Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
egeyede maşallahhhhhh![]()
sagolun kızlar belkide arkası gelme inşallah gelırrrrrrrrrrrrrrmellekkk masallah egeye..
oh bezden kurtulacak ege bey..
konuşuruz yine melekcim..
yağmurlu ve soğuk olmayan bir gün görüsürüz..
sen de gelebilirsin ben de farketmez..
ne güzellyazık ya eşim benden heyecanlı dün gece gelmiş dıyorkı tuğba hep yumurtlama günlerinde hastasın yada yorgunsun olmuyor böyle dedim kıymamam ben sana ben bile hesaplamıyorum ne bu heyecan ecemde nasılsa bundada aynı ya allah gönlüne göre versin canım eşimin dedim bu kadar hesaba gerek yok olacağı varsa zaten olur
evet adetınde fark edermış az gelırmış bitermış falan benım gayet yogunduuuu benımkisi bi tereddütten ibaretvalla ben üstüne görmeyi adetinde farkeder dıye biliyorum yani normal adet olmazmıs yani ben sanmıyorum üşütünce midem bulanır soğuk bişey içtiğimde falan yinede hayırlısı olsun kızlar:)))
melekçim allah sizede versin inşallah herkezin kendine versın belli olmaz bu ev işleri allah büyük
esen ne bu site ya bursadada varmı ben bişey anlamadım banada bir atıver bacım fransız kaldım
inşallahAllaaaaaaaaaaahhh kocaman bi maşallah inşallah arkası gelir
ne güzel bırakır bezini![]()
maşallah egeye umarım devamı gelir. gelmese de bi kere yaptı ya ilerde daha rahat alışır.kızlar ege geldi yanıma anne eeeeeeeeee aldı benı tuvalete beznı actık aldım onu kollarıma benım tuvalet yer tuvalatı pırt pırt yaptı kakasını
lazımlıga yapmıştı ama ilk defa tuvalete yaptı kakasını sonra llerını yıkadım tuvalete su döktük alkış yaptım annecim bı daha ee geldigindehemen gel bıraya gelelım yapalım dedim güldü
![]()
tugba,gülşen,burcu cok sagolun
gülşenın dedıgı gibi hiç bir kuzucufa ugramasın şu ateş hastalanmasınlar
benımde kayınvalide ve görümce gelıyormuş ikramlıkla ugraşmadım pilav nohut yaptım evimide topladım evi 1 haftadır ellemıyorum miskinlik var üzerimdeeeeeeee
esencim canım eşim istersen git dedii
ya normalde izin almam ben yarın gidiyorum derım ama oralar uzak ya korkuyorum(yollarda nya karıştırıp yanlış arabaya binersem diye oralara tek başıma hiç gelmedim de) bende sen gel bu sefer
bi dahakine ben gelırım cumartesi günü buyur gel canım
tuğba üstüne görme diye bişey vardır hatırlatırıımmm
ayy keşke o yüzden olsa ne güzel olur :)
bnmde kasıklarım ağrıyo hastalanıcam ama ne zmn bakalım
kızlar ege geldi yanıma anne eeeeeeeeee aldı benı tuvalete beznı actık aldım onu kollarıma benım tuvalet yer tuvalatı pırt pırt yaptı kakasını
lazımlıga yapmıştı ama ilk defa tuvalete yaptı kakasını sonra llerını yıkadım tuvalete su döktük alkış yaptım annecim bı daha ee geldigindehemen gel bıraya gelelım yapalım dedim güldü
![]()
valla ben üstüne görmeyi adetinde farkeder dıye biliyorum yani normal adet olmazmıs yani ben sanmıyorum üşütünce midem bulanır soğuk bişey içtiğimde falan yinede hayırlısı olsun kızlar:)))
melekçim allah sizede versin inşallah herkezin kendine versın belli olmaz bu ev işleri allah büyük
esen ne bu site ya bursadada varmı ben bişey anlamadım banada bir atıver bacım fransız kaldım