Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.01.11 tarihinde saat 11:00 de doğum var....
mügecim maşallah demire inallah hep böyle devam eder ..seni de üzmez ,kendisi de üzülmez..benim de arkadaşım bıraktırmıştı memeyi hamile kalınca bende bırakılmalı diye biliyorum sanırım nedeni;annenin hem süt yaparken hem içindekini beslerken (vücuttaki ne olduğunu tam hatırlamıyorum) bi maddeyi çok tüketmesi ve içindeki çocuğa yetmemesi ya da annenin dirençsiz kalması gibi bişey sanırım :)
meme bıraktırma konusunda çevremde bant deneyenler de oldu,salça sürende çocuk yiyince istemedi :) ama salça sürüp de çocuğun onu bitirip yinede emdiğini de gördüm :) bana sanki müge gibi bıraktırmak daha mantıklı geliyo..yani çocuk çok ısrar etmezse anlatarak daha mantıklı sanki..umarım hepinizin o dönemi koolay geçer..ama çocuk kadar anneye de zor geldiği kesin sizde çok alışkınsınız çünkü annede de bağımlılık oluyo bu durum..
geçmiş olsun mügecim. ayağına noldu ki demirin. klima kurutur burnu. bizim peteklerin üstüne su koyuyoruz da yine kuruyo selenin
ben de kendisi uyusun istiyorum artık bi de erken uyusun tabi
gece 1- 1.30 da uyuyo. sabah 5.30 da bi de 8 de kalkıp mama su içiyo. sonra 11 de kalkıyo sabah.
Eee Aliye Selen öğlen uykusu uyumuyor mu?
Oooo süper haber,Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah!
şirvan son noktayı koy cumartesi gelebilecek misin?
canım benim için plan kurmayın... ilyasın ananesi dün gece vefat etmiş. bugün defin edildi.
kadıncağız kaç aydır yatağa bayımlı yaşıyordu. kurtuldu bir nepze..
allah mekanını cennet eder inş.