• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

slm kızlar
arkadaşlar kahveye gelecek
yürüyerek geliyolar bi bakayım dedm hemen
demricik hastaymış çok geçmiş olsun

yeliz sürprizmi var yoksa
bnmkide gecikti ama 5 günü var bakalım hayırlısı

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 7 ziyaretçi)

1. Esennn
2. KK Pro Üyessengun+
3. yaSelin
4. DRY80
5. KK Pro Üyesinehas
6. demirim+

masllah.. ziyaretçilerde pek çok:)

valla selın napayım tetıkteyım bu konuda evlendıkten sonra bı kere gecıktı selen geldı :)ıkıncıdede selım gelır inşallah :)

Son düzenleme:
Bencede selen selim çok uyumlu benim oğlum çok güzel selennnnn diyor :-))
eşim de bu da oğlan olursa yiğit koyalım kız olursa sen koy
ama benimde onayladığım bir isim olsun diyor :-))

Son düzenleme:
selam kızlar
demire geçmiş olsun
dişleri çıkan anneleri uykusuz kalan bebişlerin de biran önce çıksın dişleri inşallah. uykusuzluk kötü yapıyo insanı
ben sebepsiz yere saat başı kalkınca çok kızıyorum da böyle acı çektiği için uyuyamıyosa hiç kıyamıyo insan dokunmuyo o uykusuzluk. ama çocuk iyileşince anne yatıyo bu sefer
esen sinem sultan didem Allah kolaylık versin size
selen de genelde gecede 3-4 kere kalkar. nadiren 1 kere kalkar
yeliz kızların dediği gibi erkeklerin 3 kadınların 4 yılda bir diye hesaplanıyo
sevgi inşallah bi kızın olur güzel de bi isim koyarsın canım

biz de bugün dr a gittik kontrole. boğazında gıcık var ama ilaç vermicem dedi. burnu da yine tıkalı ve akıyo. atlatamadık bi türlü ya
bi de dr.a oyun grubunu sordum. şu anda erken dedi. onun yerine apartmanda es dost arasında biaç yaş arası olan çocuklarla buluşabilir. şimdi şehirlerde mahalle arkadaşlığı olmadığı için böyle gruplar var. daha ordki aktivitlerden çok anlamaz bi de daha çok hastalık kapar dedi.
bi de dr. görüşü yazayım dedim ben de yanlış anlaşılmasın. bilyosunuz ben de göndermeyi düşünenlerdenim. ama sinem gibi 2 saat için bu havada 2 saat hazırlan yolculuk yap git gel. zor geliyo valla. yakında yok çünkü en yakın bakırköy. artık eylülde gideriz herhalde biz de
çok uzun oldu ama başka da ne vardı unuttum

Selammm!
Çeki,liş noldu yaa,oldu mu iptal mii?
Kızlar buluşma için bana haftaiçi Salı günleri uyuyor.Cumartesi için de önümüzdeki 3 C
ts dolu:-)size de haftaiçi daha uygun sanırım.HNGİ sALI OLDUĞUNA SİZ KARAR VERİN,ben her türlü gelirim.bu ara ben de sık giremiyorum.Laptop alacaktık ya,eşim bana d.günü hediyesi almış,Miray da buna girmeme hiç izin vermiyor,daha çok ilgisini çekiyor herhalde.

Kayınvalidemle dün 2 . raundu yaptık kavgamızda.Son kavgadan beri konuşuyorduk,ama öylesineydi.Dün ben telefonu açınca iyiyiz, siz napıyorsunuz dedim,anne koymadım cümlemin sonuna.O ,iyiyim,anne ,de dedi.Ben de ben o dediklerini unutmadım,dememle o yine başladı bir sürü şey saydı...en sonunda da ben torunum için arıyorum,o olmasa aramam,senin için mi arıyorum.Ben de dedim,o zaman ne zaman Miray telefonu kendi açabilir senle konuşacak duruma gelir,o zaman ara.Teli kapattı.
İçim hiç rahat değil,böyle olsun hiç istemiyorum ama,kadın hasta yaaa

:(( ne manyak kaynanan varmış kıs
hiç bişi olmamış gibi davran diyo yani tepki gösterincede altta kalmıyo
boşver sıkma canını nasıl olsa özleyecek mirayı
mecbur sana :)

öf akşam akşam sinirlerin hoplamıştır kesin,
allahtan ki uzakta kompleksi var yani anne desen sanki
canı gönülden annemi oluyorsun iyi davran haket anne sözcüğünü
bu arada ben çekilişi hepten unuttum sanırım iptal oldu olsaydı sultan söylerdi

Aliye bende öyle düşünüyorum bakalım seneye vericem bende sanırım

selam herkese .biz çok şükür iyiyiz.
demir hastalanmış geçmiş olsun.
meriç hanımda uyumamış gece diştendir heralde.
bu arada selim ismi süper bencede seher.
elif senin kaynanada harbiden dayaklık ayy böle şeyler duyunca biz nasıl kaynana olucaz acaba diyorum kendime:((
kayra uyuyo şimdi bende fırında tavuk yapıcam yoğurtla terbiye edicem şimdi .yanınada pilav ayran

günaydın

gelemedim ne zamandır

Demiri cmt aksam acişe götürdük, ates 39 inmedi, kulak iltihabı olmus

3 gün igne verdiler dün bitti igne ama bende bittim gece uyku yok
gündüz huzur yok
gözaltlarım mor
oğlum nazlı oldu
kucagımdan inmiyor kuala gibi yasıyoruz
dün fabrikaya geldi o derece düşünün

hasta olan bebişlere cok geçmiş olsun::))))
gecmiş olsun demiree
hasta hasta iş yrınd gıtmiş bak sıpa

Selammm!
Çeki,liş noldu yaa,oldu mu iptal mii?
Kızlar buluşma için bana haftaiçi Salı günleri uyuyor.Cumartesi için de önümüzdeki 3 C
ts dolu:-)size de haftaiçi daha uygun sanırım.HNGİ sALI OLDUĞUNA SİZ KARAR VERİN,ben her türlü gelirim.bu ara ben de sık giremiyorum.Laptop alacaktık ya,eşim bana d.günü hediyesi almış,Miray da buna girmeme hiç izin vermiyor,daha çok ilgisini çekiyor herhalde.

Kayınvalidemle dün 2 . raundu yaptık kavgamızda.Son kavgadan beri konuşuyorduk,ama öylesineydi.Dün ben telefonu açınca iyiyiz, siz napıyorsunuz dedim,anne koymadım cümlemin sonuna.O ,iyiyim,anne ,de dedi.Ben de ben o dediklerini unutmadım,dememle o yine başladı bir sürü şey saydı...en sonunda da ben torunum için arıyorum,o olmasa aramam,senin için mi arıyorum.Ben de dedim,o zaman ne zaman Miray telefonu kendi açabilir senle konuşacak duruma gelir,o zaman ara.Teli kapattı.
İçim hiç rahat değil,böyle olsun hiç istemiyorum ama,kadın hasta yaaa

benımde icim rahat olmazdı elif eşinde olaya tepkili bakabılır
ama sende haklısın bi yerde söylenenleri unutamaz insan

elif ve sevgi katılım olmadı bence iptal olsun zevkli olmaz bence kimse katılmayınc bende bişey yazmadım konu hakkında...
kaynananda birine sinirlendimi seni arıyor sana sarıyor herhalde ne sinir bzucu bir durum bakalm eşin ne diyecek bu arada bilgisayarını güle güle kullan :)

Back
X