Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sevgicim bu ev milas da 3 sene oturduğum evime daha çok benziyo sanırım o yüzden çok çabuk alıştık :)
sen sürekli emziriyosun sanırım ben sadece akşamları emzirdiğimm içininşallah müge demir bu aksamkı gıbı yaparsa hep çok rahat edersin.
bende erene deneyeyım.
buhafta bende dr gidicem bakalım benımkı ne dıyecek.
dr. larda 2 ye bolunmus
kımısı kes dıo kımısı kesme
teyzemın damadı doktor ona sordum oda kes dedı
muallakta kalmayayım dıye doktorsıtesınden bı kaç dr sordum kımısı kes kımısı kesme dıo
bende ne yapacagımı bılmıorum ama daha az vermeye basladım.
öyle ama işte bunu bıraktırınca anlicaksınEvet bana Salı günleri uyuyor haftaiçi derseniz.Sabahtan 2 dersim var sadece.Ne sohbeti kız hayırdır?
Müge bence üzülecek birşey yok.Zaten en fazla 2 ay emzirecektin,hem Demir sadece gece yatarken emiyordu,üzülme,şimdiye kadar emzirdin ne güzel.Demir de inş böyle devam eder de aramaz.
Bakalım hala emziren kaç kişi kaldık şurda,ben korkuyorum valla nasıl bıraktıracağım diye.Gerçi Miray da artık uyurken ve gece uyandığında arıyor memeyi.İlk olarak yara bandını deneyeceğim.o numarayı yemezse 2 gece falan anneme bırakacağım sanırım,ama onu buraya yazarken bile burnum sızlıyor nasıl yaparım diye.
Seher Selen e de çok geçmiş olsun!
bende 2 yaşına kdr emziricektim işte ama planlar suya düştücanım ağda ve saçımı geçen hafta hallettim.. temizim.. allaha şükür.. onu bile sitres yapmıştım . aniden bişey olurmu diye..
valla bilmiyorum ama ben emzirdim. ve her gören emzirme çoçuğa yaramaz ishal yapar falan dediler.
baran hiçde ishal olmadı..
ben bırakmak istemedim çünkü baran o zaman daha 12 aylıktı...
ama şimdi demir 21 aylık arada çok fark var... o yüzden kestiğin için pişmanlık duyma canım ..
ben hamile olmasaydım zaten 2. yaşına kadar emziririm diyodum...
bende öyle istiyodum ama hamile olunca ona kıyamadığın kdr içindekinede kıyamıyosungüzel ve aydınlık bir gün olsun insallah
müge bende hamile olsam
bende en cok demir i emziremiyecegim diye üzülürüm
aslında belkide şirvan en iyisini yaptı emzirdi
ben hep cevremde emzirilmez dedilkleri için bilincaltı etkilenirim
ben de 2 yası dolu dolu olsun emsin diyenlerdenim
hatta sonrada devam edebilir bence bi sıkıntısı yok zaten memelerim dısarda gezmeye alıstımm
hehehehhe
aksam ki diziye biraz baktım ama
olmamıs dedim
baslangıc bile iticiydi muhtesem yuzyılın baslangıcı bir gemide köle cariyelerle olmamalıydı
benn osmanlıya ayrı saygı duyarım cokta okudum
daimi zikir sahibi olmayanı tahta cıkarmazlar
hepsinin mürşidi vardır hacı bayram veli gibi ak semsettin gibi
o yüzden o raks eden cilvelesen görüntüler olmaz
yakışmaz ve bence dogruluk payıda yok
herkesin aklında ooh ne güzel padişah het gece baska kadınla dşye geciyor oysa bdiziyi izlediklerinde insanların aklında
waayyy be osmalıya bak işte bu yüzden muhtesem olmalıydı ...............kalmalıydı
ühühühüüh ne biliyim işteee psikolojik olarak çöktüm :)Günaydın...
üzülme müge zaten 2 yaşına ne kaldı maşallah iyi emdi biz napalım :-((
melek valla nasıl imreniyorum sana sendeki şu enerjinin çeyreği bende olsa
sabah sabah nasıl yıkadın yaaaa....
valla alp de gece bir ağlayarak kalktı çok ağladı ama sonra sabaha kadar uyudu
2 hftdır filan yatağına koyuyorum öyle uyuyor bende başına oturuyorum
hemde daha az kalkıyor böyle uyuyunca dört dönüyor yatakta yorganınını da çekiyor
i geceler annesi diyo)
valla ben sen büyüdün abi oldun demek istemiyorum o daha bebek hem o istemedi ki
küçüklüğünü yaşasın bence ha bu arada görümcemin de oğlu oluyor
ben artık kesin eminim benden de kız çıkmaz oğlumun 6 kuzeni var 6 sıda erkek)
geçmiş olsun yinemi ya valla çok zor bi durumgünaydınnn
elif yine hasta çok üzülüyorum yine akıntı yine burnu tıkalı hiç bitmeyeek sanırım:8
selincim dizide kanuni sultan süleyman gerçi ne değişirki yiende yanlış lanse edilmiş
inşallah ya çok istiyorum artık kendi kendine uyusun yoksa kollarım kopuyomügecim maşallah demire inallah hep böyle devam eder ..seni de üzmez ,kendisi de üzülmez..benim de arkadaşım bıraktırmıştı memeyi hamile kalınca bende bırakılmalı diye biliyorum sanırım nedeni;annenin hem süt yaparken hem içindekini beslerken (vücuttaki ne olduğunu tam hatırlamıyorum) bi maddeyi çok tüketmesi ve içindeki çocuğa yetmemesi ya da annenin dirençsiz kalması gibi bişey sanırım :)
meme bıraktırma konusunda çevremde bant deneyenler de oldu,salça sürende çocuk yiyince istemedi :) ama salça sürüp de çocuğun onu bitirip yinede emdiğini de gördüm :) bana sanki müge gibi bıraktırmak daha mantıklı geliyo..yani çocuk çok ısrar etmezse anlatarak daha mantıklı sanki..umarım hepinizin o dönemi koolay geçer..ama çocuk kadar anneye de zor geldiği kesin sizde çok alışkınsınız çünkü annede de bağımlılık oluyo bu durum..
güzel ve aydınlık bir gün olsun insallah
müge bende hamile olsam
bende en cok demir i emziremiyecegim diye üzülürüm
aslında belkide şirvan en iyisini yaptı emzirdi
ben hep cevremde emzirilmez dedilkleri için bilincaltı etkilenirim
ben de 2 yası dolu dolu olsun emsin diyenlerdenim
hatta sonrada devam edebilir bence bi sıkıntısı yok zaten memelerim dısarda gezmeye alıstımm
hehehehhe
aksam ki diziye biraz baktım ama
olmamıs dedim
baslangıc bile iticiydi muhtesem yuzyılın baslangıcı bir gemide köle cariyelerle olmamalıydı
benn osmanlıya ayrı saygı duyarım cokta okudum
daimi zikir sahibi olmayanı tahta cıkarmazlar
hepsinin mürşidi vardır hacı bayram veli gibi ak semsettin gibi
o yüzden o raks eden cilvelesen görüntüler olmaz
yakışmaz ve bence dogruluk payıda yok
herkesin aklında ooh ne güzel padişah het gece baska kadınla dşye geciyor oysa bdiziyi izlediklerinde insanların aklında
waayyy be osmalıya bak işte bu yüzden muhtesem olmalıydı ...............kalmalıydı