Canım hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah.Sağlıkla dönsün.Seni çok iyi anlıyorum allah hepimizin çocuklarını korusun demekten başka çaremiz yok.Dualarımız sizinle ve tüm askerlerimizle.merhaba herkese nasılsınız
benim oğlandan ancak bakabiiorum bu ara iyice garipleşti..
kardeşimin askerliği tunceli ye çıkmış..çok canım sıkkın duyduğumdan bu yana ağlıyorum herkesin çocuğu kıymetli hepsi ana evladı ama insan yinede öyle demiyor..allaha dua etmekten başka bir çaremiz yok artık..:gitme:
Hatırllıyoruz tabii canım.Hayırlısı olsun 2. bebişin.Sağlıkla kucağına almanı nasip etysin allah.selam kızlar benı hatırlarmısınız bılmem
eyüp asaf adında bır oğlum vardı şimdi de ikincisine hamıleyım
sizlerle çok fazla sey paylaşamadım ama yazdıklarınızdan hep yararlamıyorum
hatırllıyoruz tabii canım.Hayırlısı olsun 2. bebişin.Sağlıkla kucağına almanı nasip etysin allah.
cnm valla tatilden döndük iice kararsız kaldım orda bi iki çocuğa çok fena saldırdı annelerle papaz etti beni huzursuz oldum göndersem aklım çok kalırmı diğer çocuklara zarar verir mi bilemiorum bi de görüştüüm bi okulun yöneticisi zaten ısırma problemini aşamassak diğer çocukların hakkını korumak zorundayız demişti kısaca fazla barındırmayız:)annemle babamda daha çok küçük falan duygu sömürüsü yaptılar ama yapayalnız bi çocuk eğitmek zorunda olan biziz biz karar vericez neyin ii olduğuna..bi kere de dr umuzla görüşüp eşimle gidicem beendiim okullara haftaya bakalım hayırlısıof of nazda aşmış kendini kakasıylamı oynuyor velet ne fena bizim bu kızlar ya...
ben haftada 3 gün başlatmıştım sabah 9,5 ta gidiyor 12,30 da alıyorum ... öğlen yemek yiyor alıyorum... sadece makarna pilav yiyordu gecen gün çorba yemiş kendi yiyor birde kamera götürmüştük öğretmeni çekmiş tüm günlerini çok komik... artık 5 gün gidiyor yine yarım gün...orada yemek de yesin ... o saatlere denk getir bence... masaya oturuyorlar çok güzel hepsi birbirini izliyor...
bugun bir çocucuğu seviyormuş birden yolmuş yüzünü ona çok sinir oldum... öğretmenide şaşırmış ezgi hiç yapmazdı diyor beklemiyordum bende birden saldırdı çocuğa severken dedi... acayip huylar edinmeye başladı... tanıyamıyorum valla kızımı ...
kreşe başlarsan rahatlarsın insan nefes aldığını hissediyor... bakıcı aramaktan bile vazgeçersin...
ben dr dan rapor almadım ... sadece kaka tahlili boğaz kültürü istediler o kadar...
bahçeli yer olması güzel havalar güzel şimdi dışarda çok vakit geçiriyorlar...
fazlada geç kalma kışın hastalıklar çogalıcak çok gönderemiycez zaten...
birde ezginin sınıf 7 kişi en küçük ezgi diğerleri genelde 24 aylık en büyüğü 27 aylık...
çok şükür bugünümüze nazlıcan hatırlattıın için teşk arkadaşım insan bazen dediiğin gibi 4duvar arasında çıldırmanın eşiiğine geliyo ama sebep huysuzluk bizim çok şükür naz sağlam bi çocuk bizi çok üzmedi sağlığıyla Allah kimsenin evladını sağlığından etmesin gerisi hallolurgeldim canım iki lafın belini kırarız artı
canım oğlum hiç iyi değil hastalıklar sırayla yokluyor bizi bir ay olmadı daha bu yazda ege üniversitesini ziyaret ettik bir hafta yattık astım dediler çok sıkıntılıyız şu an akciğerleri rahat ama bir haftadır üst solunum yolu enfeksiyonunu atlatamadı
sürekli kullanmaya ilaç başladık
çok allejik bi çocuk sivri bile ısırsa kocaman kabarıyor
çocuklarla baş etmenin yoluna gelince walla azcık okudum son sayfaları herkes dertli amaaa: bu lafım tüm topiğe ARKADAŞLAR durun biraz ve ALLAHA şükredin ege durmaksızın ağlıyor ve kucağımdan inmiyoryaklaşık bir aydır) çünkü nisandan beri bronşiolitlerle boğuşuyoruz ve ne sinir harbi artık böle ben yerleri ve duvarları yumrukluyorum ve bi kaç kez egenin eline şaplak indirdim.ama dönüp halime şükrediyorum.ege üniversitesinde yatarken ölen çocukda gördüm,organ nakli bekleyen daha doğrusu ölümü bekleyen de.o yüzden çocukların diş huysuzluğu ,kaprisi ,uyumaması, hiçbişi.ben bazı ağlamaları şımarıklıktan olunca kendi haline bırakıyorum bağırıyor yarım saat susuyor.sakin olun ve şükredin.
öle hera artık tam gün işçi olduk sabahtan beri tek boş vaktim şu an yarım saatlik bişi, çöpü çıkardım evi az topladım bi size baktım oje sürücem ve naz kapıda gözükücek dede babanne günlük ziyareti sona ericek benim de keyfim..selammmmmmmmm a.s. kimsecikler yok ama benneyaptımki
hoşgeldin ayşegül acayip büyümüş naz maşallah...
kreş işine gelince ... ezgi geçen bir kızı yolmuş severken birden
çekmiş öğretmeni giydirirken konuşuyormuş annem gittiğinde... anneme ezgiden bugun şikayetimiz var demiş ögretmeni , arkadaşının canını yaktı vs. öyle dinliyormuş bizimki...
kuralları da öğrenmeleri lazım neyi yapıp yapamayacaklarını bilmeliler biz çok salıyoruz evde tepemize çıkıyor... orada oyuncakları dağıtıp topluyorlar, kartondan agac, balık, elişinden bişeyler, parmak boya yapıyorlar hangimiz evde yaptırdı bunları ben çok faydasını gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?