• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Deniz Ela hem erken de kalkıyormuş,keşke daha erken saatte uyusa öğlen.bu saatte uyuduğuna sevinsen mi üzülsen mi:-(

Muhteşem Yüzyılı izlemedim.O diziye tepkimden dolayı değil de artık yeni dizileri izlememe kararı aldığım için.Kanal D de yeni bir dizi başlayacaktı ama ona da bakmayacağım.
O yüzden yorum da yapamayacağım ama,bütün dizilerde dejenere bir hayat olduğu bir gerçek.Özellikle de okul öğrenci hayatını anlatan dizilerin daha özenli yapılması gerekir diye düşünüyorum.

şirvancım hayırlıs olsun ısmıyle yasaın burak bu arada basınızda ağolsun
denız ela cok gec uyumus

elif bende neler kaybediyorum ve bulamıyorum yaa..
alyansım kayıp evde biliyorum ama mümkün değil bulamıyorum,yılbaşı bileti kayıp ve kaybolmasın diye bi yere koydum çok iyi hatırlıyorum o kısmını :)) ,elanın biberonu kayıp deli olucam evin heryeri elleniyo ama çıkmıyo..bende unutkanlık çok var bu ara..
belkide şu an ev alacak paramız var ama boşuna kira ödüyoruz ehehehe :))

merhabalar

yazılanlara şöyle bi baktım ama çok duramıycam......

bugün 2 diş çektirdim.....şimdi hala sızlıyo......biri ta hamilelikten kalan kırık bi diş.....
uzun sürecek dişleri düzene oturtmak...ama fırsat bulmuşken başladım bakalım......

akşam misafir vardı sadece sonunu görebildim dizinin ki o da 2 nci tekrarmış....ilerleyen zamanlarda karar vericem bakıp bakmayacağıma.......

umarım Demir in bi şeyi yoktur......

herkese iyi akşamlar.....

111111111111
sirvannnnn
bu oglan hep biirnci olacak
Rabbim hayırlısıyla kucagnda göstersınnnn

valla ben 13 demiştim .. kardeşimin doğum günü diye.
dr. 11 de alalım dedi..
ama doğum günü dedim . birde ben salı günü günü evi temizletecem diyorum .

eşimle drum karar verdiler. salı günü doğum diye..
eşim bide demez mi saat 11 de olsun diye...

ee bende dedim oda numarasıda 11 olsun .
onu önceden rezerve etmiyorlarmış. anca suit odalar rezerve oluyormuş..
bakalım kısmetiniz varsa 11 nolu odada oluruz....

bu arada bana heyecan sardı.. kendimi perşembeye hazırlamıştım ya.. 2 gün gün dü benim için..

Şirvan Baranın gece uykusu nasıldı uyuyor muydunuz şu sıralar geceleri?Sen Baran ı annene bırak 2-3 gece uyku depola:-)

Benzer unutkanlıklar bende de var.......Elif.......ne yapıcaz bilmiyom.....

Şirvan başınız sağolsun.........

Heyecan sarmaz olur mu.....her şey yolunda gider inşallah da sıkıntı yapmazsınn.......

iyi niyetleriniz için sağolun kızlar..

allahın takdiri içte bir yanda doğum bir yanda ölüm..

bugün doğum yapsaydım.. ne kadar ters bir gün olurdu gerçekten...

geçmiş olsun devrim ben de senin gibiydim yazın hallettik diş olaylarını çok rahatadım ama ailecek küçük bi servet ödedik :))
seherrr pişti cnm ama herşeyin bi usulü var gerçekten..yumuşak ve lezzetli oldu.. normal yufkadan daha güzel oluyo sanırım baklavalık yufkayla börek..ama soda gerekliymiş bence de daha su böreği gibi olurdu ööle eminim..kötü yanıysa ince diyemi ne anlamadım biraz dağılıyo tabağa koyarken..neyse afiyetle yedik elimize sağlık :)

Şirvan Baranın gece uykusu nasıldı uyuyor muydunuz şu sıralar geceleri?Sen Baran ı annene bırak 2-3 gece uyku depola:-)

yok anacım nerde .. gece kalkıyor anne diye ağlıyor..
hastanedeyken ne yapıcam bilmiyorum .

bugün dr. diyorum ne kadar kalıcam hastanede diye.. iyi olursan 1 geceden sonra çıkartırım dedi..
bakalım artık..

salı akşamı annem ve ilyas evde kalacak.
teyzem yanımda kalacak. kayınvalidem gelemez bu durumda (anası ölmüş gelde denmez)

şirvan bana da doğumdan sonra dr canın yanmıyosa ağrı kesici vurulsun ihtiyacım var demiyosan çıkabilirsin demişti..seninde hemen iyileşir umarım..
gece çok kalkıyo musun tuvalete?baran dışında o da uyutmaz şimdi..

şuana kadar kimse kesin gelirim demedi :(
ertelenecek gibi buluşma şirvan 2 aya kalmaz burak paşayla da gezmeye başlar hafif havalarda ısınır öle gelirsiniz bize. kimseden itiraz yoksa erteliyorummm...
halbuki temizlikçimi de ayarlamıştım neyse evi zaten b.k götürüyor

şirvan bana da doğumdan sonra dr canın yanmıyosa ağrı kesici vurulsun ihtiyacım var demiyosan çıkabilirsin demişti..seninde hemen iyileşir umarım..
gece çok kalkıyo musun tuvalete?baran dışında o da uyutmaz şimdi..

ayyy evet.. gece uyuyana kadar canım çıkıyor...

bundan sonra uykusuz gecelerim artacakkk

ben seni teselli edecek bişey söyleyeyim de rahatla şirvan..
sen bebek doğunca 2 saatte bi emzirmek için kalkacaksın..ela 2 yaşını bitirecek ben tek çocukla hala o kadar kalkıyorum nerdeyse..sen ikisini aradan çıkarmış olacaksın benimle aynı kalkarak :1:

ELİF AŞIKSIN GALİBAAA

benim kocacımda cok saskındır ona da derım bana olan askından diye
hehehehehhe

Back
X