• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

inşallah düzelir ya zor gerçekten gece kıpırdamadan yatıyorum o sıkışmasın diye her gece sırtlarım tutuluyor uyanmadığı zaman dinlenerek kalktığımı hissediyorum

slm kızlar
kocişim geldi çok şükür
demir çok özlemiş babasını kucağından inmek bilmiyo
2 dk. kaybolsa hemen başlıyo babaaa diye bağırmaya gel otur diyo :)

hava bugün süperdi yaz gibi
eşime yaz köşesine hoşgeldin dedimde cennet buralar diyo
ee adam -30 dereceden gelince cennet gibi geldi :)

bizde parka çıktık yemek yedik alışveriş yaptık
geldik bir midem bulandı aman Allahm çıkardımda rahatladım
şimdide anneme yemeğe idiyoruz
Allah razı olsun ondan o olmasa aç kalırız valla

aliyecim sağol cnm inş. sorunsuz bi hamielelik geçirirm
bende girmeyi düşünüyorum da göbeğimin öyle çıkmasından biraz rahatsız olurum gibi geliyo

baran a geçmiş olsun
yasemine geçmiş olsun

çok okuyamadım görüşmek üzere

slm kızlar bugün bi yazma fırsatım olmadı annemle çarşı dolaştık
şirvan geçmiş olsun cnm doğuran sensin olan adama oluyor:))
müge de kavuşmuş kocasına ne güzel..
öyle bir geçer zamanki var bu akşam sabırsızlıkla bekliyorum çekirdeğim çayım hazır:))
tuğbiş güle güle uzat hehehehehe:))))))))))))))))
deniz benimde tahminim hani ağlamış ya duymamışsın o zamandan kalmış olabilir
başka ne yzacaktım unuttum:1:

selam
selen bu akşam ilk kez 11 de uyudu. biz de eşimle uzun bi aradan sonra yalnız oturabildik evde.
şimdi de bi bakayım dedim buraya.
aklımda kalanlar
melek sürprizleri açıklamış. Allah gönlüne göre bi ev versin canım hayırlısıyla en uygun zamanda.
bursa buluşmasına da sevindim. biz de istanbul da oluruz da katılır inşallah. sen buralara kadar gelmişken görmek isterim seni de ve tabi ki bursalıları da. yaz gelsin de bi bol bol buluşuruz inşallah.
tuğbacım sen de yüzüğünü güle güle kullan. eşine de maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
elifçim çok geçmiş olsun. en kısa zamanda geçer inşallah. fenadır kulak ağrısı
sevgi size de geçmiş olsun. bi kaza da siz atlatmışsınız.
mügecim en kısa zamanda bulantıların geçer inşallah. harika bi hamilelik geçirirsin. yaza da salına salına girersin denize. biz geçen yaz bodruma geldiğimizde hamile bi bayan vardı 7 aylıktı sanırım. konuşmuştuk. çok ta güzel girdi denize. hiç kötü bi görüntü yoktu yani. sen yeterki kendini iyi hisset canım. sultanın dediği gibi salla gerisini:))
didem de ankara ya gidiyomuş. bi ankara buluşması var yani yakında. iyi eğlenceler şimdiden
selincim iyi eğlenceler size de. biz gittik geçen perşembe o sirke. markette 10 tl lik ülker smartt süt ve yoğurt alışverisine 2 kişilik bilet veriyolardı. aldım ben de. ben hemen aktarayım tecrubelerimi
sirk 2 saat sürüyor. selen 1 saatten sonra sıkıldı. çıkmak istedi. zor oyaladık. bi de o gece ateşi çıktı. yani sirkteyken vardı ateşi. ondan da huysuzlandı.
kahramanlar da çıkan hayvanlar da eğlenceliydi. ben de ilk kez sirke gittim. bize de güzel geldi.
başka bişey varmıydı hatırlayamadım
yarın da hava güzel olursa dışarı çıkıcaz sanırım. evde bütün gün çok sıkılıyo ve huysuzlanıyo selen.
iyi geceler herkese
sagol canım sizde elin o tarıhler bursaya herkes plan yapsın şimdiden hep beraber toplanalım

merhaba tuğbacım. buralardamısın sen de bu saatte.
nasılsın. ecem nasıl

ben de başka bi hap kullanmıştım. iştah açmıştı ama kilo almamıştım. spiral en iyisi tabi ama. ben şimdi yaza çıkarttırıcam ya onu düşünüyorum nasıl çıkarttırıcam diye. korkuyorum nedense. 1 sene için taktırmasaydım keşke:))
korkma canım ya ben gecen gün kontrole gıttım ıyı dödüm bende senın gibiyim cok korkuyoum

ne bilim kızım googleda yazdım çııkmadı şimdi eşime sordum 45 km falandır dior
sagol canım

günaydın arkadaşlar...

elif ve sultan geçmiş olsun..

melek cuma öğle arası Allah kısmet ederse görüşürüz...

bazen benim dış görevler oluyor.. öyle olursa haber veririrm..

sen telini özelden gönder istersen....
ben mesaj yollayamıyoum nedese sen yolla cep numaranı....
sen ykmnın arka tarafında büyük bi bina var ordamısın

Günaydın!
Geçmiş olsun d,lekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Bugün biraz daha iyi gibi,yere falan eğilince hala zonkluyor kafam:-(

Melek,arabayla yarım saat falan sürer sanırım.En fazla 45 dk.

Bir kere market kapısından çıkarken Miray geriden geliyordu,ben de tam kapının ortasında durdum ki,kapı beni algılar,kapanmaz diye düşünmüştüm.Ama ben kapıda durduğum halde kapandı kapı,Allahtan Miray daha kapıya varmamıştı,ben sıkışıyordum.
Bir kerede ,hani marketin kapısından girince,ortadan 2 tarafa açılan minik kapılar oluyor ya,ona da Miray takıldı,ben geçtim Miray geçerken kapanıverdi.Şimdi 2sine de fobi oluştu,tedirgin oluyorum geçerken.
sagol cm

bide eşim telefonu almış :)
:69:çok bi özelliği yok ama çok şık
kadınlara özel bi telefon ya adet tarihi zamanını giriyorsun yumurtlama zamanını falan gösteriyor çok hoş :)))
güle güle kullan selincim

bir de size bişey anlatmak istiyorum,hem de akıl danışmak..
18 aylık bebeklerde korku başlıyo ya..ela da arada annen korktum diyodu bazı şeylerden ama nadiren..
1 haftadır her gece anne korktum diye gözü kapalı ağlayarak otururken buluyorum yatağında..
sarılıyorum,konuşuyorum bu sefer baba yok diye ağlıyo..
babasının yanına gidip görüyoruz bu sefer bizimle uyumak istiyo ama birimiz yetmiyo ikimizle de..
eğer ikimizlede yatarsa hiç uyanmıyo..
yani çok korkuyo ama ne oldu da böyle oldu bilmiyorum..
dün gece de aynı şey oldu..uyuyo anne kork diyerek gözünü açıyo bakıyo ben yanındayım beni tutup geri uyuyo..
ben diş sıkıntısı yüzünden elayla yattım hep ama 1 hafta uyuyo artık diye odama geçmiştim,bebefon bozulmuş çok bağırmış bi gece zor duydum çok ağlamıştı ondan mı,ben hasta oldum yattım yemek bile yediremedim çok etkilendi bana bişey olucak diye mi korktu vs. anlamadım nedenini ama tek çözüm o rahat edene kadar koyunkoyuna yatmak..
ama bi yeri acıyo sanıyordum neden olduğunu anlamam 1 haftamı aldı..neyse endeni ve çözümü belli allahtan ama birden oldu ya şaşırdım neden oldu..
allah allah rüya desem her gece aglmaz boşver yatın sizde kızcenleeeeeee

Deniz sen hastalandığında korkmuş olacağını sanmıorum.Hasta olsan da sen evdeydin,gözünün önünde.
ama karanlıktan korkuyor olabilir.Bide demişsin ya bebefonun duymadımm ağlamış,o zamandan da kalmış olabilir.Sadece geceleri mi oluyor peki?
Miray ın korkusu yazın kayınvalidemlere gidip geldikten sonra başladı.Aslında orda ben hep onunlaydım,paçamdan düşmemişti zaten.Oraya gitmeden önce zifiri karanlık odaya balıklama giren çocuk,ordan dönüşte korkummm demeye başlamıştı.

Gölgeden koktuğunu da yazmıştım zaten.
Mirayın odası loş ışık oluyor,sokak lambası baya aydınlatıyor odayı.Ben emzirmeyi kesince bakıcam,hala gece kalkacak mı?Şu anda kalksa da ağlamıyor,anne diyor,yanına gittiğimde de kucak istiyor,emiyor uyuyor yine.

Bu arada 15 tatilde kesicem demiştim,ama hala kesemedim.annem diyor geçen,hani bırakacaktın,daa 15 tatil bitmedi ki dedim:-))
Bu hafta da hastayım,hiç sabrım yok,kalkarsa emzirioyrum,zaten bir tek uyurken bide gece kalktığında emiyor.Hatta birkaç akşam emmeden yattı,ama o zamanlar gece daha sık uyandı.
valla meme emmedıgınden beri rahattıkm önceden tepemden inmezdi emmese bile yapışık ikizdik memeden kestım ohhhhhhhhh

slm bayanlar temizlik vardı bugün bende bende kuaföre gittimm temizlendim:)))ohh rahatladım

şirvancım eşine geçmiş olsun umarım temız çıkar sonuçlar

sevgi alp e de maşallahhhh yerim onu ben
:nazar:
güle güle pislen tugbişşşşşş

slm kızlar bugün bi yazma fırsatım olmadı annemle çarşı dolaştık
şirvan geçmiş olsun cnm doğuran sensin olan adama oluyor:))
müge de kavuşmuş kocasına ne güzel..
öyle bir geçer zamanki var bu akşam sabırsızlıkla bekliyorum çekirdeğim çayım hazır:))
tuğbiş güle güle uzat hehehehehe:))))))))))))))))
deniz benimde tahminim hani ağlamış ya duymamışsın o zamandan kalmış olabilir
başka ne yzacaktım unuttum:1:

aynen benımde hazır süperrrrrrrr

dün bi arkadaşa gıttım oglu 3 yaşında meme emıyor annesi uf oldu dıyorcum iyleşsin yine emerım diyormuş zor valla

aman ben ayırdımya şükür bezıde yaza atarız oh oh

bizde bugun egeyle gezdik alışverış yatık iyi geldi dünde gezdik süper ya bide buyudu elimi tututp gezıyoruz agbi agbi olmuşsun diyorum nasıl gülüyorrrr

ege ben diyo kimin bu diyoruz bennnnnnnnn

bide pili biliyor ve pil dıyor bende başka şeyler ögrenmesin diye kızdım pillllll diyor inadınaaaaaa

ya büyüdüler artık 2 yaşında bebklikten cıktılar cıvık cıvıl konuşuyorlar allaıma şükürler olsun allahım olmayanlarada bu güzel duyguyu tatdırsın

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER...
elifcim yok gündüz hiç bi korkusu sanırım karanlıkla başlıyo..biraz önce ayaklı lambamız var onu kapattı anne bebek korktu deyip tekrar açıyo..
tuğbacım bizde sığamayız bizim yatağa ela çok deli yatıyo benimde her yerim tutuluyo..serdim ben şimdi elanın odasına yatakları bu gece nasıl olacak bakalım..yere yatak serdim bu babanın yastığı,bu annenin,bu elanın diyorum yaşasınn diye bağırıyo :) kıyamam yaa..
burcucum ela da kayra gibi düzelir kendiliğinden uyur umarım maşallah kayra ya..
sevgi alp e de maşallah..
mügecim sizinde gözünüzaydın cnm

Son düzenleme:
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER...
elifcim yok gündüz hiç bi korkusu sanırım karanlıkla başlıyo..biraz önce ayaklı lambamız var onu kapattı anne bebek korktu deyip tekrar açıyo..
tuğbacım bizde sığamayız bizim yatağa ela çok deli yatıyo benimde her yerim tutuluyo..serdim ben şimdi elanın odasına yatakları bu gece nasıl olacak bakalım..yere yatak serdim bu babanın yastığı,bu annenin,bu elanın diyorum yaşasınn diye bağırıyo :) kıyamam yaa..
burcucum ela da kayra gibi düzelir kendiliğinden uyur umarım maşallah kayra ya..
sevgi alp e de maşallah..
mügecim sizinde gözününzaydın cnm

kimseler yok herkez öyle bir geçer zamankiyi izliyor sanırım :)))izledikçe sinirlerim bozuluyor şu diziyi ama izlemedende olmuyor:)))

sultiş gez gez sen ben arayınca üşenirsin öyle olsun bakalım :37:

yettim gari evime geldim çantaları boşalttım yerleştirdim
kereme süt şimdi sallıyorum
bugün bile nasıl çıktım bende bilmiyorum tuğbişim aşk olsun
heeeeeeeey yazımı okumadın galiba >)))

selam bayanlar...
koşuşturmadan fırsat bulamıyorum valla..
hafta sonu misafirlerim vardı... bayağı kalabalıktı..

----birde eşim rahatsızlandı..

midesi yanıyordu. kaç gündür hastanelerdeydik. bu sabahta endoskopi yapıldı. sonuçu 5 gün sonra söyleyecekler..
dr. büyük ihtimal reflü olmuşsun dedi.

majez...k türü ilaçları içmeyin diyor.. çok zararlıymış..
benimkide başı ağrıdığı zaman aç tok farketmez içerdi..

bide bu yetmiyormuş gibi vucudunda kızarık kaparıklar oluşuyordu.
dermotolag - ürtüker dedi.. kan tahlili yapıldı. bir sürü ..
kanda da mikrop çıktı..

adama diyorum iki çoçuktan sonra çürüğe çıktın..
geçmiş olsun canım ..
ve masallah sana..
allaha şükür ben ve çoçuklar iyiyiz..

dün biraz dışarı çıktık.. baranın bugün burnu akıyor..
dedim . çoçuk kaç haftalardır evde..dışarı çıkınca hemen havamı çarptı acaba...

burakta gazlar başladı.. pırtlamadan önce sıkıyor kendi... sap si..x kulla-nıyorum ..

sizler nasılsınız.. umarım herkez iyidir..
gezmeye gitmişsiniz masallahhhh:nazar:
ben bazen meriç durmuyor diye vaz geçiyorum.. ya gerçekten masallahın var..
ben eve kapanıp kalırdım herhaldee..

günaydınnnn

denizcim bence de seninle yatmak istiyor
biz 2senedir 3 kişi yatıyoruz
heryerim agrıyor
sırtım agrıyor, tutuluyor omuzlarım
yataktan düşmüşlüğümüz bile vardır
ama olsun beraberizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mutluyuuzzzzzzzzzzzzz

dilekkkkkkkkk
ankara bu haftasonu iptal oldu
söz haftaya ertelenmiş bı tanıdıkları vefat etmiş
ben gelecektim ama annem dediki kuznlerin sana sürpriz yapacak haftasonu gelecekler
o yüzden kaldım
haftaya alalımmı bulusmayı eger müsait iseniz
:27::26:

Günaydın

bu sabah çok erken kalktık,5 miydi ne,bir uyudu bir uyandı.en sonunda eşim kalktı biraz o oyaladı işe gidene kadar.Ben de pek uyuyamadım ama olsun,yatakta dinlendim.
Miray odasında durmadığı zaman bizim odaya alıyorum yatağa,ama yatmak istemiyor orda,ağlıyor,kendi yatağını istiyor.1-2 kere bizim yatakta uyumuştur,onda da dediğiniz gibi her yeri tutuluyor insanın,çizgi gibi bir yerde yattığımı biliyorum,yatağın ennn kıyısında.Çok da deli yatıyor,bir baş tarafına bir ayak tarafına atıyor kendini.Düşer diye korkuyorum.

Ama ela nın Yaşasınnn tepkisi de çok hoş,demek çocuk 3 ünüzün de bir yerde yatmanızı istiyormuş,yavrumm.

Miray da yaşasın diyor,acayip mutlu oluyorum,o mutlu oluyor diye.En çok da park gördüğünde,ya da çikolata gördğünde:-))

Günaydın...
aynen elif valla bizimki de yatmıyor bizimle illa yatağı bizde erken mi alıştırmışız ne

işyerinde bi bayan dedi ki..

arkadasın çocuğu ranzanın 2. katından düsmüs... filmlerde bişi çıkmamış.
7 8 yaşına geldiğinde zeka geriliği başlamış...

nolur öyle bişi olmasın olabilir mi ki yaaa.
şu an ağlamaktan kötü oldum... oda da kimse yok allahtan..
Allahım sen büyüksün..

günaydın.
dün ara ara ateşlenmiş ama fena değildi. sirke gittik. başta uykusuda vardı sakin sakin oturdu izledi. sonra iyice alıştı ortama en tepedeki koltukların önüne gittik orda ayakta izledi. şarkılarda falan oynadı durdu. eğlendi bayağı bir. çok şükür. hatta dönerken ağladı gitmeyelim diye. sabahta kalktı ordan ışıklı oyuncak almıştık onu gördü yine ağladı sirke gidecekmişiz. sonra babanneye giderken yine ağladı gitmicem diye. küçükken daha az ağlıyordu anlamıyordu bişiden.

işyerinde bi bayan dedi ki..

arkadasın çocuğu ranzanın 2. katından düsmüs... filmlerde bişi çıkmamış.
7 8 yaşına geldiğinde zeka geriliği başlamış...

nolur öyle bişi olmasın olabilir mi ki yaaa.
şu an ağlamaktan kötü oldum... oda da kimse yok allahtan..
Allahım sen büyüksün..

Allahım ya insanlar ne kadar hasta ruhlu, sölenir mi hiç öle şey. Ben hiç alakası olduğunu sanmıyorum olsa şimdiden anlaşılırdı canım ya. üzme boşuna kendini. Allahım korusun onları. Benim kardeşim de düşmüştü bişi olmadı çok şükür. Hatta bi sürü insan var 2. 3. kattan düşen.

Ne şom ağızlı bir kadınmış o yaaa!Belki başka sebepten olmuştur o çocuk,şu anda filmler de birşey çıkmadığına göre hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.

Selin yasemin de oynamayı seviyor ya,ondan eğlenmiştir.Çok sevindim güzel geçmesine.Bakalım Bursaya gelince belki biz de gideriz.Belki de biletler satılmıştır:-(

Allahım nolur bişi olmasınn... cuma doktora götürüeceğim.. soracam..
Allahım sen büyüksün..

Back
X