• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

güzel anneler nasılsınız.
yıne ben gedım yıne topık bosken gellmişim :84:
hasta bebişlerimiz varsa hepsine geçmiş olsun hastalıklar kuzucuklarımızdan uzak ollsun diyelim.
çiçekcim sana da cok geçmıs olsun hayırlı haberlerını ve kucuk hanımın fotolarını beklıyoruz

sağol şekercim 1 haftacık kaldı:)

Günaydın kızlar....
çiçeğim az kalmış 1 hft bize hemen geçer de sana daha uzun olur eminim
son dönemlerimi hatırladım da zaman geçmez olmuştu...
ÇağlaCım çok sevindim hayırlısı olsun sen de 2 bebeliler arasına hoşgeldin...
TuğbaCım sende hoşgeldin nasıl gidiyor hamişlik ??

Dün akşam abime gittim Alp'le kuzeni nasıl oynuyor o daha 9 aylık hep Alp' in peşinden gitmeye çalışıyor emeklemiyorda illa tutacan hoş tutmasanda gidiyor hiç takmıyor düşerim filan
ama o kadar tatlı ki bir de kilolu maşallah nazarım değmesin Alp' den ağır valla....
İnş. Alp kardeşiyle de öyle anlaşır oyuncağını veriyor cici yapıyor...

günaydın

çağla hayırlı uğurlu olsun istiyordun zaten ne mutlu sana :))
sevgi anlaşır canım merak etme arada kavgalar olur ama yine de en değerli şey kardeş olur:))

gunaydın ve hayırlı cumalar kızlar
benım bu hafta kabul gunum herhalde mısafır bıtmedı gıttı dunde mısafırım vardı gene bakamadım bıde geen kalıyo :)
çağlacım hakkında hayırlısı olsun
çiçekçim az kalmıs allah kurtarsın canım

günaydın ...
çağla hayırlı olsun darısı isteyenlerin başına diyim.
çiçek allah sabır versin sanada canım.

herkes iidir inşallah.sevgi canım benim ablamın yüzündede hep çil vardı bide böle doğum lekesi gibi lekeler oluştu.3 aydır cilt bakımına gidiyo bide bi ürün kullanıyo gece ve sabah inan bayağ ii geldi lekeler kayboldu çiller azaldı ama lazer falan yaptırma derim ben.bide çilli olduğu için baharda olsa güneş varken dışarı yüksek koruma faktörlü kremler sürüp çıkıyo o zaman tekrar çıkmıyo .

hava güneşli dün tam dışarı çıkıyoduk apartmanda bi kustu kayra ne benim nede kendinin üstü başı kalmadı yani.tabi çıkamadık bakalım bugun çıkıcaz burger k. de tavuk parçaları var onları çok seviyo onlardan yediricem .bide gömlek almıştım bi yerinde sökük vardı onu değiştiricektim dün tabi kusunca poşetin içinede girmiş:(( artık gömleğide değiştiremem....

merhaba herkese girip baktım ama yazmaya ancak vaktim oldu kayra şimdi uyudu .bende birazdan banyo yapıcam.
uyanıncada dışarı çıkıcaz.dün bi gömlek almıştım kendime bugun sökük olduğunu farkettim geri götürücem

yaa ne zaman buluşma yapıcaz tekrar kimseden ses çıkmıyo.yeliz,sinem,özlem,banu,esra ve şimdi aklıma gelmeyenler artık girmiyo hayırdır inşallah.
ben banyo yapıp dışarı çıkamam hiç 2-3 saat bile geçse..hemen sırtım tutulur başıma ağrı girer 2 günde geçez :( ama dikkat et burcucum havalar çok soğuk..
selam kızlar sabahtan beri bi yazamadım
cam sileyim dedim 2 cam sildim bir balkoın yıkadım anca
keremin vukuatları bitmek bilmedi kovayı koltuğa döktü
kovaya kumanda attı
küçük duşa girmiş oturmuş şampuanlarla oynamış
bebek pudrasını almış duvarlara serpmiş:52::52:

daha çok iş çıkardı başıma şimdi uyudu ön balkonu mutfak camı falan sileyim bari uyumuşken of allahım sabır ver yapma diyorum güzelce anlatıyorum arkamı dönüyorum olay olmuş bitmiş:37:
ohhooooo coşmuş kerem paşa..neyse cam daha zor iş ..keremin yaptıklarını toplamışsındır..
annemler bu hafta bizde idi.
meriçi bakmak için ilk defa kaldılar bizde annem babam.
evi bi güzel temizlemişller.. bugün ütüleri de bitirmiş annem.
yapma dedim yapmış yine de...
:)) mutluyum..:27:
ne güzell temiz ve yemek olan bi ev insan anında mutlu bi yüzle gider eve :)) ellerine sağlık,hakları ödenmez..
ay dilek nefret ederim zaten kıldan bende çok yoktur, aslında bu aralar gidecem dişçiye gene
bir sorayım belkide peeling dir yaptırdığı birşey dedi ama tabi yeri ve insanına görede değişir sanırım

bizde akşama pizza var annem yapıyor Alp de tuz serpiyormuş :-)) bende mutluyum
güle güle kirlet esennnn hftsonu rahat edersin
eşimde bulgaristana gitti hftsonu gelecek annemlerde kalıcaz..
allah kavuştursun sevgicim..
merhaba kizlar
internet probleminden nezaman giremiyordm halloldu coksukur..
guzel haberlerle geldim..HAMILEYIM :) 18ekim mdt

hayırlısıyla kucağına al inşallah..ne kadar çok 2. bebek olacak seneye topikte neredeyse 2. bebeği olmayanlar daha az olucak eheheh :)) :nazar: :nazar: :nazar:

Deniz ben sabah 6:30 da kalkıp banyo yapıyorum sabah.Sonra da 7:30 da evden çıkıyorum.Öyle öyle kulağımı iltihap yapmışım işte..burnum da tıkalıydı,dr sinüzit dedi.

normalde de dışarı çıkmadan önce mutlaka duş alır çıkarım.Ben sinüzit olmayayım da kim olsun dimi.

Yap kız selin kim tutar seni eşin istiyor sen istiyorsun daha ne dimi :-))

Valla seher anlaşılan ev sahipliğin süper bizde gelsek kalırız o zaman ee mutfaktada şahanesin
gelen niye gitsin ki.....

bende sabah hayatta yıkanamam ama yıkanıp çıkarım saç kurutma huyum da yoktur benim

bu arada geçen çocukluktaki kazalar konuşulurken benim öyle vukuatım yok diye,geçirmiştim.O an aklıma gelmemiş ama,ben de 2.kattan düşen birisiyimmmm:-( Hem de annemler bakmışlar bir yerimde çizik yok,dr. a bile götürmemişlerr
İyi sağlammışım haaa:-)))

benim hem orta kulak iltihabımdan kalma kulak ağrım var..soğuk havalarda rüzgar çarpınca ağrıdan ağlıyorum resmen..sinüzitim yok çok şükür..ama yıkanıp çıksam 2 güne başlar..
selincim çok güldüm yaa kusur kalmayalım diye yapıyomuşuz hemen hiç düşünmeden :D bence de siz kısa zamanda yapın hem çok heveslisiniz hem aralarını çok açmamış olursunuz..ben de sizin gibi kesin yapıcam desem beklemezdim..tabi diğer şartlar da uygunsa :)

Bide ben o ağır zonklamam geçince iyi oldum diye antibiyotiği bir kere almadım.Ogün de dışarı çıktım,nasıl ağrıdı kulağım.Yine başladım antibiyotiğe,bitirene kadar da devam edeceğim.Pzt de kontrole gel demişti,kontrole de gideyim bakalım .Tam geçmedi sanki iltihap.

zaten dün onu düşündüm..ela 5 yaşını gelene kadar yapmazsam 6 yaş ve sonrası hiç yapmam artık tek çocuk olur..büyük konuşmayayım ama öyle düşünüyorum..yani 3 sene içinde yaptım yaptım..ama şartlar uygun olursa olur o da..
elif ben çok ufaklığımı hatırlamıyorum ama ilkokulda sokakta oynarken yaralarım kapanmadan bi daha aynı yaranın üstüne düşerdim hiç yaram eksik olmazdı..
biz her gün geziyoruz 1 haftadır..evde olduğumuz günlerin acısını çıkarttık..ela da çok mutlu ve yoruluyo :)) bugün gidecek yer kalmadı bakalım n e yapıcaz

Selin şimdi evi aradım annemlerde kaldık ya bu gece
ben çıkarken alp yatıyordu 8 de kalkmış anne nerde diye ağlamış bütün odalara bakmış
demem o ki evde bırakıp çıkmak daha kötü sanırım sabahları yapmıyor o kadar

yasoş gece bi uyandı pir uyandı 2 saate yakın tekrar uyutmak için uğraştım. kardeşi olsa da bundan fazla yorulmam herhalde :) en azından gece ikisi beraber uyanır birbirleri ile oynarlardı bana sarmazlardı belki :1:
şaka bi yana biraz daha zaman var hayırlısı ile maddi olarak bi önümüzü görelim de.
iki çocukla bi süre iş hayatına ara verebilirim çünküüü

Selin şimdi evi aradım annemlerde kaldık ya bu gece
ben çıkarken alp yatıyordu 8 de kalkmış anne nerde diye ağlamış bütün odalara bakmış
demem o ki evde bırakıp çıkmak daha kötü sanırım sabahları yapmıyor o kadar

bende bu sabah uyurken çıktım. ama neyseki çok problem yapmamış. ananesi ve dedesi dün akşam geç gelmişlerdi çok göremedi onları görünce sakinleşmiş. bizimki de ben yoksam uyanıp ağlıyormuş bağırıyormuş anne anne diye, eşim sakinleştirmeye çalışsa daha çok bağırıyormuş oda bekliyormuş kendi kendine sakinleşsin diye. ama artık geç gittiğimden işe çoğunlukla görüyor. dün gece uyumadığından bu sabah kalkamadı...

SelinCim zaten en önemli konu maddiyat o oldu mu daha kolay sanırım
biz de biliyorsun yeni ev aldık kredisi var ama allaha şükür eşim ödeyebilecek
kiralarda var çünkü ben artık çalışmayacam büyük konuşmayayım ama geri dönmeyecem
3,5 sene primim kalacak onu da dışarıdan ödeyecem sonra da bekle ki yaş gelsin :-))

bir arkd.2.çocuğunu yapmış kilolu biraz arkd.kilolu bel fıtığı olmuş drlar karar vermiş sen
evde çocuk bakma işe geri dön demişler arkd.işine geri dönmüş yani herşey kısmet

Back
X