Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım sizde elin o tarıhler bursaya herkes plan yapsın şimdiden hep beraber toplanalımselam
selen bu akşam ilk kez 11 de uyudu. biz de eşimle uzun bi aradan sonra yalnız oturabildik evde.
şimdi de bi bakayım dedim buraya.
aklımda kalanlar
melek sürprizleri açıklamış. Allah gönlüne göre bi ev versin canım hayırlısıyla en uygun zamanda.
bursa buluşmasına da sevindim. biz de istanbul da oluruz da katılır inşallah. sen buralara kadar gelmişken görmek isterim seni de ve tabi ki bursalıları da. yaz gelsin de bi bol bol buluşuruz inşallah.
tuğbacım sen de yüzüğünü güle güle kullan. eşine de maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
elifçim çok geçmiş olsun. en kısa zamanda geçer inşallah. fenadır kulak ağrısı
sevgi size de geçmiş olsun. bi kaza da siz atlatmışsınız.
mügecim en kısa zamanda bulantıların geçer inşallah. harika bi hamilelik geçirirsin. yaza da salına salına girersin denize. biz geçen yaz bodruma geldiğimizde hamile bi bayan vardı 7 aylıktı sanırım. konuşmuştuk. çok ta güzel girdi denize. hiç kötü bi görüntü yoktu yani. sen yeterki kendini iyi hisset canım. sultanın dediği gibi salla gerisini:))
didem de ankara ya gidiyomuş. bi ankara buluşması var yani yakında. iyi eğlenceler şimdiden
selincim iyi eğlenceler size de. biz gittik geçen perşembe o sirke. markette 10 tl lik ülker smartt süt ve yoğurt alışverisine 2 kişilik bilet veriyolardı. aldım ben de. ben hemen aktarayım tecrubelerimi
sirk 2 saat sürüyor. selen 1 saatten sonra sıkıldı. çıkmak istedi. zor oyaladık. bi de o gece ateşi çıktı. yani sirkteyken vardı ateşi. ondan da huysuzlandı.
kahramanlar da çıkan hayvanlar da eğlenceliydi. ben de ilk kez sirke gittim. bize de güzel geldi.
başka bişey varmıydı hatırlayamadım
yarın da hava güzel olursa dışarı çıkıcaz sanırım. evde bütün gün çok sıkılıyo ve huysuzlanıyo selen.
iyi geceler herkese
korkma canım ya ben gecen gün kontrole gıttım ıyı dödüm bende senın gibiyim cok korkuyoummerhaba tuğbacım. buralardamısın sen de bu saatte.
nasılsın. ecem nasıl
ben de başka bi hap kullanmıştım. iştah açmıştı ama kilo almamıştım. spiral en iyisi tabi ama. ben şimdi yaza çıkarttırıcam ya onu düşünüyorum nasıl çıkarttırıcam diye. korkuyorum nedense. 1 sene için taktırmasaydım keşke:))
sagol canımne bilim kızım googleda yazdım çııkmadı şimdi eşime sordum 45 km falandır dior
ben mesaj yollayamıyoum nedese sen yolla cep numaranı....günaydın arkadaşlar...
elif ve sultan geçmiş olsun..
melek cuma öğle arası Allah kısmet ederse görüşürüz...
bazen benim dış görevler oluyor.. öyle olursa haber veririrm..
sen telini özelden gönder istersen....
sagol cmGünaydın!
Geçmiş olsun d,lekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Bugün biraz daha iyi gibi,yere falan eğilince hala zonkluyor kafam:-(
Melek,arabayla yarım saat falan sürer sanırım.En fazla 45 dk.
Bir kere market kapısından çıkarken Miray geriden geliyordu,ben de tam kapının ortasında durdum ki,kapı beni algılar,kapanmaz diye düşünmüştüm.Ama ben kapıda durduğum halde kapandı kapı,Allahtan Miray daha kapıya varmamıştı,ben sıkışıyordum.
Bir kerede ,hani marketin kapısından girince,ortadan 2 tarafa açılan minik kapılar oluyor ya,ona da Miray takıldı,ben geçtim Miray geçerken kapanıverdi.Şimdi 2sine de fobi oluştu,tedirgin oluyorum geçerken.
güle güle kullan selincimbide eşim telefonu almış :)
çok bi özelliği yok ama çok şık
kadınlara özel bi telefon ya adet tarihi zamanını giriyorsun yumurtlama zamanını falan gösteriyor çok hoş :)))
allah allah rüya desem her gece aglmaz boşver yatın sizde kızcenleeeeeeebir de size bişey anlatmak istiyorum,hem de akıl danışmak..
18 aylık bebeklerde korku başlıyo ya..ela da arada annen korktum diyodu bazı şeylerden ama nadiren..
1 haftadır her gece anne korktum diye gözü kapalı ağlayarak otururken buluyorum yatağında..
sarılıyorum,konuşuyorum bu sefer baba yok diye ağlıyo..
babasının yanına gidip görüyoruz bu sefer bizimle uyumak istiyo ama birimiz yetmiyo ikimizle de..
eğer ikimizlede yatarsa hiç uyanmıyo..
yani çok korkuyo ama ne oldu da böyle oldu bilmiyorum..
dün gece de aynı şey oldu..uyuyo anne kork diyerek gözünü açıyo bakıyo ben yanındayım beni tutup geri uyuyo..
ben diş sıkıntısı yüzünden elayla yattım hep ama 1 hafta uyuyo artık diye odama geçmiştim,bebefon bozulmuş çok bağırmış bi gece zor duydum çok ağlamıştı ondan mı,ben hasta oldum yattım yemek bile yediremedim çok etkilendi bana bişey olucak diye mi korktu vs. anlamadım nedenini ama tek çözüm o rahat edene kadar koyunkoyuna yatmak..
ama bi yeri acıyo sanıyordum neden olduğunu anlamam 1 haftamı aldı..neyse endeni ve çözümü belli allahtan ama birden oldu ya şaşırdım neden oldu..
valla meme emmedıgınden beri rahattıkm önceden tepemden inmezdi emmese bile yapışık ikizdik memeden kestım ohhhhhhhhhDeniz sen hastalandığında korkmuş olacağını sanmıorum.Hasta olsan da sen evdeydin,gözünün önünde.
ama karanlıktan korkuyor olabilir.Bide demişsin ya bebefonun duymadımm ağlamış,o zamandan da kalmış olabilir.Sadece geceleri mi oluyor peki?
Miray ın korkusu yazın kayınvalidemlere gidip geldikten sonra başladı.Aslında orda ben hep onunlaydım,paçamdan düşmemişti zaten.Oraya gitmeden önce zifiri karanlık odaya balıklama giren çocuk,ordan dönüşte korkummm demeye başlamıştı.
Gölgeden koktuğunu da yazmıştım zaten.
Mirayın odası loş ışık oluyor,sokak lambası baya aydınlatıyor odayı.Ben emzirmeyi kesince bakıcam,hala gece kalkacak mı?Şu anda kalksa da ağlamıyor,anne diyor,yanına gittiğimde de kucak istiyor,emiyor uyuyor yine.
Bu arada 15 tatilde kesicem demiştim,ama hala kesemedim.annem diyor geçen,hani bırakacaktın,daa 15 tatil bitmedi ki dedim)
Bu hafta da hastayım,hiç sabrım yok,kalkarsa emzirioyrum,zaten bir tek uyurken bide gece kalktığında emiyor.Hatta birkaç akşam emmeden yattı,ama o zamanlar gece daha sık uyandı.
güle güle pislen tugbişşşşşşslm bayanlar temizlik vardı bugün bende bende kuaföre gittimm temizlendim:)))ohh rahatladım
şirvancım eşine geçmiş olsun umarım temız çıkar sonuçlar
sevgi alp e de maşallahhhh yerim onu ben
![]()
slm kızlar bugün bi yazma fırsatım olmadı annemle çarşı dolaştık
şirvan geçmiş olsun cnm doğuran sensin olan adama oluyor:))
müge de kavuşmuş kocasına ne güzel..
öyle bir geçer zamanki var bu akşam sabırsızlıkla bekliyorum çekirdeğim çayım hazır:))
tuğbiş güle güle uzat hehehehehe:))))))))))))))))
deniz benimde tahminim hani ağlamış ya duymamışsın o zamandan kalmış olabilir
başka ne yzacaktım unuttum![]()
geçmiş olsun canım ..selam bayanlar...
koşuşturmadan fırsat bulamıyorum valla..
hafta sonu misafirlerim vardı... bayağı kalabalıktı..
----birde eşim rahatsızlandı..
midesi yanıyordu. kaç gündür hastanelerdeydik. bu sabahta endoskopi yapıldı. sonuçu 5 gün sonra söyleyecekler..
dr. büyük ihtimal reflü olmuşsun dedi.
majez...k türü ilaçları içmeyin diyor.. çok zararlıymış..
benimkide başı ağrıdığı zaman aç tok farketmez içerdi..
bide bu yetmiyormuş gibi vucudunda kızarık kaparıklar oluşuyordu.
dermotolag - ürtüker dedi.. kan tahlili yapıldı. bir sürü ..
kanda da mikrop çıktı..
adama diyorum iki çoçuktan sonra çürüğe çıktın..
gezmeye gitmişsiniz masallahhhhallaha şükür ben ve çoçuklar iyiyiz..
dün biraz dışarı çıktık.. baranın bugün burnu akıyor..
dedim . çoçuk kaç haftalardır evde..dışarı çıkınca hemen havamı çarptı acaba...
burakta gazlar başladı.. pırtlamadan önce sıkıyor kendi... sap si..x kulla-nıyorum ..
sizler nasılsınız.. umarım herkez iyidir..
işyerinde bi bayan dedi ki..
arkadasın çocuğu ranzanın 2. katından düsmüs... filmlerde bişi çıkmamış.
7 8 yaşına geldiğinde zeka geriliği başlamış...
nolur öyle bişi olmasın olabilir mi ki yaaa.
şu an ağlamaktan kötü oldum... oda da kimse yok allahtan..
Allahım sen büyüksün..