• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Ben de yapamıyorum Sinemcim,en son kötü bir tecrübemiz olmuştu,burda da yazmıştım hatta.Artık AVM ye miray la gidiyorsam tamamen onun istediği şeyleri yapıyorum,yazınki park yerine geçiyor yani.

Kesin birşey almam gerekiyorsa yalnız çıkıyorum,anneme bırakıp,okuldan erken çıktığım günlerde.
Eşimleysek de o Miray la ilgilenirken ben bakıyorum.Yoksa ne mümkün.
Miray ilk başta ortama alışana kadar elimi tutuyor,ama sonra bakıyor ki,etraf güvenli,o zaman cıvıtıyor.

Evet Aliye ben de sen dedikten sonra sitesine baktım,dediğin gibiydi fiyatlar,69.95.Tek günlük indirimler oluyor ya,ona mı denk geldiniz ki?

selam kızlar nasılsın,
internetim yok o yüzden bakamıyorum iş yerinden akşamda kayra bırakmıyor
,
herkes iyidir inşallah
hepinize mutlu huzurlu sağlıklı evlatlarımızla eşimizle güzel bir yıl diliyorum

Müge hamile galiba tebrikderim canım
başka varmı hamile kalan
biri özet geçsede herşeyi merak etmesem keşke

Didem sen Demir i hergün yıkıyor musun,dikkatimi çekti de,dışardan geldiğinizde falan yıkıyorsun.Ben 2 sebeple hergün yıkamıyorum,Birincisi,soğuk diye üşütürüm diye korkuyorum.İkincisi de yarım saatten önce çıkmak istemiyor,suyla oynamaya doymuyor.Yarım saatten sonra bile ağlayarak çıkarıyorum ve giydirmesi tam bir işkence oluyor.
Demir hemen yıkanıp çıkıyor mu?Aslında ben de yıkamak isterdim,rahat rahat uyurdu .

Mine Müge hamile ama daha 2 gün falan oluyor öğreneli ve herkese söylemedikleri için bilinmesini istemiyor ve de facede yazılmasını.
Sürpriz bir bebek,ama çok sevindiler.
onun dışında Tuğba vardı önceden,o da hamileymiş.Sevgiyi duydun mu bilmiyorum.3ü deAğustos bebişi olacak inşallah.

SELAM...aliye ,seher kayra biraz daha iyi halsiz ve huysuz ama çok şükğr yinede eskiye göre iyi .akşam kontrolümüz vardı iğnelerimiz bitti akşam sonuncusunuda yaptırdık yarın antibiyotiğe devam şurup olarak tabi bunada çok şükür.

burcu şükür bitmiş igneler

elif egede dün gece öksürdü bugün gündüz yoktu bişey bakalım bu akşam nasıl gececek
ya onlar hasta oldumu rsmen bi çöküş yaşıyoruzzzzzzzzz

şirvan nerdesın gel de bi rapor verrr

burcu bu ara çok hasta oldu kuzu yaa
bi okutsan felan göze gelmiş nazar değmiş olmasın
kafasınıda çarpmıştı yanlış hatırlamıyorsam
düşe kalka büyüyecekler tabiki ama ben nazarada inanıyorum

slm bayanlar hepinizin yeni yılı güzel geçmiş anlaşılan elifff bende zaraya gitmek istıyorum eceme mont alan alıcam inşallah kent meydanında kalmıstır ya:(((

sultan alemsın yavrum ya biran ben bile inandım okurken :16:inşallah şakan birgün gerçek olur he he

bendede yarın temizlik var ev leş oluyor 15 te bir kadın gelmesine rağmen ama süpürge hariç bişey yapmıyorum birde toz almak tabi neyseki yarın temzilenicem inşallahhhhh

bu arada bizim yılbaşı gerçekten süperdiiii gülmekten ağzım acımıs valla umuyorum onumuzdeki sene bizi hep güldürür :)))

valla herkez gebiş bir ben kaldım he he bizim sürpriz ne zman olucak bakalım hırs yaptım heee çalışmaları hızlandırayım bari :)))):10::10:

günaydın arkadaslar...

birsürü alıntı vardı gitti..
biz dişleri fırçalıyoruz çok sık olmasa da..
çok seviyor meriç..
hele biz fırçalarken görünce hemen istiyor..

Günaydın....
evet bende dün sultanı görünce face de dedim hani gitmiyordun diye,
gitmem diyenden yapmam diyenden kork 2 ay sonra alırız artık haberi :-))
Teşekkür ederim mine allah tüm isteyenlere versin, bakalım 2 çocukla kafayı yemezsem iyidir.
Tuğbiş eşinin işi ne oldu inş.yoluna girmiştir yeni yıldan sonra belli olacak demiştin ?

Günaydınnnnn

İğneleriniz bitmiş Burcu....umarım ant.sonra tamamen iyileşmiş olur Kayra........

günaydın kızlar.herkese çok aama çok teşekkür ederim.kayra bu sabah çok şükür kahvaltısını yaptı aman ne duygulandım.inşallah daha iyi olucak.sinem bende inanırım nazara bu aralar hep bişeyler oluyo yavruma.anneme okutup kurşun bile döktürücem ne yalan söylim.ya yarın annemde gün var annem gel değişiklik olur diyo ama eşimde çocuk tam toparlamadan çıkma diyo zaten gidersek ya rabayla ya taksiyle gidicez ama ne biliyim siz olsanız napardınz?

günaydın..
burcucum gözünaydın.yemek yemesine de çok sevindim valla..darısı antibiyotiğin bitmesine artık..uzun süre hasta olmasın umarım kayra artık..
bizde kalktık bişeyler yiyip anneme gidicez..pazara çıkıcaz..dün evde çok sıkıldık..
sultancım ne zaman istersen allah sağlıklı bi bebek versin umarım ama 40 kere söylersen de olur unutma! :)

mügeee baktın mı cinsiyetine çin takviminden??
baktım cnm erkek çıkıyo ztaen bnm eşimden kız çıkmaz sanmıyorum ama
herkes kız diyo bakalım kısmet
cnm ne bulanma bütün gün mide bulantısı ile geçiriyordum
şimdi biraz daha iyi ama genede aç olunca çok kötü
sabahları berbat birde akşamları,
cnm vajinalden bakmadılar bana ben 5+4 gibi gitmiştim
çok küçük olduğu için geveliyorlar istersen git aklında kalmasın
folic asitide başladıysan sorun yok ben onuda düzenli alamadım
midem yüzünden bugünde evde unuttum kese görünmüştü
bebek de 1 hft sonra göründü cnm
aynen cnm ya bende öyleyim 2 gündür bişeyde yiyemiyorum
hele süt hiç içemiyorum midem resmen kalkıyo
demire bile içirirken bnm midem bulanıyo
bnmkide 5+2 bakalım bugün gidiyorum inş. görürüz bişeyler
ya ne bileyim bilmiyorum ne olcak şimdi doktorun ne dediğini bile hatırlamıyorum
kanama bebekten olmuş yani bebek var die çok geldi nasıl olurki olurmu yani bebeğe zarar vermiştir sprial:27:
böööööööööööööööööööööööö Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın emi
inandım ben hem sevindim hemde şaşırdım :)

ben bugün dr.a gidiyorum arkidişler
eşimde gidelim diye tutturdu pek bi üstüme titriyo
kendisini vicdannen rahatlatıcak sanırım
demire bile bu kdr sevinmemişti yada belli etmemişti yada şoktaydı :))

neyse gidelim bakalım bi ne var ne yok görelim
midem çok bulanıyo inş. hemen geçer
bu sabah yataktan kalkamadım
eşime bütün 9 ay böyle olmam inş. dedim sonra çiçek i anlattım
kendini şartlandırma herkes öyle olacak diye bişey yok dedi
sağolsun pek bi destek .çıkıyo bu sefer

Müge ilkinde eşler gerçekten bebeğin ne olduğunu daha anlayamıyorlar
şokta oluyolar.İkincide tecrübeli oldukları için daha bilinçli oluyorlar.
Benim eşimde ikincide hem daha anlayışlı hemde daha ilgiliydi.
Keyfini çıkar canım hamileliğin.
Bu arada benim gibi iki çocuklular artıyor çok mutluyum heehhehe

Evet ya benim eşimde ilkinde herkes doğuruyor filan diyordu
şimdi canım ne istese alıyor daha çok ilgili filan yani :-))
cinsiyeti valla ben çok merak ediyorum bu sefer ilkinde bu kadar
merak etmemiştim,
süt bende içeöiyorum yoğurtda öyle çok kötü midem
kayraya da kocaman bir maşallahhhhhh

Back
X