• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

şirvanım 13 ünde demek he ben bile heyecanlandım ya ne güzel çiçekte sende sağlıkla alın bebişleri kucaklarınıza oh mis gibi kokacaklar çok heyecanlı:52:

saol canım...

sende fazla şaka yapma bak, sonra benim gbi olursun..
şaka kakaya dönüyor....

Mothercare Zafer Plaza da var.Ben oranın bizim çocuklar için kıyafetlerini pek beğenmiyorum artık,çok sönük geliyor.Ama bodyleri güzel.Bebek kıyafetleri hele süper.

Yeşil mercimeği biz eskiden düdüklüde yapardık,soğan salça pirinç mercimek tuz yağ su koyup hepsini bir kerede pişirirdik.Ben böylesini de severim.
Ama evlendikten sonra eriştelisini öğrendim,ona da bayılıyorum.Mercimekleri haşlıyorum.Haşlarken suyuna azcık sıvıyağ ekleyince kara su olmuyor,yoksa kararırmış,annem öyle der:-)Suyunu süzüyorum.sonra tencereye alıp su koyup pişiriyorum.Tavada soğan ve salçayı yağda kavuruyoum.Mercimekler kaynamaya başlayınca soğanı ve de erişteleri ekliyorum.Hepsi pişiyor bir güzel hmmmmmmm buna kıyma da koyuyorlarmış ama ben koymuyorum,zaten yeterince demir var.

Şirvan çok heyecanlı ya,keşke İstanbul da olsaydım hemen gelirdik bebek görmeye.Bize belli olmaz ama her an kapını çalabiliriz:-)

Sultan bugün Mothercare de bir mont vardı,60 küsurdu galiba,güzel gibi geldi bana.Ne demekseee:-S

şirvancım çiçekçim ikinizde yolun sonuna geldiniz inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bebişleri

mothercare da yarın gideyim en iyisi iç badileri seneye giydiririm

sultiş sen sprali çıkarttırdın sanırım bakıyorum bana kızarken 2.ye çalışmalara sen başladın herhal:16:

Günaydın kızlar....
oh şirvan yapmamış doğumu zamanında gelsin burak bey,
ismi çok güzel yeğenimin ismi ondan mı acep:-))
havalar çok soğuk selin iptal mi etsek madem şirvan gelmiyorsa
çiçekkkk kızının odasının fotosunu koysana,
aliye bizde aldık o kalemlerden suyu bilmemde ıslak sabunlu bezle çıktı
kardeşinde sağlıcakla doğursun cnm ilk bebiş kız erkek farketmez nasılsa
Sultan sende bozdun niyet ben diyeyim :-))

günaydın
bence şirvan gelebilir bana ee bakın daha sağlammış gelmiyormuş burak bey.
kar fırtına olmadıktan sonra gelin bence bana ama yine de siz bilirsiniz. gelmezseniz bursaya kaçarım haa ona göre :))

günaydınn

ay cok heyecanlanıyorıummmm
sirvan bebk görmeye gelecez sana haberin olsunnn

bi böbek görme kk toplantısı yaparız artık tum yurt
sende toplanırız dermişim hehehhehe
Rabbim hayırlısıyla kucagınızda göstersin insallah:emir_bebek:

bende bu ara çok yorgun oluyorum akşam 10 gibi pilim bitiyor. dün yasoşunda uyumayacağı tuttu 1 buçuk saat uğraştım. hopluyor zıplıyor bu ne enerji anlamadım. babannesi ne yediriyorsa artık

Son düzenleme:
eee selincim kızın kanında var oynuyor maşallah
alp de öyle ama bu aralar daha sakiniz ama bizim uyku saatimiz
23:00-23:30 gibi oldu erken mi uyutmaya çalıştın

günaydınnn
bu aralar ne yazsam hiçkimse bana birşey yazmıyor:2: kırılıyorum ama:19: şaka bir yana ne sorsam uzayın derinliklerine giiyor valla:9:
selincim buluşma bu cumartesimiydi

günaydın herkese
artık uğrayamaz oldum inş.bugünden sonra
daha sık uğrarım
hasta kuzularımız varsa geçmişler olsun
biz iyiyiz çok şükür

yelizCim deme öyle üzülürüm valla benim hiç dikkatimi çekmedi
ne sordun ki acaba, gülşen yokluğun belli oluyor cnm ya
topic çok sessiz bursa tayfasıda az giriyor,
eee ctesi kimler kesin giderim diyor ben hava soğuk
napıcam bilemiyorum valla çok üşüyorum bir görseniz kat kat giyiniyorum

gelin gelin bizim ev sıcak :)
bizim kız 10 civarı uyurdu ama bu sefer 11 i geçti. tam uyuyacaktı kakası gelmiş. onu yaptı temizle falan uyku gitti

c.tesi eşimin arkadaşının düğünü var elifle hem buluşmaya hem düğüne gitmem imkansızki düğüne elifide götürmek zorundayım büyük olasılıkla c.tesi ben katılamayacağım

yaliz bende senin ismini hep altta görüyorum acaba niye az yazıyor diyorum. sorduğun sorular hakkında bilgimiz yoktur belki. yada bazı zamanlar iş yoğun oluyor cevap veremiyorum sonra da unutuyorum

c.tesi eşimin arkadaşının düğünü var elifle hem buluşmaya hem düğüne gitmem imkansızki düğüne elifide götürmek zorundayım büyük olasılıkla c.tesi ben katılamayacağım

size zor olacaksa ve daha uygun bi tarihe alalım derseniz olur ama ben gelin isterim. çok katılım olursa daha iyi olur tabiii

Back
X