittiğinde o kadar mutlu oluyor ki. sırf zevk için haftasonu da babanneye bırakmak kötü oldu. gerçi zaten 2 saat uyumuş topu topu 1 saat falan daha takılmışlardır beraber. ama biz giderken ağladı bende gördüm ya ağladığını hiç içim rahat etmedi. iş için mecburen bırakıyoruz herhalde ona alıştım. yapamayınca çok zevkli olduğunu düşündüğüm sinema gibi faaliyetlerinde aslında çok da zevkli olmadığını anlamış bulundum. kızımı alıp oyun parkına götürmek çok daha zevkli artık benim için. annelik böle bişi demekkiii

Öyle valla selin biz bazen bırakıyoruz ama
öyle ağlayarak değil genelde oynarken filan
mesela akşam 6 da başlıyormuş anne de gelmedi
babada gelmedi gidincede fırça kayıyor bize
bugün de çok ağladı valla...
Aras bence de güzel olacak evet kızlar
bende yorum alayım bebişimin cinsiyeti sizce ne olacak
gerçi daha var ama çiçeğe kız dediniz kız oldu şirvana erkek
dediniz oldu banada yorum lütfen

selamlar olsun.....
inşallah güzel bir hafta olur
hasta bebekler iyileşsin...
hastada olmasın kimseler
geçmiş uzuncana olmuş
sevgi bu tahminlerim çok yerinde olmamakla birlikte
bana kız olacakmış gibi geliyor
esen geçmiş olsun canım sanada

arkadaslar..
eşimin arkadasinin eşi kanser cilt kanseri imiş bebeği olmuş.
sonra bel ağrılarından duramamış.. kanser bel kemiğine karacigerine akcigerine lenflere 1mm sıçramış
çok ağrıları varmış kemoterapi görüyormuş bebeği daha 40 günlük..

ben de 70.000 kelimeyi tehvidden bahsettim .. moral olarak bitmiş durumdalar..
okunduktan sonra bağışlaması nasıl oluyor söyleseniz de ben de söylesem onlara..
bir nezde olsa ağrıları hafiflese..allahtan ümit kesilmez..

ay esen allah evlerden uzak olsun
tüylerim diken diken oldu
niyeyse böyle şeyler daha bir etkiler oldu beni
allah tezden şifasını versin hemen düzelir inş.

Back
X