Sultan bence çocuk değil,çocuk olsa Melek pek mutlu olmazdı,şimdi bile yazmış ya,2. çocuk için maddi olanağımız yok diye.
Sultan ve Tuğba geçmiş olsun ikinize de.Tuğba gözünaydın bu arada,benim de gözlerim doldu sen öyle yazınca.Annenin işi de zor,ablan için üzülüyordur.Ablan da öyle,onların Bursaya gelme ihtimali yok mu,ilerde falan?
Erken rezervasyonun son tarihi ne zaman ki?Ben hiç bakmadım .
Seher inşallah beğenmişsinizdir tartı.
Deniz sen iyi,yarım saat uyuyor taklidi yapabiliyorsun.Ben direkt uyuyorum da,kısa yoldan

)Her gece Miray ın halısında uyuyakalmış oluyorum,eşim uyandırıyor.Odada koltuk da var ama oraya yatmam yasaklanıyor Miray Hanım tarafından.Eeee,oda onun odası,o ne derse ooo hahhahahahaaa
2-3 gündür öğle uykusu iyice zorlaştı,uyutmayayım diyorum,bu sefer de akşamüstü bayılıyor,o zaman da gece zor geçiyor.2 ucu .oklu değnek:-(
Bir ayakta sallamamı istiyor,tam uyuyacak gibiyken hooop kalkıyor,meme diyor.Sonra yatağına yatmak istiyor,döne döne uyuyamıyor,sonra kucağıma almamı istiyor,yine ayak yine meme ......ay böyle gidiyor.
İşin garibi annem odaya götürünce 5 dk da uyutuyor.Annem de beni bekliyor,emzireyim diye.Aslında o uyutsa daha iyi valla ben gelmeden önce.