• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun tuğbacım umarım en kısa zmnda iyileşirsiniz

ben sallamam zatende bizde bi beşik var bi arkadaş vermişti sağolsun
şimdi yeğeni doğum yapacak onu alacak
2 tane vardı birini yukarıda diğerini yatak odamda kullanıyodum
şimdi o gidince onun yerine alayım dedim
bnmkide sallanıyodu ama demiri hiç sallmadım

müge bende de vardı buna benzer
evde iyi oluyo sallanıyoda ama dışarı çıkarken her tarafı açık ya çok sarslıyo çocuk düşebilir yani...

elıfcım annene gecmıs olsun ınsallah onemlı bıseyı cıkmaz
tuğbacım ecemle sanada gecmıs olsun
kereemede masallah sultan hızına yetısılmıyo
burcucum sende dıkkat et aman sınızut falan olursun havalarda soğuk
valla sormayım sabah 11 de tel geldı gene mısafır gelıyo saka gıbı ya keke attım fırına hemen dızmana yaptım bıde kerevız salatası yeter ama bu hafta bıktım ıkramlık yapmaya dunkulere tek kısılık mını köstebek pasta börek salatayapmıstım ondan oncekkılere ıspanaklı kek açma salata yapmıstım

merhaba kizlar. tebriklerinizi okudum sagolun.daha cok kucuk haftaya persembe ilk dr kontrolumuz. simdilik biraz basdonmesi ve biraz yorgunluk hali haricinde bise yok.dilerim boyle dwm eder..
tugba sana ve eceme gecmis olsun..
elif annenede gecmis olsun hayirli haberler alirsiniz ins.
cicekcim cogu gitti azi kaldi 1hafta sonra rahatliyorsun ins.allah kurtarsin...
sengun ellerine saglik:)hergun misafirde bayar yani haklisin..

merhaba kizlar
internet probleminden nezaman giremiyordm halloldu coksukur..
guzel haberlerle geldim..HAMILEYIM :) 18ekim mdt
hayırlı olsun... hamileler artıyor...

Deniz ben sabah 6:30 da kalkıp banyo yapıyorum sabah.Sonra da 7:30 da evden çıkıyorum.Öyle öyle kulağımı iltihap yapmışım işte..burnum da tıkalıydı,dr sinüzit dedi.
kışın çok tehlikeli yıkanıp çıkmakk..
slm kızlar ecemde bende hastayız offf ecemın burun akıntısı devam tabi mızmızlıgıda benımde sırtlarım kollarım nasıl ağrıuyor anlatamam dayak yemiş gibiyim :(((

elif annene çok geçmiş olsun

2.çocukta allah herkezın gönlüne göre versin

müge bende vardı bunun daha farklımodelı kullanılıyor evet ama onunlada sallamaya alısıyor bence gerek yok ama sen bılırsın
çok geçmiş olsun..

ben doktordan geldim.. işe geldim.. melekle bululşamadık ..
sanırım geri döndü.. ege durmamışsa giderim dedi çünkü...
keşke görüşebilseydik..

selam kıslar inşallah herkes iyidir.. hepsine bakamasam da son 2 güne bi göz atcam vaktim olursa ama hastalarımız varsa geçmiş olsun...
yeni hamişlerimiz varsa hayırlı olsun...

biz iki gün olduk döndük evimize pın pın gene hasta... antibiyotik kullanıyoz gene...
ve artık yeni bakıcımızla beraberiz.. alıştırmak için erken başlattık... ama hasta da olunca çok mız mız... dua edin alışsın...

herkse hayırlı cumalar.....

emel gecmis olsun kuzuya.. bitmedi gitti bu hastaliklar ya. bakicinizda hayirli olsun dilerim hemen alisir..

Merhaba kızlarr,

Çağla demek sende ikiledin hadi bakalım hayırlısı
Bu gazla bu topikte her ay bir haber alırız heheh

Elif annene çok geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz.

Tuğba sanada Eceme de çok geçmiş olsun canım.

Pın pın'ada çok geçmiş olsun umarım hastalığı hemen geçer bakıcısıylada anlaşırlar.

Müge size yaz geldi demekki bizim burda camdan bakınca güneşli görünüyor ama
balkona çıksak donar ayaklarımız.Keyfini çıkar ohhh ne güzel.:64:

Esen yine kısmet olmamış.
Siz de havalar iyice ısınsın çocuklarla buluşursunuz.

Yok yok izmirede bir muhtar şart :-))
Tuğbiş ecemle ikinize geçmiş olsun emel ne çok hasta oluyor pın pın ya yazık bütün kışı hasta geçirdi inş.hemen de alışır bakıcısına da aklın kalmaz cnm

Melek ve Esen demek ilk İzmir buluşmasını gerçekleştireceksiniz.
Hadi kızlar kırın şeytanın bacağını.Gerçekten güzel oluyor.İnsan yıllardır tanıyormuş gibi oluyor ilk buluşma olsa bile.:66:
olmadı:(:(::(

annemler bu hafta bizde idi.
meriçi bakmak için ilk defa kaldılar bizde annem babam.
evi bi güzel temizlemişller.. bugün ütüleri de bitirmiş annem.
yapma dedim yapmış yine de...
:)) mutluyum..:27:
oh ne güzellllllllll

merhaba kizlar
internet probleminden nezaman giremiyordm halloldu coksukur..
guzel haberlerle geldim..HAMILEYIM :) 18ekim mdt
hayırlısı olsunnnnnnnn caglacım

Size ii eğlenceler.burda güneşli olsa da sabahtan soğuk oluyor hala.
biz de annmei dr. agötüreceğiz yine.Dün holter taktılar bakalım bugün sonucu almaya gidicez.İnş kötü birşeyi yoktur.
gecmiş olsun elifffffff
elıfcım annene gecmıs olsun ınsallah onemlı bıseyı cıkmaz
tuğbacım ecemle sanada gecmıs olsun
kereemede masallah sultan hızına yetısılmıyo
burcucum sende dıkkat et aman sınızut falan olursun havalarda soğuk
valla sormayım sabah 11 de tel geldı gene mısafır gelıyo saka gıbı ya keke attım fırına hemen dızmana yaptım bıde kerevız salatası yeter ama bu hafta bıktım ıkramlık yapmaya dunkulere tek kısılık mını köstebek pasta börek salatayapmıstım ondan oncekkılere ıspanaklı kek açma salata yapmıstım
bende gelivem sana geln bi daa gelıor hehalde oh gelsin ikramlıklarrr

hayırlı olsun... hamileler artıyor...

kışın çok tehlikeli yıkanıp çıkmakk..

çok geçmiş olsun..

ben doktordan geldim.. işe geldim.. melekle bululşamadık ..
sanırım geri döndü.. ege durmamışsa giderim dedi çünkü...
keşke görüşebilseydik..
canım senle konuştuktan sonra hme otobuse bindik yne buluşamadıkkk ben snl konuştuktan sonra ykmnın arkasında iş bakansı varya oralardaydım solaşıyoum

soramadım tlfonda doktor ne dedi meriçeeee bişeyi yoktur kuzumunnnnnnn

bak esen allah nasip ederse buluşalım artık sen gel bana havalar bıraz daa ısınsın balkon sefasına uyu gel öptüm

selam kıslar inşallah herkes iyidir.. hepsine bakamasam da son 2 güne bi göz atcam vaktim olursa ama hastalarımız varsa geçmiş olsun...

biz iki gün olduk döndük evimize pın pın gene hasta... antibiyotik kullanıyoz gene...
ve artık yeni bakıcımızla beraberiz.. alıştırmak için erken başlattık... ama hasta da olunca çok mız mız... dua edin alışsın...

gecmiş olsun pınara

benım cıkmam lazım size iyi sobetler oglumla arkadaşının dogum gününe gıdıcez byeeeeeeeeee

ana kız hastamısınız tugbiş geçmiş olsunnnn

esen cok istedim ama olmadı

beklıyorummmmmmmm cıktımmmmmmmmmmm

meriç iyi bişi yok melek..
düşmeden sonra 2 3 gün içinde en fazla bir şey olsaydı olurdu..
bir anormallik olmadığına göre.. içinizi ferah tutun dedi..
büyük kaza atlatmışsınız dediii:)

meriçin boyu 86 olmuş kilosu az 11,400 vitamin verdi.. çok iştahsız hiç birşey yemiyor zaten..

slm kızlar ecemde bende hastayız offf ecemın burun akıntısı devam tabi mızmızlıgıda benımde sırtlarım kollarım nasıl ağrıuyor anlatamam dayak yemiş gibiyim :(((

elif annene çok geçmiş olsun

2.çocukta allah herkezın gönlüne göre versin

müge bende vardı bunun daha farklımodelı kullanılıyor evet ama onunlada sallamaya alısıyor bence gerek yok ama sen bılırsın
çok geçmiş olsun sizee..

yeni bakıcınız da hayırlı olsun..pınar a da geçmiş olsun..
meriçin boyu 86 olmuş kilosu az 11,400 vitamin verdi.. çok iştahsız hiç birşey yemiyor zaten..

maşallah meriçe..ela da sabahtan beri hiç bişey yemedi saat kaç oldu..ama içiyo süt portakal suyu falan o kadar.

biz parka gittik geldik misafir geldi kahveye 3 tane hamile :))
birinin 3 haftası kalmış..bulaşmaz hamilelik umarım ehehe :))
ela bu saat oldu hala uyumadı misafir varken uyuyamayınca şimdi de başına vurdu kaçtı iyice uykusu onunla uğraşıyorum..

Back
X