• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

bende sinem gibi yapıyorum yeşil mercimeği.çokta severim.protein deposu.inşallah kayrada severek yer.kızım ayda 1 yaparım suyuna banarak elimle zorlada olsa yediririm.geçen mantar verdim ilk defa ağzına aldığı gibi tükürdü.hiç sevmedi.kızım şu saate kadar yemek yemedi.şimdi 5 6 kaşık çorba zorla içirdim ama hiç yemek yemek istemiyo.inşallah diştendir.biraz öksürüyo burun akıntısı devam acaba boğazlarımı ağrıyo diye korkuyorum.

elif bursada mothercare nerde var ben hiç bilmiyorum.iyimiş badiler.dediğin gibi beyaz renk iyi oluyor.geçen c&a dan aldımbende 2 tane penyesi çok güzel ama renkli.

aliye şimdi mi söylenir bu :58:
bende masa alacaktım.hava soğuk diye bu civardaki avm lerde takılıyoruz o tarafa gitmek için
bahane olurdu bizede :)
bu arada bişi soracağım ben melisle avm de alışveriş yapamıyorum siz yapabiliyomusunuz
kaçıyo sürekli bi body alıyodum bedenimi seçene kadar ön taraftaki eşyaları yere atıp üstünde zıplarken buldum saniyede herşeyi hallediyolar çok yoruluyorum yaa

Ben de yapamıyorum Sinemcim,en son kötü bir tecrübemiz olmuştu,burda da yazmıştım hatta.Artık AVM ye miray la gidiyorsam tamamen onun istediği şeyleri yapıyorum,yazınki park yerine geçiyor yani.

Kesin birşey almam gerekiyorsa yalnız çıkıyorum,anneme bırakıp,okuldan erken çıktığım günlerde.
Eşimleysek de o Miray la ilgilenirken ben bakıyorum.Yoksa ne mümkün.
Miray ilk başta ortama alışana kadar elimi tutuyor,ama sonra bakıyor ki,etraf güvenli,o zaman cıvıtıyor.

Evet Aliye ben de sen dedikten sonra sitesine baktım,dediğin gibiydi fiyatlar,69.95.Tek günlük indirimler oluyor ya,ona mı denk geldiniz ki?
sinemcim üzüldüm bak şimdi.
ya biz her hafta sonu gdiyoruz ikea ya. ikea aile kart var. o kartla sandalyelerin indirimli olduğunu görmüştüm. onun için gittim. hemde 31 aralık saat 5 te ki mağaza 6 da kapanıyomuş. bi baktım masada 40 tl yazıyo. ben onu normal fiyata alıcağımı düşünüyodum yani. sürpriz oldu. ama buraya yazmak için de geç olmuş evet.
bi daha erken veririm haberleri
mesela bugün mesaj geldi. mothercare de % 50 ye varan indirim başlamış. gerçi elif söylemiş benden önce.
tchibo da da güzel şeyler var.
ben de selenle alışveriş çok mecbursam yapıyorum. alışveriş niyetiyle çıkıyosam bırakıyorum genelde
o gün bi de boynerde % 50 indirim vardı 1 günlük. her ay sonu oluyomuş galiba onu da söyliyim
45 tl ye braun saç düzleştirici aldım. çok güzel yaptı saçlarımı
alışveriş konusunda kirli çamaşırlarımı döktüm bu arada. o gün alışveriş fırsatlarını görünce pilatese bile gitmedim. seleni de bırakmışım oh vurdum kendimi alışverişe.
bi de A 101 markette yazı tahtası vardı 25 tl ye ondan aldım
bi de şu carioca yıkanan boyalardan aldım dün. selen biliyomuş gibi elini yüzünü boyadı. ama dedikleri gibi suyla falan çıkmadı. ellerini en son çamaşır suyuyla yıkamak zorunda kaldım. nasıl şey anlamadım
ay çok uzun ve alakasız şekilde yazdım kusura bakmayın. bi başladımmı aklıma gelenleri yazıyorum böyle işte
SELAM...aliye ,seher kayra biraz daha iyi halsiz ve huysuz ama çok şükğr yinede eskiye göre iyi .akşam kontrolümüz vardı iğnelerimiz bitti akşam sonuncusunuda yaptırdık yarın antibiyotiğe devam şurup olarak tabi bunada çok şükür.
canım evet buna da şükür çok geçmiş olsun tekrar.
müge de bugün dr a gitmiş. gelse de verse haberleri.
şirvanın durumu noldu acaba. inşallah gelir c.tesi. buluşuyomuyuz c.tesi bu arada.
benim kardeşimde 13 haftalık oldu. dr ikili testte cinsiyeti söylemiş hemen. benimki de ozaman söylemişti ama nedense kardeşimde erken gibi geldi. erkek demiş. şimdi farkettim yazmıştım galiba bunu daha önce size

slm kızlar
bugün daha yeni açtım neti shpet vardı ordaydım
yanlızıız kermde yeni uyuudu eşim işte siz nirelerdesiniz:)
tiramisu deniyorum ilk defa keki pişiyor şimdi bakalım nasıl olcak

yaw benımde saatimde kımse buralarda ollmuyor. :43::43:
girip girip cıkıorum.

neyse herkese iyi geceler diyimm bende gideyim:5:

yap bakalım sultan sen ap sonra da tarıfleri at bende deneyim ehehehhehe

ben hiç yeşil mercımek yapmadım

yemekkmi annem yapıyordur da ben hiç bilmıyorum püre gibimi oluyor
corbamı yemek görüntüsü olmaz anlladıgım kadarıyla

müge yok şirvan yok
şirvan yarın gidiormu acaba doguma

mügede gelmemişşşşş

egenın biraz ateşi vardı uyudu bakalım gece nasıl olucak
öksürüyor ve burnu akıyor
hep aynı şikaetler var cocuklardaaa

allahım onları korusun

uykum var cok dün gecede cok kalktık

ege uyuyorke bende yatayım iyi geceler

Çiçek bebişe oda yaptın mı,bitmiştir artık dimi hazırlıklar?Ben 2. olsa sanki daha çok hazırlık yapacağım gibi geliyor.

canım yaptım oda çünkü Can ın çok güzel bi odası var sanki kızıma yapmazsam ona haksızlık olur diye düşündüm pembiş bi odası var kızımın:)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

urla bursasu+ NAVRIS+
şirvan gecmişimi okuorsun yahu bi ahber verseydinde yatsaydım

hadi ben kactım

kızlar kusura bakmayın yaaa..
direk geçmişe daldım ..

yarın doğum yapmıyorum. perşembe günü kontrole gidecem . şimdilik iyiyiz..
allah izin verirse ben 13.de doğum yapmak istiyorum. kardeşimin doğum gününde...

bakalım perşembe günü dr. ne diyecek...

bu arada cevap yazım derken alıntılarım gitti....
ben pazar gününden beri kayınvalidemlerde kalıyorum .
annem kardeşimde yiğenimde hastalanmış, o yüzden kreşede gidemiyor..
kadıncağız kaç parça olacağını şaşırdı valla....

kızlar kusura bakmayın yaaa..
direk geçmişe daldım ..

yarın doğum yapmıyorum. perşembe günü kontrole gidecem . şimdilik iyiyiz..
allah izin verirse ben 13.de doğum yapmak istiyorum. kardeşimin doğum gününde...

bakalım perşembe günü dr. ne diyecek...

bu arada cevap yazım derken alıntılarım gitti....
ben pazar gününden beri kayınvalidemlerde kalıyorum .
annem kardeşimde yiğenimde hastalanmış, o yüzden kreşede gidemiyor..
kadıncağız kaç parça olacağını şaşırdı valla....

hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah. doğur da sıra bize gelsin anam yat yat sıkıldım yaaaa:P bugün annem dediki kalk migrosa gidelim hava alırsın dedi. o kadar ağrıdı ki migrosta tabure istedimd oturdum düşün halimi

hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah. doğur da sıra bize gelsin anam yat yat sıkıldım yaaaa:P bugün annem dediki kalk migrosa gidelim hava alırsın dedi. o kadar ağrıdı ki migrosta tabure istedimd oturdum düşün halimi

allah yardımcın olsun kuzum... inşallah sağlıkla kucağına alırsın minik meleğni kucağını...

bu arada geçmişi okurken pembiş oda yapmızsın kızına.. benimde kızım olsaydı yapmayı düşünüyordum .
ama erkek olunca aynı odayı paylaşacak sıpalar....

allah yardımcın olsun kuzum... inşallah sağlıkla kucağına alırsın minik meleğni kucağını...

bu arada geçmişi okurken pembiş oda yapmızsın kızına.. benimde kızım olsaydı yapmayı düşünüyordum .
ama erkek olunca aynı odayı paylaşacak sıpalar....

Allah yardımcımız olsun diyorum çabucak iyileşelim inşallah Baran ve Can da etkilenmesin kolayca atlatalım ve inşallah bebişlerimiz gece uykusunu çoook seven gazsız iyi huylu yavrucuklar olsunlar.

bizim mnik sıpanın adı kesinleşti.. burak olacak..

hastane için bebek çubuklu bebek kurabiyeleri siparişi verdik..
onların üstüne burak yazılacak.. o yüzden kesinleşti diyorum...

artık değişmez herhalde :))

şirvanım 13 ünde demek he ben bile heyecanlandım ya ne güzel çiçekte sende sağlıkla alın bebişleri kucaklarınıza oh mis gibi kokacaklar çok heyecanlı:52:

burası kalabalıklaştı ama benim çıkmam gerek ..
içimdekş sıpa oynamaya başladı gene.. gidim uzanım biraz...

herkese iyi geceler, tatlı uykular...

Back
X