• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

valla ben üstüne görmeyi adetinde farkeder dıye biliyorum yani normal adet olmazmıs yani ben sanmıyorum üşütünce midem bulanır soğuk bişey içtiğimde falan yinede hayırlısı olsun kızlar:)))

melekçim allah sizede versin inşallah herkezin kendine versın belli olmaz bu ev işleri allah büyük

esen ne bu site ya bursadada varmı ben bişey anlamadım banada bir atıver bacım fransız kaldım

mellekkk masallah egeye..
oh bezden kurtulacak ege bey..
konuşuruz yine melekcim..
yağmurlu ve soğuk olmayan bir gün görüsürüz..

sen de gelebilirsin ben de farketmez..

yazık ya eşim benden heyecanlı dün gece gelmiş dıyorkı tuğba hep yumurtlama günlerinde hastasın yada yorgunsun olmuyor böyle dedim kıymamam ben sana ben bile hesaplamıyorum ne bu heyecan ecemde nasılsa bundada aynı ya allah gönlüne göre versin canım eşimin dedim bu kadar hesaba gerek yok olacağı varsa zaten olur

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

urla tugbiş123 demirim Esennn+ huzur84 geda+ ssengun+

kızlar sizlere iyi sohbetler kayınvalideler gelır şimdiii

bn cıktım egeyle nhirde oynuyorlar içerde içerisi savaş alanı olmuşşş

orayı bi toplayım byeeeeeeee

egeyede maşallahhhhhh:nazar::nazar:

mellekkk masallah egeye..
oh bezden kurtulacak ege bey..
konuşuruz yine melekcim..
yağmurlu ve soğuk olmayan bir gün görüsürüz..

sen de gelebilirsin ben de farketmez..
sagolun kızlar belkide arkası gelme inşallah gelırrrrrrrrrrrrrr

yazık ya eşim benden heyecanlı dün gece gelmiş dıyorkı tuğba hep yumurtlama günlerinde hastasın yada yorgunsun olmuyor böyle dedim kıymamam ben sana ben bile hesaplamıyorum ne bu heyecan ecemde nasılsa bundada aynı ya allah gönlüne göre versin canım eşimin dedim bu kadar hesaba gerek yok olacağı varsa zaten olur
ne güzell
valla ben üstüne görmeyi adetinde farkeder dıye biliyorum yani normal adet olmazmıs yani ben sanmıyorum üşütünce midem bulanır soğuk bişey içtiğimde falan yinede hayırlısı olsun kızlar:)))

melekçim allah sizede versin inşallah herkezin kendine versın belli olmaz bu ev işleri allah büyük

esen ne bu site ya bursadada varmı ben bişey anlamadım banada bir atıver bacım fransız kaldım
evet adetınde fark edermış az gelırmış bitermış falan benım gayet yogunduuuu benımkisi bi tereddütten ibaret

Allaaaaaaaaaaahhh kocaman bi maşallah inşallah arkası gelir
ne güzel bırakır bezini:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah

tuğbacım özel mesaj attım...
çok uygun fiyatlara değişik ürünler oluyor..
günlük saatlik kampanyalar oluyor...

maşallah ege yeee..... pınar da bikez dedi devamı fosss:) ama inş ege devamını getirir..

tuğbacım ay eşinin tepkisini okuyunca bi garip oldum imrendim... hadi bakalım hayırlı bi zamanda olsun inş... Allah sevginizi daim etsin inş.

kızlar ege geldi yanıma anne eeeeeeeeee aldı benı tuvalete beznı actık aldım onu kollarıma benım tuvalet yer tuvalatı pırt pırt yaptı kakasını

lazımlıga yapmıştı ama ilk defa tuvalete yaptı kakasını sonra llerını yıkadım tuvalete su döktük alkış yaptım annecim bı daha ee geldigindehemen gel bıraya gelelım yapalım dedim güldü
:46::66::66:
maşallah egeye umarım devamı gelir. gelmese de bi kere yaptı ya ilerde daha rahat alışır.

tugba,gülşen,burcu cok sagolun
gülşenın dedıgı gibi hiç bir kuzucufa ugramasın şu ateş hastalanmasınlar

benımde kayınvalide ve görümce gelıyormuş ikramlıkla ugraşmadım pilav nohut yaptım evimide topladım evi 1 haftadır ellemıyorum miskinlik var üzerimdeeeeeeee

esencim canım eşim istersen git dedii
ya normalde izin almam ben yarın gidiyorum derım ama oralar uzak ya korkuyorum(yollarda nya karıştırıp yanlış arabaya binersem diye oralara tek başıma hiç gelmedim de) bende sen gel bu sefer
bi dahakine ben gelırım cumartesi günü buyur gel canım

en iyisini yapmışsın canım
bende ikramlık yerine yemek yapma taraftarıyım
tatlı tuzlu karışık insan bi hoş oluyo yemek en iyisi

tuğba üstüne görme diye bişey vardır hatırlatırıımmm
ayy keşke o yüzden olsa ne güzel olur :)

bnmde kasıklarım ağrıyo hastalanıcam ama ne zmn bakalım

benimde aklıma okuyunca ilk bu geldi

kızlar ege geldi yanıma anne eeeeeeeeee aldı benı tuvalete beznı actık aldım onu kollarıma benım tuvalet yer tuvalatı pırt pırt yaptı kakasını

lazımlıga yapmıştı ama ilk defa tuvalete yaptı kakasını sonra llerını yıkadım tuvalete su döktük alkış yaptım annecim bı daha ee geldigindehemen gel bıraya gelelım yapalım dedim güldü
:46::66::66:

:46::46::46:

sehir fırsatı ve grupca bursada var diye biliyorum canım
günlük takip edersin

maşallah ege ye o tuvaletlerde daha rahat öğreniyorlar sanki
annem de yeğenime öyle öğretmişti bir tuvaletleri öyleydi
keşke bizde de olsaydı bizimki de klozete oturmaktan korkuyor daha çok sanırım

grupca da yokmuş baktım şimdi ama sehirfirsati nda var
bu arada benimde bilmediğim adresler varsa yazıverin
link atmıyoruz ismini yazmakta sakınca yoktur sanırım

ben daha hiç denemedim tuvalet işini yaa
sanırım 2 yaşı beklicem
daha uyumayı ve yemek yemeyi öğretemedim tuvaletide karıştırmiim
bunlar yeterince yoruyo beni

slm kızlar esen nedir bu süte banada atıver:))merak ettim

sizle birşey paylaşmak istiyorum
dün tuğbalardaydık benim bir arkadaşımaynı zamanda akrabamla onunda 2çocuğu var
neyse tuğbalardaydık ben annemi aradım ordan anneme geçecektim
onada istersen gel bize dedim o da hemen olur dedi anneme gideceğimi bildiği halde
neys bu eşiyle konuştu eşi gece ben seni almaya gelirim dedi alan neyse gittik bize çocuklar iyice kudurmaya başladı falan zaten kerem tuğbalardada uyumamıştı

arkadaşımın cep teli yanında değildi eşi benim kocamaı aramış onlarda arkadaşlar neyse
sonra bizim evi aradı arkadaşımla konuştu demişki,
ben almaya gelemicem arabayı annemler almış teyzemlere gitmiş ya sultan ya ihsan bıraksın eve yada orda kal bu gece!!!

arkadaşımda hadi götür beni eve durmuyorlar falan demeye başladı
ev mesafelerimizde yakın değil saat olmuş 10:30 kocası almaya gelmeyecek ben eve bırakacam eşimde dışarda bu arada

bende bozuldum açıkçası çünkü benimde çocuğum var hem ben mecburmuyum evime geleni evine kadar götürüp bırakmaya o zaman kocası gitseydi teyzelerine alsaydı arabayı gelseydi alsaydı karısını çocuklarını...yanlışmıyım?,
hem ne demek orda kal bakalım biz müsaitmiyiz değilmiyiz zaten kerem mızmız insan istemiyor

insan bi şekilde karısını alırdı giderdi ben mırın kırın edince ark.da bozuldu sanki mecburmuşum gibi

hiç beni düşünen yok!

neyse öle böle bıraktım eve gelirken eşimide aldım
meğer kocası benim eşimi aramış çok lakayt bi şekilde karısını evine iade etek zorundaymışız gibi emirvaki yaparak konuşmuş benim eşimde çok sinirlenmiş
insan bir rica eder diyor bu ne yüzsüzlük diyor aslında yazacağım çok şey var a ma uzun oldu siz ne diyorsunz yanlışmıyım
he bide ben arkadaşıma dedim sen alınma ben sana kızmıyorum kocana kızıyorum dedim insan ne olursa olsun eşini çocuklarını bi şekilde almaya gelebilirdi dedim
falan kusura bakmayın uzun oldu:59:

Valla bence haklısın sultan belki de aranızda o derece yakınlık var da
ondan mı öyle davrandılar, sen zaten öyle birşey olsa teklif edersin ki
o saatte kadın başına nasıl bırakırsın ki adam tam bir ehli keyif bence

haklısın sultancım..

çok işim var ufff hiç bişi yapmak istemiyorum dikkatimi toplayamıyorum..

Back
X