• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

selam
büyük küçük çoğu kişi hasta galiba. herkese geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
ben de hafif hastayım. selende yok çok şükür bişey ama dediğiniz gibi salgın varsa ortalıkta dışarı da çıkmamak lazım
bende gündüz ya dışarda oluyorum. evdeyken ya iş oluyo ya selen durmuyo. hele 2 gündür çok fena çok bunalttı beni.
ben de özledim eski muhabbetleri.ama ben ancak bu saatte kendi kendime kalıp buraya göz atabiliyorum
pazartesi de buluşma varmış bursada ne güzel. iyi eğlenceler şimdiden
ben pazartesi eşimin yanında çalışmaya başlıyorum yeniden. bakalım bu sefer de 1 günde bırakmak zorunda kalmam inşallah.
müge sevgi hep aklımdasınız. inşallah sorunsuz geçer bu hamileliklerinizde
bi şey daha söyliyim. ben de çok özendim sizden:) ve 2012 de hamile kalma planımı 2011 e çektim. yaza yine hamile kalmayı planlıyorum ben de kısmetse
öyle yaş aralığı daha ideal olucak gibi geldi. temmuz ve sonrasında hamile kalsam en az 3 yaş araları olucak. o da ideal. bi de ben 2. yi de kız istiyorum. Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin tabi
kızlar sizin de cinsiyetlere az kalmıştır çok merak ediyorum onları da.
iyi geceler herkese. daha makul saatlerde görüşmek üzere inşallah

Günaydın

Ankara da çok güzel bir kar var...bu sefer her yer bembeyaz.....

Yasemin, Melis......daha başka hasta varsa hepsine geçmiş olsun.............Elif sana da geçmiş olsun...

bizim ki de hafiften öksürüyo.....hapşırıkta var ama şimdilik iyi gibi....inşallah ilerlemez.......

Herkese güzel bir haftasonu olsun..............
domuz gribi geri dönmüş.....haberiniz ola...............

günaydınn..herkese çook geçmiş olsun..elanın ateşi çıkmıyo artık..antibiyotiğe devam..buna da şükür..
aklımda kalanlaar..elif yazdıklarına çok güldüm :)))
sultan ben ıhlamurun içine zencefil ve 1-2 damla limon sıkıyordum bi de bal koyuyordum ela zevkle içiyordu..tatlı bi içecek olunca içiyolar zencefilde arada kaynıyo :) inşallah keremde içer..
aliye ne güzel 2. sizinde belli demek ki..hayırlısı olsun cnm..

Günaydın!
Akşam otururken mandalina veriyordum Miray a ,2 akşamdır vermedim.Miray o kadar sık kalkmadı 2 gecedir,mandalina gaz yapıyor olabilir.bide dün akşam burun spreyini sıkıverdim altını açarken kandırıp,ondan da rahatlamış olabilir.
Dün gece Miray uyudu,ben uyuyamadım,diş ağrısından.dün gece çekirdek yemiştim,o ağrıttı herhalde,geceyarısı uyandım,hap içtim.Ama hap etkisini gösterene kadar baya ağrıdı:-(

bu sabah da Miray ben evden gideceğim diye korkusundan mı bilmiyorum,acayip mızmızdı.Babasına gitmedi,bana yapıştı iyice.Neyse şu an biraz rahat.Baktı ki,bu kadının gideceği yok:-)15 günün sonunda ne oalcak bilmiyorum,iyice alışacak bana.Annneme sık sık götüreyim bari,hatta gündüz onda bırakayım da onu unutmasın diyorum.anneme kalsa gece de bırakayım,hatta memeden bu şekilde keseyim ama,onu son ihtimal düşünüyorum:-(

kızlar hasta bebişlere çook geçmişler olsun.

dün kontrolümüz vardı ve ne yazıkki nst de düzenli sancılar çıktı. serum takıldı birkaç saat hastanede kaldık ama sancılar durmadı. şiddeti düşük olduu için doğuma neden olmuyo amadüzenli oluşu tedirgin etti doktoru. Şiddeti artarsa acil sezeryana giricem benden her an bişeyler duyabilirsiniz ayın 18 ine kadar dayanmicak gibi duruyo offfffff

herkese sağlıklı mutlu ve sıcacık h.sonu dilerim her ne kadar dışarısı buz gbi olsada:)
çiçek canım allah hayırlısıyla kurtarsın canım zaten doğum olsada bi sorun olmaz çok şükür ciğer gelişimi falan tamam bende 20 gün erken doğurdum 24 ü olucaktı 4 ünde geldi.minik prenses hayırlısıyla gelsin inşallah.

öncelikle çiçekcim inş. dayanır bebişinde sorunsuz bi doğum gerçekleştirirsin

aliyecim bugün aklımdan geçtin yazmasaydın tlf edecektim
sanada geçmiş olsun inş. hemen geçer
kararına sevindim cnm aralarının az olması bencede iyi olacak ilk zmnlar beni sıkıntıya okuyodu
ama şimdi düşündükçe cazip geliyo Allah gönlüne göre versin cnm
iyi dilkelerin için tşkler cnm inş. dediğin gibi herşey iyi olur

ben bugün biraz daha iyiyim ama acayip midem bulanıyo
ayağa kalktığım an öğürmeye başlıyorum
bugün 9 haftalık olduk
ağustos annelerinin topiğinde 2 kişi cinsiyetini öğrendi ama onlar 12 haftalık oldular
bende dr.a gittiğimde 12 haftalık olucam inş. bnmkinide söyler :)

aliye hayırlısı olsun.ne güzel.bende olsaydı 2 kız istiyordum.
elif 15 gün tatil güzelde hava soğuk hastalık derken biz eve tıkılıp kalıcaz çok sıkıcı geçecek.bütün gün çocuğu oyalamkla geçecek.kızımda iyi allah şükür bende ilaçlar sayesinde iyiym.elada iyiymiş.herkese bolbol sağlık dilerim.yeterki böyle hastalansınlar.allah daha kötü şeylerden korusun.
ben 2.yi hemen istiyodum ama eşim hiç istemediği için artık bende 3 sene sonraya erteledim.hayırlısı.belkide hiç olmaz .tek çocuk kalır.napalım zorla olmuyor.

Evdeyiz doğal olarak:-(
Miray uyuyor zaten,benim de boğazım ağrıyor hala:-(Hava da bir kasvetli ki..

Çiçek,az kaldı iyice,heyecan doruktadır.Hayırlısıyla gelsin prenses..

bu akşam eşimle eyveh eyveha gidicez.uzun süredir sinamaya gitmemiştik.saat 10 seansın ANNEM GELİP BAKICAK MELİSE.eşimle başbaşa klamayı özledim

Güzel vakit geçirirsiniz umarım Ergül.Ben de istiyorum ona gitmek,ama eşim benim günüm olduğunda gitmişti.tek başıma da hiç zevkli olmaz.
Geçen sene Eyvah Eyvah 1 e gittiğimiz gün annem bakmıştı,Miray ateşlenmişti.Pek iyi anımız yok o filmle:-(

herkese ii akşamlaar bende bugün bi arkadaşa oturmaya gittim keremden 1 ay büyük oğlu vardı anlaştı sayılırlar:) kerem çocuğun yatağında yattı die yarım saat ağlaldı:)
ordan kayınvalideme geçtik evde yoklarmış eve geldik tv izliyoruz bizde...
kestane atıcam fırına

aliye 2 düşünüyosun demek hayırlısı olsun cnm

çiçek Allah tan az kaldı yine 18 gün bişey değil sağlıkla al kucağına...

iyi akşamlar ya topik niye hiç faal değil
ne zmn açsam aynı sayfadayız

iyi eğlenceler ergül siz şimdi gülmeye başlamışsınızdır
bende çok istiyodum gitmeyi ama maaalluummm eşim yok
o gelene kdrda yayından kalkar artık cd sinden izlicez napalım

bugün eşimle tlf da tartıştık
her tlf ettiğinde hastaymışım ölüyomuşum çok kötüymüşüm
kötüyken sana çok iyiyim mi diyim dedim
madem öyle arama dedim aramadı bu saate kdr uyuzzzzzz
ararsa süperim çok iyiyim şimdi denize gidiyorum dicem sinir etti beni
hem hastayım hem hamile bide üstüme geliyo

Son düzenleme:
iyi akşamlar ...çiçek canım nasılsın?
aliye 2.ye karar vermişsinz hayırlısı olsun canım.
müge erkekler böledir işte ama napıcan sen üzme canım kendini uzakta olduğu için durumunu anlayamıyodur.
ergül bende çokistiyorum ona gitmeyi eğlenin bol bol
bizde anneme gittik geldik ablamlarda ordaydı kayra kuzenleriyle kudurdu gene:)) ama dışarısı buzz yaa arabaya binip inerken bile dondum

az kaldı ama ben de az kaldım yahuuuuuuuuuu:) yeter lannn diye çemkirmek istiyorum:P Bu arada azgın kızım 2800 gram olmuş:)

ah çiçeekkk aahhh yimedin yimedinnn avuç kdr çocuk çıkaracan:9::9:

demirde küçük doğmuştu ama 1 ayda 8 cm uzamıştı maşallah küçük doğğanlar çabuk toparlanıyo

Sultan Kerem mi ağladı,çocuk mu ağladı?

Burcu ne güzel Kayranın kuzenleri var,bir araya geliyorlar sıksık,oynuyorlar.Benim kızımın kuzenleri var ama Almanya da,yani yok sayılırlar.Kardeşim de bekar,o evlenip de çocuk yapana kadar Miray gençkız olur :-(
Yakın da küçük çocuk da yok,sıksık görüşebileceğimiz,Allahtan çocukların içine girince hemen kaynaşıyor.Çok seviniyorum onun o halini görünce,çocuklarla konuşmaya çalışıyor,ayyy ayyy diye seviyor falan.

Ay şu bahar bi gelse de atsak kendimizi dışarlara,parklara,en çok çocuklar için istiyorum,cıbıl cıbıl dolaşsınlar.Şimdi lahana gibi giydiriyoruz,kat kat.

Müge eşin de biraz kendini toparla,diye ters etki yapmaya çalışmıştır.Düşünüyorum da,senin işin de hiç kolay değil.Eşin olduğunda hep Demirle ilgileniyor,ama yokken de bütün yükü sende.Çok şükür ki annenler var yanında,zaten onlar yakın olmasaydı,ayrı kalamazdınız herhalde.

Back
X