• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

herkese günaydın.deniz bence elada bir sorun yoktur.dönemsel birşydir.huy değişikliğği işte .benim kızda biraz öksürüyo burnu akıyo.dr bişeyi yok ama diş çıkarttığı için böyle diyo.çok zorlandığı için bağışıklığı düşüyomuş ve akabinde bu tür belirtiler oluşuyormuş.iştahta azaldı biraz kilo aldı ya hemen diyete girdi 50 persentilin üstüne asla çıkmaz.formuna çok dikkat ediyo.bende zorlamıyorum çünkü sıkıldım artık onun beslenme probleminden ne yapsam yemiyo ya çöp oluyo yada ben yiyorum atılmasın diye.doğum öncesi kiloma dönmüştüm ama şimdi 3 kilo aldım.66 kg 170 cm.60 olsam süper ollur ama nasıl?

2.bebişi olacak arkadaşlar biran önce bebişlerinizi kucağınıza alıp deneyim sahibi olunda bizide bi bilgilrendirin bakalım ikisi bir arada nasıl oluyo.doğumdan sonra ltf buraya girmeyi unutmayın .tavsiyelerinize ihtiyacım olacak çünkü

merhaba kızlar..
müge hamileymiş sanırım face de gördüm..hemen geldim :))
hayırlı olsuyn mügecim..çok sevinsim..sağlıkla kucağına al inşallah..başka hamile de mi var anlamadım ben?..anneme 1 bardak su iç dedi dr demişsin ya..dr da bi gariplik varmış :) ödemi olan insan çok su içmeli ki şişliği insin..az su içersen vücut suyu tutuyo korumaya alıyo kendini diye biliyorum..
kayra ya geçmiş olsun umarım şimdi iyidir..
bende giremedim yılbaşı hazırlığı falan bi de haftasonu kayınvalidedeydik ondan..az geçmişe bakmaya çalışayım..
evet cnm hamileyim :)
sağol cnm bende çok sevindim
ne biliyim şekerim o zmnki dr.lar öyle diyomuş
baranda öyle.. 2 geçedir uyumuyoruz.....öksürüyoruz devamlı.. Antibiyotk kullanıyoruz banamısın demiyor..
Biran önce iyileşsin .diyorum hastaneye yattığımda ne olacak...
şimdiden onu düşünüyorum .

canım benim hamilelik bitti. Haftaya doğum var...
Darısı sizin başınıza...

2 ay mı ? Benm o kadar uzun sürmemişti..
Inş. Buda böyle olur...

biz kayınvalidemlerdeyiz... :)))
valla ben pek bi nazlıymdım belki o yüzden 2 ay sürmüştür :)))
yok cnm acı bakımından değilde
iç yaralar en az 1 senede iyileşirmiş
ama normal doğum öylemi
hoş bünyeyede bağlı
ama ben ilkini normal yapsaydım asla 2.yi sezeryan düşünmezdm
ay mügeeee şimdi ağustos topiğinin geçmişine bakıyordum
seni gördüm yüzümde güller açtı hemen sanki tanıdık akraba görmüş gibi :-))
hihihi baktım burda kimse yok oraya dadandım
şimdiki yazdıkları çok komik
kollarını kaldırmıyomuş biri çocuk kopup gidermiş
biride kıpırdadığını hissediyomuş :9:
insan tecrübeli olunca komik geliyo
amin didemcim..
müge beklemiyodu di mi sevgi..planlı değil yani..istiyodu da denemiyolardı bilerek diye biliyorum..
yok cnm beklemiyodum kaza oldu ama istenilen bi kazaydı Allahtan
bu kdr sevineceğim aklıma gelmezdi inş. sağlıkla alırım kucağıma

2 gündür feci bi mide bulantım gelip gelip gidiyo
hiç çıkarmadm ama tatlılardan nefret etmeye başladım
demirde ne yemiştim
köfte kebap gibi şeyler çekiyo cnm bide acı turşu :))

2.bebişi olacak arkadaşlar biran önce bebişlerinizi kucağınıza alıp deneyim sahibi olunda bizide bi bilgilrendirin bakalım ikisi bir arada nasıl oluyo.doğumdan sonra ltf buraya girmeyi unutmayın .tavsiyelerinize ihtiyacım olacak çünkü

demesi kolay :)
2 çocukla nasıl gireriz bilemem
ama arada girip size zorluklarınıda güzelliklerinide anlatırım

arkadaşlar diş fırçalama olayı sizde nasıl.ben arada veriyorum öylesine fırçalıyo .geçen gün çok az diş macunu sürdüm ağzına sokmadı bile.ne yapmamız gerekli sizce.birde emzik bıraktırma derdimiz< var uyurken istiyo.nasıl unutturcam.annem diyoki 3 gece uykuda ağlr uyur ağlar uyur.kısacası 3 gece uykusuz kalırsın diyo.oda işime gelmiyo.ya sömesterda yada yaz tatilindde uğraşıcam

herkese günaydın.deniz bence elada bir sorun yoktur.dönemsel birşydir.huy değişikliğği işte .benim kızda biraz öksürüyo burnu akıyo.dr bişeyi yok ama diş çıkarttığı için böyle diyo.çok zorlandığı için bağışıklığı düşüyomuş ve akabinde bu tür belirtiler oluşuyormuş.iştahta azaldı biraz kilo aldı ya hemen diyete girdi 50 persentilin üstüne asla çıkmaz.formuna çok dikkat ediyo.bende zorlamıyorum çünkü sıkıldım artık onun beslenme probleminden ne yapsam yemiyo ya çöp oluyo yada ben yiyorum atılmasın diye.doğum öncesi kiloma dönmüştüm ama şimdi 3 kilo aldım.66 kg 170 cm.60 olsam süper ollur ama nasıl?

saol cnm bende dönemsel olduğunu düşünüyorum..umarım az kalmıştır bir an önce geçer..

elanın diş fırçası ve macunu var ama arada oynuyo düzenli bi durmumuz yok yani..
ben tüm dişlerini çıkarınca çiş çalışmasına,2 yaştan itibarende diş fırçalamaya geçmeyi düşünüyorum düzenli olarak..
herşeyi bi anda yapmak zor olur sıraya sokalım bari :)

arkadaşlar diş fırçalama olayı sizde nasıl.ben arada veriyorum öylesine fırçalıyo .geçen gün çok az diş macunu sürdüm ağzına sokmadı bile.ne yapmamız gerekli sizce.birde emzik bıraktırma derdimiz< var uyurken istiyo.nasıl unutturcam.annem diyoki 3 gece uykuda ağlr uyur ağlar uyur.kısacası 3 gece uykusuz kalırsın diyo.oda işime gelmiyo.ya sömesterda yada yaz tatilindde uğraşıcam

ben dişlerini fırçalıyorum aç ağzını diyorum
kucağıma oturtup fırçalıyorum
sonra kendisi alıp fırçalıyo
genelde karşısında fırçalarsan o da seni taklit etmek isteyecektir

emzik konusunda biz biçoğoumuz 16. ayda bıraktırdık çokta sorun yaşayan olmadı
bnm oğlumda bitek uyurken istiyodu
dediğin gibi 3-4 gece istedi sonra unuttu şimdi eline verdiğimde bebek diyo
bebeğe vericekmişiz yani hiç iağzıana bile sokmuyo
çok geciktirme derim çünkü büyüdükçe aklı eriyo

ben kaçtım görüşürüz
yine midem bulanmaya başladı

sevgiii seninde miden bulanıyomu cnm ya
bide test yaptırdınmı bende bu haftaiçi gideyim diyorum
bidee vajinal ultrasonlamı baktılar yoksa normal üsttenmi?

cnm ne bulanma bütün gün mide bulantısı ile geçiriyordum
şimdi biraz daha iyi ama genede aç olunca çok kötü
sabahları berbat birde akşamları,
cnm vajinalden bakmadılar bana ben 5+4 gibi gitmiştim
çok küçük olduğu için geveliyorlar istersen git aklında kalmasın
folic asitide başladıysan sorun yok ben onuda düzenli alamadım
midem yüzünden bugünde evde unuttum kese görünmüştü
bebek de 1 hft sonra göründü cnm

cnm sağlık ocağında test yaptırdım
görümcem dr ya orada
normal çıktı herşey kan tsh filan işte
ocak ortasında da 2 li test var cnm

slm kızlar herkese ii pazarlar ben evde yanlızım keremle babası babanneye gittiler
bende temizlik yaptımyeni oturdum oh mis gibi oldu evim temizlik gibisi yok vallahi
güle güle pislen sultişş

Selam!
Kahvaltıdan sonra eşim Miray ı aldı dışarı çıkardı ben de temizlik yaptım rahat rahat.Ama tam bitmeden geldiler ,Miray yolda uyumuş,tam eve girerken açmış gözlerini.Sonra da uyumadı,biz de dışarı çıktık,yemek yedik geldik.
Miray a da çorba söyledik,içti Allahtan orada.Sonra biz yemeğin yanına 2 tane ayran söyledik,garson getirince Miray da istedi ayran.Ona da söyledik,diyoruz artık 3 kişilik yiyoruz yemeğimizi,ne çabuk büyüdüler yaa..
ah ah sorma elif bizde gecenlerde gıttık 3 kişilik corba içtik arkadan 3 tane pide egede yedi
kendi pidesinden kaldı tabıde 3 kişilik hesap ödedikkkk
güzel şeyler bunlar
günaydınn
baran doğuma kadar iyileşmiş olur umarım şirvancım..sen sezeryan yapmıştın ilkinde de di mi 2 gün mü yatırmışlardı?
afiyet olsun miraya yarasın :) ela da bi gün çok güzel yiyo bi gün çok az..belli olmuyo hiç..
hava yağmurlu ve kapalı burda..sabah olduğunu anlamadım valla kalkarken..
melekkk rüyamda seni gördüm hem gerçek gibiydi..sen bizim yan daireye taşınmışsın..balkondan konuşuyoruz aay ne güzel diyorum artık sık sık görüşürüz çocuklar oynar..sonra da diyorum madem biz bu kadar yakındık niye netten konuştuk bunca zaman görüşmedik ehehe :)))
hahah denizz ne diyimmmmm didem demiş zaten keşke öyle bişey olsaaaa:52:

bizde fırcalıyoruz ege istıyor zaten fırcalamakk cocuklar için olan diş macunlarından al bide öyle dene istersen

ne kadar sesiz bir pazartesiiiiiiiiiiiiii

benim kıza da ver diş fırçası fırçalasın dursun çok seviyor. ben 6 ay - 2 yaş için diş fırçası ve macunu almıştım değişik bişi. onu hele diş macununu yiyor devamlı istiyor. üzerine sürecekmişim. ben de zararlı olur diye sakladım

Bizimki de babayla beraber fırçalıyorlar canı isterse
macun da 2 yaşından önce vermeyin diyorlar flour zararlı ya çok

spiral taktırmıştım ya sonrada hastalanmıştım hala hafif kanama şeklinde devam ediyodu 15 gün oldu dün akşam feci bir karın ağrısı sprial taktırdığımı ve drumu anlattım vajinal ultrasonla baktılar kese görüyorum demezmi aman allahımmmmmmm:53::53:

ya ne bileyim bilmiyorum ne olcak şimdi doktorun ne dediğini bile hatırlamıyorum
kanama bebekten olmuş yani bebek var die çok geldi nasıl olurki olurmu yani bebeğe zarar vermiştir sprial:27:

Back
X