• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

SULTAN BENDE GITMEDIM AMA GİTMEM LAZIM cok korkuyorum
gelınımızın ablası sprelle hamıle kaldı kaymış sprelll

bende o yuzden cok korkuyorum
1 seneyi gectiiiii taktıralı

bende korkuyrorum acmaya ama

kızım senin 1 sene olmuş zaten olaydı olurdu 1 seneden beri heheh
ama senede 1 kontrole gitme lazımmış bazıları çürüyomuş

ayyy bir an dedim ne oluyor herkes hamile
kızlar bişey sorucam ben hala emziiyorumya gerçi artık uyku için felan doğum kontrol hapı kullanabili,rmiyim bişey olurmu

sus kız çürüyormuş falan korkutma benı daha fazlaaaaaaa

ete kaynıyormuş

aman aman bilemıyorum nasıl korunmalıııı

kızlar bu spral ile ilgili felaket senaryolarını
bi sizde duydum
ailemde yakın çevremde korunma yöntemi genelde spral
ve ben aklım ergin olduğundan beri hadi 15 yaşından diyelim
1 defa duydum spral ile hamiş kalan
oda sultanın dediği gibi ilk aylarda olmuş
sanırım tam oturmamış
kontrol edende hata
yada yiyecek ekmeği olana mani olunmuyor
getirmeyin aklınıza öyle şeyler

blogcu.com

sultan netten bulmuş yapmış
bende bugun yapıyoum kendimize akşama cayla yıyelım dıyeee

evi sardım tarcın ve muz kokusu pişmek üzere bakalım nasıl olucakkkkk

selam kızlar...sultan ortalığı şenlendirmiş:)) aman dedim önce noluyo herkes pıtır pıtır hamiş oluyo :)) allah gönlüne göre versin herkesin.muzlu keke bende geliyorum melekkkkk...
kayra bugun sanki daha iyi ama hala keyifsiz huysuz halsiz saat 4 de tekrar kontrolümüz var bakalım.
siprali ablam taktırdı kanaması hiç durmadı yengem taktırdı 5 sene kullandı sorunsuz bence bünyeye yada takan kişiye göre değişiyo...

sultancım ilk taktırdığım zaman benim de öyle olmuştu. yoğun kanama falan
ama şimdi hiç yok gibi ara kanamalar harici herşey eskisi gibi
bence kontrole bi git sen. yerine yerleşip yerleşmediğine bakıyo zaten ultrasonla bakıyo.
eğer gitmezsen gülşenin dediği gibi az önce verdiğin haber 2 ay sonra gerçekleşebilir:))

kek yapıp yiyenlere afiyet olsun. bi süre daha bu tarifleri görmezden gelmem lazım. zaten bu hafta diyet adına hiçbişey yapmadım diyebilirim. bakalım çarş nasıl çıkıcak sonuç
yeliz sanırım kullanabilirsin artık hap
burcu kayra nasıl umarım iyiye gidiyodur. uzun bi sürede hastalanmaz inşallah
zarada dün indirim başlamış ilgilenenelere duyurulur. elif te geçmişte yazmış zaten
bi de ben ikeadan selene masa sandalye aldım mammut olanlardan. onlarda indirimde. masa 80 den 40 düşmüş sandalyeler de renklere göre. 28 den 18 19 olmuş

bende egeye sadece masa istıyorum
babası koltuk yaptırmış cok şirin
masası yok sehpa koyuyoruz
ama ıkeada cok uzak bakalım

dedım sultan napmıs aman dıkkat ha benım yengem ebe ve spralle hamıle kalanlardan :)
kayraya gecmıs olsun
yenıyıl yenı mutluluklra getırsın hepımıze
benım gunum var yarın sabah berı tmeızlık yenı otrudum oldum yorgunluktan valla

Zara ya gittim bugün resmen kapışılmışl mı ne hiçbirşey kalmamış,ki indirim dün başlamış,ben de sabahtan gittim.Miray a hiçbirşey alamadım,kendime aldım ama :-)
Şu indirim döneminde ne çok alışveriş yaptım,indirim bize bindirim oluyor aslında :-)

Aliye benim de aynen senin dediğin gibi oluyor.İlk başlarda çok kanamam ve sancım oluyordu,şimdi o kadar değil,ama ara kanama oluyor hala.Eşim de inanmıyor artık bahane sanıyor hahahahaaaa

Sultan bir an ben de inandım valla,Allah hayırlı zamanda versin.

Ben istemiyordum ya başta,şimdi kazayla olsa üzülmeyeceğim sanırım.

Miray da da öksürük başladı,uyanık olduğunda öksürmüyor,ama dün gece yatırdıktan sonra baya öksürdü gece.Dedim bu gece uyku yok bize,ama geceyarısı olmadı hiç.Öğlen de annem uyuturken öksürmüş ve uyurken birkaç kez.sonra da öksürükten mi bilmem,yarım saatte uyandı.Şu an uyanık ve öksürmedi.Dr. a götürsem mi acaba,telefonla öksürük için birşey verir mi?Ya da evde ne yapabilirim?Bal veriyorum ama limonluyu sevmedi,balı da isteyerek almıyor o yüzden.

Aliye ikea daki masalar 80 var mıydı ya önceden?Sanki daha ucuz gibi kalmış aklımda.Ben de bir ara bakmıştım onlara da,ilgilenmez diye ertelemiştim,sağol gidebilirsem bakarım.İkea şehirdşında bize de uzak:-(

Arkadaşlar size birşey soracağım
siz bilgisayarınıza müzik nerden yüklüyorsunuz?Öbürüne bilgisayarcı limewire diye bir program yüklemişti ama onun da süresi dolmuştu,bunda birşey yok,napiciiiimmmmmmmm?

elif bearshar diye bi program var google yaz bearshare türkçe diye çıkar zaten ücretsiz indir
ya bende geçen hafta gittim montlara baktım kerem iin 100 den aşağı hiç yoktu montlarda inmiş mi hangi zaraya gittin hepsindede geçerlimi indirim*

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

urla burcu_arda

evet elif dün başlamış zarada indirim. ben de sordum ne zaman başladı diye bugün dedi kasadaki görevli.(yani dün) hemen talan olmuş dedim. sabah kuyruk vardı dedi.ben de pek bişey bulamadım
başka zara ya gidicektim ama bi de biraz daha fazla indirim olmasını bekliyim dedim. şimdi sadece % 20 olmuş.40 tl lik bişey 30 tl yani
ikeadaki mammut masalar 79 tlymiş. bugün de başka bişey için netten baktım hatta. sadece pembe masa 40 tl ydi. ama şimdi hepsi 69 tl olmuş. herhalde o indirim aralık ayında geçerliydi
evet sultancım montlarda inmişti 59 tl ydi 79 tl olanlar. ama daha pahalıları da vardı. bütün zaralarda indirim var. ama en çok çeşit nerde varsa oraya gidin bence. forum da sadece bi bölüm ayrılmış çocuğa. ama bakırköyde bi kat ayrılan mağaza var oraya giderim belki ben de

selam kızlar
kıs sultan 2 aya kalmaz haber bekliyoruz senden ;)
ayrıca hani siz evde giriyodunuz yeni yıla :60:

aliye şimdi mi söylenir bu :58:
bende masa alacaktım.hava soğuk diye bu civardaki avm lerde takılıyoruz o tarafa gitmek için
bahane olurdu bizede :)
bu arada bişi soracağım ben melisle avm de alışveriş yapamıyorum siz yapabiliyomusunuz
kaçıyo sürekli bi body alıyodum bedenimi seçene kadar ön taraftaki eşyaları yere atıp üstünde zıplarken buldum saniyede herşeyi hallediyolar çok yoruluyorum yaa

Back
X