• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ben 2. yi isterken Allah izin vermedi adet olmadım 15 ay
şimdi tam niyetine giriyodumki iltihap oldu
sanırım benim vaktim daha gelmedi :(
biraz daha erteleyeyim daha mantıklı olur eşimin iş durumuna göre taşınma ihtimalimiz var nede olsa
gerçi rabbim yazmıştır kısmetimizi kaderimizi ama düşünüyoz işte genede

elıfın tarıfı cok guzel oldu komsumun tabağı vardı ona da yolladım beyenmıs cok
melekım hamıle değildir bence :)

Sultan bence çocuk değil,çocuk olsa Melek pek mutlu olmazdı,şimdi bile yazmış ya,2. çocuk için maddi olanağımız yok diye.

Sultan ve Tuğba geçmiş olsun ikinize de.Tuğba gözünaydın bu arada,benim de gözlerim doldu sen öyle yazınca.Annenin işi de zor,ablan için üzülüyordur.Ablan da öyle,onların Bursaya gelme ihtimali yok mu,ilerde falan?

Erken rezervasyonun son tarihi ne zaman ki?Ben hiç bakmadım .

Seher inşallah beğenmişsinizdir tartı.

Deniz sen iyi,yarım saat uyuyor taklidi yapabiliyorsun.Ben direkt uyuyorum da,kısa yoldan:-))Her gece Miray ın halısında uyuyakalmış oluyorum,eşim uyandırıyor.Odada koltuk da var ama oraya yatmam yasaklanıyor Miray Hanım tarafından.Eeee,oda onun odası,o ne derse ooo hahhahahahaaa

2-3 gündür öğle uykusu iyice zorlaştı,uyutmayayım diyorum,bu sefer de akşamüstü bayılıyor,o zaman da gece zor geçiyor.2 ucu .oklu değnek:-(
Bir ayakta sallamamı istiyor,tam uyuyacak gibiyken hooop kalkıyor,meme diyor.Sonra yatağına yatmak istiyor,döne döne uyuyamıyor,sonra kucağıma almamı istiyor,yine ayak yine meme ......ay böyle gidiyor.
İşin garibi annem odaya götürünce 5 dk da uyutuyor.Annem de beni bekliyor,emzireyim diye.Aslında o uyutsa daha iyi valla ben gelmeden önce.

elif memeyi bırakınca insan rahatlıyor annenle evlerınız yakınsa bi gece miray orda kalsın bakalım gecde süt versın bakalım nasıl gecıcek cok aglarsa gider alırsınızzzzzzz

ya elif belki bana yanlış düşünüyorsun dıyenler olucak sevınmez falan yazmışsın yaaa
o yönde acıklamam

imkanlarımız egeye bile zor yeterken cocuk istemem olumsuz yönde

bazen düşünüyorum gelıcekte nasıl olur okul masrafları her gcen gün artacak bide küçük kuzu gelırse hersey alt üst olur

ama az öncede dedıgım gibiii
maddi yönden hiç sıkıntım olmaza annemlerde yakınımda olmasa bile dogururum bakıcı tutarım çiçek gibi egeyle ben ilgilenırım
allahım isteyenlere versin
rıfı cok guzel oldu komsumun tabağı vardı ona da yolladım beyenmıs cok
melekım hamıle değildir bence :)
bende yapıcam yakın zamanda canım elmalı kurabıye istıyorduuuuuu belki yarın yaparım
canım haftasonu yağmurlu..
çocukları hasta etmeyelim..
havalar güzel olunca gelirim..
sen de gel.. fark etmez...

aminn aminnn..

şirvan sanada 41,5 kere masallah...:nazar:
esen canım benım için zaman farketmez müsait oldugunda buyur gel.

melek sen doktora gittin sprial kaymış hamile olabilirsin
kesinleşmesi içinde şubatı bekliyosun nasılım ama süprizin böle bişey senin
ev falan olsa dayanamaz sölerdin:27:

ahahahah
sultan alemsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sprel dıye diye kaydırcan sprelimi kızzzzz

1-2 hafta içinde gitmek istıyorum doktoraaa

süprizzzzzzzzzzzzz söylemem catlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

tugba gözünaydın mis kokulu annen gelmiş onların da kokuları başka yanımdayken öper koklarım canım annemm bide yaşını aldı 68 yaşında benım annem o yumaşıcık teniimis kokan canım annemmmmmmm

Melekçim ben mutlu olmaz derken:
Hani sen o heberden ilk bahsettiğinde ,gerçekleşirse,çok mutlu olacakmışsınız,hep bekleyip de ulaşmak istediğiniz birşeymiş gibi bahsetmiştin ya,ondan öyle dedim.Hani bebek için deneypi deneyip de ulaşamadığın birşey değil ya..
Kazayla falan olsan yine sevinirsin ,bakma sen böyle dediğine.
Maddi imkanlar da ,tamamen göreceli bence.Kimi 2 çocuk olursa 2sini de özel okula gönderemem diye düşünüp istemez 2.yi.
Kimi de bez ,mama parası yetiştiremem diye...

Seher ellerine sağlık,beğenmenize sevindim.Elmalı kurabiye sevip de zor gelenlere elmalı ve kolay bir tarif:-)

Ayşe facede foto koymuştun ya,dışarda çekilmiş.Onlarda ne kadar zayıfsın?Zayıfladın mı,yoksa öyle miydin zaten:-))Kardeşinin düğün fotolarında daha kilolu görünüyordun sanki,bir de sen hep kilodan şikayet ediyordun ya,öyle aklımda kalmış?

Ayşe facede foto koymuştun ya,dışarda çekilmiş.Onlarda ne kadar zayıfsın?Zayıfladın mı,yoksa öyle miydin zaten:-))Kardeşinin düğün fotolarında daha kilolu görünüyordun sanki,bir de sen hep kilodan şikayet ediyordun ya,öyle aklımda kalmış?

..evet kardeşimin düğününde baya bi vardı fazlalık elif ondan sonra baya verdim....ama hala azcık var..oda gidio yavaş yavaş..leslie walk at home yapıyorum:))

bu arada alıntı ile kolay olacak galiba..artık hangimesajjı gözüme kestirirsem ondana alıntı yapar yazarım napiiimm..

mügee..
boşver sen ya..sen ikisinede yetersin..cahil insanlar değiliz ki 2 yaşındaki çocuğa sen abisin diyip içine kapatalım..bende çok istiyorum ama önce bi atanayım diyorumm..sonra mutlaka hemennnn istiyorum..

ehehehe kendimden de alıntı yapabiliyomuşum..öğrendiğim iyi oldu..
şirvanda burda..şirvan benim için o gül kokulu burağı koklarmısın..ama şöyle içine çek derin derin..
kızkardeşimdeydim bugün komuşusu pazartesi doğum yapacakmış ayy bi hoşş oldum ya...eve bi bebek gelecek ne kadar heyecanlı..
hastaneden çıktık eve girdik oğlumla doğumdan sonra sanki eve güneş doğmuştu..bi aydınlık bi huzur offf ne güzeldiiii..
..evet kardeşimin düğününde baya bi vardı fazlalık elif ondan sonra baya verdim....ama hala azcık var..oda gidio yavaş yavaş..leslie walk at home yapıyorum:))

bu arada alıntı ile kolay olacak galiba..artık hangimesajjı gözüme kestirirsem ondana alıntı yapar yazarım napiiimm..

mügee..
boşver sen ya..sen ikisinede yetersin..cahil insanlar değiliz ki 2 yaşındaki çocuğa sen abisin diyip içine kapatalım..bende çok istiyorum ama önce bi atanayım diyorumm..sonra mutlaka hemennnn istiyorum..

şirvancım sen super annesın hayatım masallah sana hem kuzularına hem bıze yetıyosun
evet elıfın dediği gibi elmalı kurabıye yapması zor gelenlere en ıyı alternatıf:) yap melekım sende beyenırsın

tuğbacım gözünaydın annen gelmiş..allah kimseyi ayırmasın..çok yardımcılar çook..hele ben buraya taşındıktan sonra bi yardım istemesem bile istediğim an yanımda olurlar psikolojisi bile yetiyo o kadar yani..uzaktayken hasta olucam diye ödüm kopardı elaya kim bakar diye.. :(
sehercim afiyet olsun..bizim kek de süper olmuş ama 2 dilim bile tam kesmedi valla çok hafif olmuş :)
elif ela da aynı ama tek farkı o kadar uyumak için uğraşıp da sonuca varamayınca ağlamaya başlıyo..bugün yarım saat sürdü uyuması çok şükür..inşallah böyle gider hep..
eheheh benim yarım saat taklit edip senin uyuyakalmana da çok güldüm :D ben gün içinde yalnız kalamadığım için ela uyuyunca bi azimle kalkıp bişeyler yapmak istiyorum da kendi adıma ondan..

kızlar ben artık çatliycammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!

Şirvan gel de bana sürün biraz pozitiflik bulaştır bende hiç kalmadı yatalak oldum ya

Melekçim ben mutlu olmaz derken:
Hani sen o heberden ilk bahsettiğinde ,gerçekleşirse,çok mutlu olacakmışsınız,hep bekleyip de ulaşmak istediğiniz birşeymiş gibi bahsetmiştin ya,ondan öyle dedim.Hani bebek için deneypi deneyip de ulaşamadığın birşey değil ya..
Kazayla falan olsan yine sevinirsin ,bakma sen böyle dediğine.
Maddi imkanlar da ,tamamen göreceli bence.Kimi 2 çocuk olursa 2sini de özel okula gönderemem diye düşünüp istemez 2.yi.
Kimi de bez ,mama parası yetiştiremem diye...

Seher ellerine sağlık,beğenmenize sevindim.Elmalı kurabiye sevip de zor gelenlere elmalı ve kolay bir tarif:-)
tabikide göreceli herkesın farklı farklı düşünme tarzı o bezi düşünür ben ilerisini yetememekden korkarım

he belki allah rızkını verır ama neysee yaa

çiçek az kaldı bacımmmm sabırrrrrr 1 ay bile kalmadııııııı

ay elmalı tartı şimdi üşenmesem yapıcamda cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uykum var

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
sağolun canlarım valla nasıl rahatladım düşündümde
kimsenin başına gelemden bilemiyo
o söyleyen kadınında kızı var 10 aylık torunu oldu inş. dedim kızı kazara hamile kalmaz
o zmn nasıl yediririm bu lafını töbe töbeee
neyse ne ben artık dediğiniz gibi kimseyi takmıyorum
sonuçta istenmeyen bi gebelik değil
eşimde bende istiyoruz burcunun dediği gibi gerisine b.k yemek düşüyo :)

sağol şirvancım en büyük desteğide senden alıyorum zaten tecrübelendindin tabi
ver bize vaazları :)
maşallahhhhh herbirinizeee
inşallah demirde öyle olur ama ben demire ilk önce ona bunu yapalım sonra seninle bunu yaparız
demicem çünkü bi dr. açıklamıştı bu çocuklar arasında rekabete yol açarmış
seninde aklında bulunsun cnm kesinlikle abi muamelesi yapılmamılıymış

şşşş ayıp oluyo ama elmalı tart fln
hamile var aramızda :)))

hoş bnm cnm hiç tatlı çekmiyo demirde deli gibi yerdim

çiçeeeemmmm dur annem çatlamaaa bak bana bnm daha 8 ayım var :27::52::49::9:

tabikide göreceli herkesın farklı farklı düşünme tarzı o bezi düşünür ben ilerisini yetememekden korkarım

he belki allah rızkını verır ama neysee yaa

çiçek az kaldı bacımmmm sabırrrrrr 1 ay bile kalmadııııııı

ay elmalı tartı şimdi üşenmesem yapıcamda cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uykum var

ben de az kaldım canım. hatta bittim. oyyyyy sabırr sabırrrr Allah elden ayaktan düşürmesin hiçbirimizi eli kolu bağlı koymasın. Can oyun oynamak istio kak diyo çekiştiriyo bööle zar zor koltuktan indiriyorum kendimi öyle oynuyorum. Kucağıma da alamıyorum artık kuzumu. Son 25 gün neyseki...

selam kızlar uykum kaçtım uyuyamadım kalktım bi bakayım dedim
aliye ne zamandır girmiyosun cnm selen izin vermiyormu iyisinizdir inşallah selende atlatmıştır hastalığı...

günaydın kızlar erkenden ayaktaydık ecem dün akşam çok öksürdü ama şu anda daha iyi maşallah eğer bugünde öksürseydi bugun kendi doktoruna götürücektım

dün akşam sultişler vardı kerem uyudu ecem uyumadı ecem uyudu kerem uyandı bizdeykende ecem ne oyuncak verdı ne oynadı ya sizinkilerde böylemı kızlar ecem hastalandığından beri huy değiştirdi resmen tamam zaten yaramazdı ama sinir yoktu bu kadar her şeye ağlıyor istediğini yapmadığımda kendını yerlere atıyor beni ısırıyor dün sultişle internetten araştırdık özerklık donemı yaşıyormus bu donemde bebekler 4 gündür her dediğini yaptım acaba ondanmı bu kadar şımardı anlamadım ya acaba dıyorum bir pedagog a mı gotürsem sizce yoksa dönemselmıdır bu davranışlar

günaydınnn ....ayy çiçekçim allah peygamber sabrı versin derler ya sanada versin canım.hayırlısyla sağlıcakla kurtul .
tuğbaaa inan kayrada hastalandıktan sonra epey bi süre anlattığın gibiydi çocuklar hemen huy değiştiriyolar herşeye ağlıyodu bi sinir bi sinir vardı anlatamam üstünü değiştirirken bile kıyamet koparıyodu şimdilik biraz daha düzeldik merak etme canım oda geçici bi dönem.

Back
X