• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

bizimki de çok korkak:-(Ay ne güzel ya 1günün boş.Benim de 20 saat dersim var,ve Salı günü 2 saat için gidiyorum.Böyle birsürü öğretmen var ama malesef boşaltmıyorlar kimsenin.

bizimde bayağı gelmeyen oluyor.ben 4 gün gidiyorum okula 2 senedir böyle çok rahatım.19 saatim var.cumalarım boş.ama 2.dönem yakın bir okula görevlendirme isteyebilirim.

bizim eski müdür çok korkaktı yönetmeliklerin dışına çıkmazdı yenisi süper.bizde 3 öğretmeniz.diğer ikisi 3 gün geliyo okula.ama onların öğleden sonra dersleri olduğu için öyle.benim öğleden sonra olmadığı için mecbur 4 gün

seher
gercekten zor bi gun olmus cnm
muge
gecmis olsun aslinda o ilaci kullaninca bendede olmustu ole titreme
eilif
kurabiyeni bende deneyesegim benimde kurabiyelerim pek tutmaz digerlerinde iyim ama

sultan
allah anali babali buyutsun yegen cok tatli oluyo ben hala olamayacagim ama simdiden 5kere teyze oldum
o hashasli revani bizim komsular arsindada cok tutuldu bende yapacagim tatliyi bende cok seviyom ama reflumu kudurtuyo resmen

AYSE AYSE
yazik sana cnm yaaa ne teyzeymis o oyle kara melek gibi bole iftiracilara deli oluyorum ne geciyosa ellerine benimkiler cok uzaklar yani manevi olarak dogumlarimda tlf acarlar gorunce bi hediye haricinde ne arar ne sorarlar halalarimda ole ama zararlarida yok yani
zaten dayim amcam da yok bence al karsina onlari yuzles cnm ahh pardon ama uyduran inkarda eder dimi yaaa

sirvan
allah yardimcin olsun zor gunler bunlar ama tatli zorluklar umarim esinde yardim ediyordur

ayy ayy ayy o bekarlardan bendede var benim abim yada erkek kardesim yok ama cok sevdigim iki bekar kaynim var evlendirmek icin gozlerinin iclerine bakiyoz ama nerdeeeee bizimkiler cok utangac birini gosterelim diyoz kaciyolar hehehe

ohhhhhhh bursalilarda bulusuyor ne guzel bulusun anacim bu gunler bi daha gecmiyo ele benim gibi tikilip kalmayim

benim gibi diyorum ama bende az posa degilim yani her hafta iki kere cocuklari alip disari cikiyorum komsular bile sasiyolar nasil beceriyon diyolar ama isteyince oluyo oglumu berbere bile ben goturuyom esim yogun caisinca her is bana dusuyo bende gezmis oluyorum iyi oluyo yani soguk kis demiyorum gidiyorum vallahi ne yapiyim

cuma gunu oglum ilk karnesin i alacak :43:yarin berbere goturucem sonrada karne gunu icin guzel bi kiyafet bakarim belki bol bol foto cekecegim persembe esim erzuruma gidiyo ama ben sirf cuma gunu icin gitmeyecegim erzuruma annem bosver sonra bikarsin bile kalk gel ozledik diyo ama yok ben bikmam hem bu ilk nasil olacagini gormek istiyorum

Valla bulalım Sultan:-)Sizin öbür abinin işi noldu,biryle görüşecekti ya?

Ben önceden çekirdek çok yerdim,ama hamilelikte istemöedi canım hiç.Tiksinmedim de ama,yemedim de.O zamandan beri de öyle abartı yemiyorum.Enson Şirvan da yemiştim çok fazla.şirvan sen 2 çocukla bu kadarını yapıyorsun ya bravo sana.Boşver pasta tatlı da kalsın.:nazar:
kalıyor zaten canım .. bişey yaptığım yok...

bizimkinede bi el atın yahu
yaş 30 a dayandı tık yok :(

anacım hepinizin abisi mi var.. ablası olan yok mu.. tanıştırsanız...

tamam elifim haber veririm
ergül bursalılar toplanıyor gelmek istersen buyur gel

eee bennn ....
sirvan
allah yardimcin olsun zor gunler bunlar ama tatli zorluklar umarim esinde yardim ediyordur

sorma bacım bir yardım bir yardım.. sormayın gitsin..
adamın işlerden yüzünü gördüğüm yok .. iş bahanesi de olabilir tabii...
annem şuan yanımda diye rahat takılıyor..

bugün artık bunalma noktasına geldiğimi hissettim..
kaç gündür evdeyim bunaldım iyice..
çok sıkıldım. sabah kalkıyorum akşama kadar aynı şeyler..

bugünde burağın biraz gazı var herhalde..mızmızlığı vardı..
baransa bana sülük gibi yapışık .. nefes alamıyorum . düşünün tuvalete bile beraber giriyoruz...

ahh sirvan gececek bacim gececek tuvalet bizdede ayni bende gecmyecek sanirdim ama geciyo cok sukur simdi birlikte banyo yapip uyudular abisi olunca reha daha bi rahat oluyo
cok zor biliyorum ama sole yarim saatliginede olsa ya balkona cik ya 10dk ligina markete git yada ne bileyim bunaldikca dus falan almaya calis acilirsin
ama zor biliyorum bunlari yapmak bile zor
ahh bunlar neysede umarim 3. gelmiyordur artik akil icin emanetci aramam gerekecekte yani ondan diyroum hala adet olmadim ne yaparim ben offffffffffffff offffffffffffff

sağolun kızlar ama demirin ateşi akşam yine çıktı
yarın götürücem artık
çocuk resmen bayıldı akşam 3 dk. da uyudu

inşallah gece çıkmaz ateşi

ben daha iyiyim çok şükür o kdr enerjik olamasamda
yinede allaha şükür Allah sağlık versin

ay sultaannn bnm abim bi uyuz kıza tutulmuştu getirdi tanıştırdı
etti fln bu uyuz kız 1 günde ayrıldı abimden şimdi kimseyi istemiyorum
evlenmicem ben boşuna bana evlen fln demeyin diyo
inş. karşısına hayırlı helal süt emmiş biri çıkar yoksa evlenmicek

bizde 5 numara kullanıyoruz ama bacaklarında iz çıkıyo 6 ya geçsekmi?

ahh sirvan gececek bacim gececek tuvalet bizdede ayni bende gecmyecek sanirdim ama geciyo cok sukur simdi birlikte banyo yapip uyudular abisi olunca reha daha bi rahat oluyo
cok zor biliyorum ama sole yarim saatliginede olsa ya balkona cik ya 10dk ligina markete git yada ne bileyim bunaldikca dus falan almaya calis acilirsin
ama zor biliyorum bunlari yapmak bile zor
ahh bunlar neysede umarim 3. gelmiyordur artik akil icin emanetci aramam gerekecekte yani ondan diyroum hala adet olmadim ne yaparim ben offffffffffffff offffffffffffff

betülcüm hastaneye gidip bi test yaptırsana cnm belki önemli bişey vardır Allah korusun

bu arada bnm eşimde erzurumda ve artık dayanamıyo çok hastaymış 14 gün sonra dönücekler
yarın dr.a gidip iğne vurdurucak
oğluşuunun karnesi hayırlı olsun ayyy ben demirinkini görebilecekmiyimmmm

selam kızlar birkez daha hala oluyorum
çok sevinçliyim :)hala olmak çok güzel bir duygu ya :))))

mügecan geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

ayşe akraba değil onlar akbaba demekki sadece benim çevremde yokmuş hoşşş artıık çevremde bile değiller....uzak olsunlar bizden

boğmacamı ay allah korusun sevgi aman aman
aay ne güzel sultan..sağlıkla kucağınıza alın inşallahh..
sultan allah analı babalı buyutsun ınsallah
denız sen elayı oyle alıstır duzen krulur yavas yavas
inşallah cnm çabalarım boşa ggitmez..bugünde öyle yaptık bakalım yarına allah kerim.
Selam!
Demir şimdi daha iyidir inşallah.

Sultan ne güzel bir haber,Melis e kardeşi geliyor dimi?Mügenin dediği gibi ben de hala olacağım,tabi kardeşim evlenirse:-))

Deniz Ela yı merak etmiştim ben de,demek aynı saatlerde uyumuşlar.

ama Miray gece biz yatana kadar zaten mızırmızırdı.Sonra 2 de kalktı,çiş çiş deyip,bezini çekiştirdi,bezi değiştirdim,pijamasını değiştirdim.Yok,2dk rahatlıyor,sonra yine çekiştiriyor.Altını açtım beklettim,çiş yaparken yanıyor diye mi yapıyor diye.Çiş de yapmadı.Pamuğu ıslattım sildim,bu sefer de soğuk diye ağladı.Acaba iltihap var da mı yapıyor desem,ateşi falan yok .Neyse 2 saat böyle durduk,yatır kaldır .Zor bir geceydi anlayacağınız.
Ama son anda noldu,Miray böyle ağladı etti.Yatırdımyatağına,bir ara hapşırdı,sonra da kendine ÇOK YAŞA dedi:-)))Ay ne güldüm hahahaaaO halde bile kibarlığını koruyor:-)

Sabah anneme dedim de,herhalde bezini istemiyor artık dedi.Gerçekten de bezi açınca rahatladı sustu.Bugün de yapsaydı dr. a götürecektim,idrar tahlili için.Onu yaptırmaya da nasıl korkuyorum,bebekken durmuyorlardı,şimdi hiç tutmaz onu.ama neyse ki yapmamış,şimdi de yok birşey,çok şükür.

Siz kaç numara bez kullanıyorsunuz,biz 5numaradayız.Acaba o mu sıkıyor artık?Beli falan da iyi de
neden yaptı acaba miray..ela bişey yüzünden sıkıntı yaşayınca alakasız bişeyden bahsediyo bazen miray da öyle olabilir mi..ya da gerçekten bezi o anlık sıkmış da olabilir..enfeksiyon olduğunu sanmam gündüz de rahatsız olurdu o zaman..biz de 5 kullanıyoruz elayı sıkmıyo..6 çok büyük oluyo yaa..elanın kuzeni 3,5 yaşında hala bez takıyodu o 6 kullanıyodu :)
çok yaşa demesine çok güldüm alem bu çocuklar yaa..
sağolun kızlar ama demirin ateşi akşam yine çıktı
yarın götürücem artık
çocuk resmen bayıldı akşam 3 dk. da uyudu

inşallah gece çıkmaz ateşi

ben daha iyiyim çok şükür o kdr enerjik olamasamda
yinede allaha şükür Allah sağlık versin

ay sultaannn bnm abim bi uyuz kıza tutulmuştu getirdi tanıştırdı
etti fln bu uyuz kız 1 günde ayrıldı abimden şimdi kimseyi istemiyorum
evlenmicem ben boşuna bana evlen fln demeyin diyo
inş. karşısına hayırlı helal süt emmiş biri çıkar yoksa evlenmicek

bizde 5 numara kullanıyoruz ama bacaklarında iz çıkıyo 6 ya geçsekmi?

inşallah çıkmaz demirin ateşi..sen de rahat uyursun cnm..

şirvancım bunalırsın tabi zor valla
belki yaz olsa biraz daha rahat olurdu
kış günü arabayla gitsen bile 2 siyle dışarda rahat edemezsin
bigün baranı uyut kaç evden 2 saatliğine olsada annene bırak yada ev gezmesi felan yapsan

evet canım hep abi var yaa
farkındamısınız bilmiyorum ama artık erkekler evlenmek istemiyo
eskiden evlenmek için ailelerinin gözünün içine bakarlarmış şimdi isteyen yok
sorumluluktan kaçıyolar :20:

betülcüm hastaneye gidip bi test yaptırsana cnm belki önemli bişey vardır Allah korusun

bu arada bnm eşimde erzurumda ve artık dayanamıyo çok hastaymış 14 gün sonra dönücekler
yarın dr.a gidip iğne vurdurucak
oğluşuunun karnesi hayırlı olsun ayyy ben demirinkini görebilecekmiyimmmm

canım hep birlikte göreceğiz inş.

senin oğlunun şu notu almış, benimki bu notu almış diye konuşacağız daha..
şunun şurasında 5 sene var canım ...

şirvancım bunalırsın tabi zor valla
belki yaz olsa biraz daha rahat olurdu
kış günü arabayla gitsen bile 2 siyle dışarda rahat edemezsin
bigün baranı uyut kaç evden 2 saatliğine olsada annene bırak yada ev gezmesi felan yapsan

evet canım hep abi var yaa
farkındamısınız bilmiyorum ama artık erkekler evlenmek istemiyo
eskiden evlenmek için ailelerinin gözünün içine bakarlarmış şimdi isteyen yok
sorumluluktan kaçıyolar :20:

yok anacım nereye kaçım .. annemde kalan çoçuk artık anneme kızıyor. yemek yemiyor elinden ..
altını bile açtırmıyor...

o kadar üşengeç oldumki .. bu soğuklarda içimden bişeyde gelmiyor..

herkese iyi geceler.. tatlı uykular diliyorum .
hasta olan bebişler sabah kalktığında iyileşirler inş.

Deniz sevindim Elanın erken yatmasına,inş daimi olur.Miray ı da 10 a doğru götürdüm odasına.10:15 de odasından çıktım.Bugün de ninni söylüyorum,baktım alkış tutuyor:-))
Dün ona mikrofon bide ksilofon almıştım,müzük yaptı durdu.dün gece de arada kalktığında müzük müzük diye tutturdu.Gündüz yaptıklarından çok etkileniyor.

Sinem benim kardeşim de 82 li,o da 30 a dayandı yani:-))Hepsini hayırlı kişilerle karşılaştırsın.İnsan beklentileri yüksek tutunca birini beğenmesi daha zor oluyor.

benim abimde 81 li canım
ama beklentiyle alakası yok bence.çevremde gördüğüm kadarıyla erkekler evlilikten kaçıyo.
çünkü geçim zor,sorumluluk zor,onlarda haklı 2 kişi çalışmadan geçinmek zor artık
biraz kendilerini sağlama almak istiyolar ama zamanda geçiyo yaşta..
rabbim yazmıştır kısmetlerini bakalım nereden ne zaman çıkacaklar

selinin face te önerdiği sitede carioca kalemler indirimde
almak isteyenler vardı sanırım bakabilirler
ben geçen limangodan verdim yoksa buradakiler daha ucuzdu :(
renklendirici gıda boyası kullandıkları için çocuklar ağzına soksa bile zararı yokmuş ben hep
bu markadan almayı düşünüyorum

Back
X