günaydın kızlar
bizim oğlan yine kapıya gitti ayakkabılarınıda aldı gitmek istiyor zır zır ağlıyor:)
İyi geceler kızlar nasılsınız_?
Bengüzar , büyüklerin bakması iyi ama bazen sorunla çıkabiliyor.Bence kafana fazla takma.Bir şekild bence alışır diyorum bakıcıya.Eğer izin alabilirsen bir süre bakıcıyla birlikte zaman geçirmeye çalış.Ama çocuğu gönderme.O daha zor olur.
Elacım , sıcaklar yüzünden çocuklar yiyemiyor.Eğer emdirmiş olsaydım bizimkide emmeyi daha fazla isterdi:)))Şimdi bile doğru dürüst yemek yemiyor.Gece uykuları iyi ama gündüz meyva ve meyva suyu ile duruyor diyebilirim.
Kızlar bugün denizde egehan kolluklarıyla çok rahat su yüzünde durmaya başladı:)))Maşallah.
Dün annem götürmüştü, karya ile ikisini.Biz girdiğimizde arkamızdan yürüyerek geliyor, boyunu aştığı yere kadar, diyordu annem.Boyunu geçtiği yerde, ayaklarını çırpmaya çalışmış.
Bugün beraber gittik.Egehan yürüyerek boyunu aşan yere geliyor.Biz daha uzaktaysak bize ulaşmak için kafasını havaya kaldırıp ayaklarıyla yanımıza gelmeye çalıştı.İlk zamanlarda öyle yaptı daha sonrada boyunu geçen yerde kendi kendine suyun yüzünde rahat rahat durmaya başladı.Birde suda sürekli dönüp duruyor bir önüne bir arkasına.Sanırım bu sene yüzmeyi öğrenecek, kolluklarıyla bile olsa:)))))
Slm kıslar buraya artık hıc ugruyamıyorum cocuk ev iş ustune bıde sınavlar bu ralar cok canım sıkkın bana bı akıl verın nolur kızıma 9 aydır babaannesı bakıyordu sımdı bakmak ıstemıyor bakıcıya alıstırmak ıstıyorum gecen gun bıraktım tam bır saat ıcını cekek ceke agladı sonra dayanamadım gıttım bakıcıdan gerı aldım babaannesıde kızımı goturup vanda bakmak ıstıyor bıse 3 saat uzaklıkta bızde kabul etmıyoruz ısınıze gelırse deyıp ısın ıcınden cıkıyor anlıyacanız ne yapcamı bılmıyorum bulanımlardayım nolur dua edın kızım bıran once alıssın bakıcıya cok huzursuzum yanı ıstıfa etmeyı bıle dusunuyorum acıkcası ama eger ıstıfa edersem bunun nefretı hıc cıkmaz ıcımden kayınvaldeme karsı cunku ben zamanında ne kadar bakıcı ya alıstırmak ıstedıysem bakarım ben ben sen bakıcı meraklısısın dedı sımdı napcam bılmıorum
evt cnm ya ne çabuk büyüdüler bugün naz onu almaya gittiimde önce kocaman sarılıp öptü sonra kapıya kadar elimi tuttu tam çıkıcaz öğretmenlerine baybay yap kızım dedim elimi bıraktı itti bana baybay yaptı kapıyı yüzüme kapattı:)bi de öğretmeni videoya çekmiş nazı herkesi oturturup kendi göbek atıyo sürekli dans modunda benim kız yıl sonu gösterisinde tek oryantal yaptırıcaz diolar:)biz de ant gidicez ama kurban bayramnda kısmetsesevindim ayşegülcüm nazın durumuna bizde çok faydasını gördük...
ezgide öncelikle bezini çöpe atmayı, sinirlenip yere attığını tekrar almayı... salondaki oyuncakları odasına bir bir taşımayı beceriyor artık :))
büyüdüğünü hissediyorum ...
bu arada uçak biletlermi ayırttım bayramda antalyaya gidiyorum. 5 gün daha deniz keyfi yapıcam sorun hotel bulmakta bayram diye uçmuşlarda uçmuşlar...
canım hazır diilse uğraşma boşuna bence, sanırım şartlı reflex mi ne oluomuş erken alıştırınca hani köpekleri alıştırırlar ya o şekilde..18-24arası erken dönemmiş eğer istekliyse bezini istemezmiş bizimki kesinlikle hazır diil ben bidahaki yazı bekliorumkızlar herkese merhaba hepinizi çok özledim giremiyorum artık 1 haftadır elvini tuvalete alıştırmaya çalışıyrm...var mı çişini söleyen??bide bizimki pek konuşmuo geç konuşacak herhalde bu normal mi??ben sürekli konuşuyorum ne dersek anlıyo baı kelimeler sölüyo ama bana yinede az gibi gelio..ayy ne güzel kreşe nazla ezgi kreşe gidiyomuş..enerjilerini atıyolar keşke benimde götürebileceim bi yer olsa ama yok...eski muhabbetlerimizi özledim valla çocuklar büyüdükçe dertleride çoğalıooo..yandık yandıksempatiksalakcinni..
hoşgeldin emelcim nasıldı tatil baya da uzundugünaydın kızlar
ayşegül sevindim alışmasına kreşe ikinizde rahatladınız bizde eylülde oyun grubuna vericez haticeyle haftada 3 gün 2 saat şimdilik yeter bize :)
burcucum hoşgeldin özledik seni , biz tuvalet eğitimine başlamadık dr 2.5 yaşını bekleyin dedi ama altında bezi olmadığında çamaşır olduğunda yapınca söylüyor :)) Onatda henüz konuşmuyor 10-15 kelimesi var o kadar normal daha erken
geçmiş olsun cnm ya mikropmu kapmış acaba neden kusuyo ki..kızarıklık için fazla miktarda kullanmamak şartıyla systral jel bi numaraselamlar çok yorgunum kıslar çağan dün gece dörtten beri sürekli kusuyor gece sadece su içti kustu sabah süt içti kustu çorba verdim çıkardı en son kusmya karşı fitil almıştık geçen sefer hasta olduğunda ondan verdim kesildi gibi buarada birde ishal oldu sanırsam neyse şimdi uyuttum bakalım buarada hala isikler geçmedi kremlerde işe yaramıyor bana söleyebileceğiniz öneriler varmı valla günde üç kere suya sokuyorum ona rağmen çocğun her tarafı kızarıklık içinde bende çok yorgunum geçmişe bakamadım o yüzden sadece son sayfayı okuyabildim herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?