• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

şirvan başımın üstünde yerin var biliyosun...
mutluluğumu paylaşablara çok teşekkür ederim bende teyze olamayacağım malesef bende sizin çocuklarınızın teyzesi oldum:))

elif pazartesi bekliyorum inşallah gelin ya artık yeter garii:))

eyşan tatlı güzel oldu ama şunu anladımki şerbetli tatlılar bana göre değil...sütlüleri daha çok seviyorum
bizde kayınvalidemlerdeydik osmanı orda izledik sonunu kaçırdım nasıl bitti en son cemile balıkçının filesini götürüyordu eeee sonra??

mutluluğumu paylaşablara çok teşekkür ederim bende teyze olamayacağım malesef bende sizin çocuklarınızın teyzesi oldum:))

eyşan tatlı güzel oldu ama şunu anladımki şerbetli tatlılar bana göre değil...sütlüleri daha çok seviyorum
bizde kayınvalidemlerdeydik osmanı orda izledik sonunu kaçırdım nasıl bitti en son cemile balıkçının filesini götürüyordu eeee sonra??

sinem elif müge heeyy durun benim abim 77 li en büyük benimki sıra büyüğün sırayla canım aaaaaaa:))
harbi ya yokmu ya abiisi olmayan :)

benim abimde 81 li canım
ama beklentiyle alakası yok bence.çevremde gördüğüm kadarıyla erkekler evlilikten kaçıyo.
çünkü geçim zor,sorumluluk zor,onlarda haklı 2 kişi çalışmadan geçinmek zor artık
biraz kendilerini sağlama almak istiyolar ama zamanda geçiyo yaşta..
rabbim yazmıştır kısmetlerini bakalım nereden ne zaman çıkacaklar

canım beklenti olmazmı bayanların beklentisi var şu zamanda evi yoksa erkeğin kira vermek zorundaysa ya maaşı çok ii olacak yada her ikiside çalışacak yoksa geçinemezler istekler bitmiyor çünkü

Sultan sen bizim çocukların ablası olursun anca:-))

Kısmetse geliriz hastalık birşey olmasın da.

yok sultanım öyle demek istemedim
erkeklerinki beklentiden diil yani sorumluluk ağır dedim
kadınların beklentisi olmaz mı ohoooo hiç bitmez ki :)

Gördüğüm kadarıyla Cemileyle balıkçı konuştular,balıkçı ona iş teklifi yaptı,balıkları mı ne satmak için dükkan açacak,Cemile de satacak.Sonra dışarı çıktılar,tam o anda Ali Kaptan da yoldaydı,gördü onları öyle.Cemileeeeeeeee dedi bitti.

Ben de Caroline hani evden çıtı ,hotele gitti ya,orasını gördüm de,Ali Kaptan arkasından gitti mi?
Güya izlemiyordum,eşim de hiç dizi izlemez,bunu izleyeceği tuttu.

Sultan sen bizim çocukların ablası olursun anca:-))

Kısmetse geliriz hastalık birşey olmasın da.
eheheh abla mı

tamam inşallah diyelim
yok sultanım öyle demek istemedim
erkeklerinki beklentiden diil yani sorumluluk ağır dedim
kadınların beklentisi olmaz mı ohoooo hiç bitmez ki :)

bitermiii kendimden biliyorum :)

ya nasıl bitti şu diizi izlemedinzmi kızanlar yaw

Sinem limangoda o kalemler 19.90 dı dimi?Jokerde de aynı öyle fiyatlar.Bizim aldıkalrımız bitmişti.geçen ince olanlardan aldık.Bunlar daha ucuzdu.

evet canım 19.90 dı limangoda.
burada 24 lüsü 16.90.gerçi ben tombullardan aldım
ama olsun daha önce 12 lisinide 19.90 a almıştım :(

paramini sitenin adı bi bak istersen canım
bide neva toysun oyuncakları var
bikaç bişi aldım daha önce çok memnunum onlardan

öyle sanırım
selincim sağolsun face ten atmış bundan sonra takip edeceğim bende
hipp mama ble var :))

ehehehe
kıs sultan kendimden biliyom dedin ya bende kendimde biliyom :))
adam işten çıktı ben hala tam gaz alışverişe devam

elifcim valla ne yapalım ne bizim ne kızçelerin eksiği bitmez :))

betülcüm hastaneye gidip bi test yaptırsana cnm belki önemli bişey vardır Allah korusun

bu arada bnm eşimde erzurumda ve artık dayanamıyo çok hastaymış 14 gün sonra dönücekler
yarın dr.a gidip iğne vurdurucak
oğluşuunun karnesi hayırlı olsun ayyy ben demirinkini görebilecekmiyimmmm
geçmiş olsun müge.. daha da var bayaaa..

sinem elif müge heeyy durun benim abim 77 li en büyük benimki sıra büyüğün sırayla canım aaaaaaa:))
harbi ya yokmu ya abiisi olmayan :)
ben en büyük çocuğum benim abim yok:)) 80liyim ben 84 lü kız kardesim var 92 li erkek kardesim var..

Gününüz aydın olsun kızlar.....
Maşallah akşam baya konuşulmuş eyşannnn hayırlısı olsun oğlişinin ilk karnesi darısı başımıza
bu arada inş.hamiş değilsindir bu sabah işe gelirken seni düşündüm abimin 3.sü ikiz olunca
4 erkek sahibi oldu ve kız kafayı yemek üzere ve hepsi hasta biri hasta oldumu sırayla oluyorlar

Demir nasıl oldu acaba inş.ateşlenmemiştir, alp de huysuz du sabahta huysuz du inş.annemden bulaşmamıştır :-(( eşimin dilinden kurtulamam valla...

Şans hepte erkekler var aradığında da bulunmaz benim de iki abim var ikiside evli.....
yalnız sizinkilerde dikkat ettim hep 30 yaşlarında :-))

günaydın kızlar geçmişe soyle bir göz gezdırdım mügecim hepinize geçmiş olsun cnm acil şifalar..
sultiş hala oluyormussun çok sevındım allah hayırlısıyla kucağına almayı gostersın tüm ailenize ..
şirvan allah kolaylık versın cnm sana
betül henuz test yapmadınmı cnm sen ?

bendede temızlık var bugun hepinizi opuyorum canlar

oyyy geçmişi okumuştum ama nerdeyse hepsini unuttum aklımda kalanlar Sultancım hala oluyomuş çoook sevindim sağlıcakla gelsin miniş. MÜGE o enfeksion illet bişey umarım hemen geçer yoksa gebeliğin ilerleyen dönemlerinde risk yaratabilir. Şirvan ben şimdiden hiç dışarı çıkmıyorum hihhihiih e artık nisanda falan belki çıkarız biz de:)

kızlar sezeryana 20 gün kaldı çok heyecanlıyım ben de. bakıcı bu cumartesi geliyo doğuma kadar ev işlerini yapacak ve can la kaynaşıcak. Bakalım... bu hamileliğin tek iyi yanı 9-10 kiloyla bitecek olması:) ay işte bu kadar şimdilik:P

Back
X