slmlar hanımlar dün gece kuzumla beraber uyuduk hiç mızırdanmadı çok hoşuna gidiyo arada kaçamak yapıyoruz yani arada dersek defne 20 aylık doğduğundan beri toplasak 5 kere olmamışır heralde bütün gece beraber yattığımız
günaydın herkese nasılsınız
salı günü kardeşimi gönderdik tunceliye inşallah hayırlısıyla döner..akşamda eymeni lunaparka götürdük çok hoşuna gitti sonra tren gibi birşeye bindi oyuncağı inciliyor yanımdan geçerken bana el sallıyorkaydirigubbakcemile3ayyy ne zaman büyüdü bu kadar dedim...
Bu arada eymen zayıftı dahada zayıflamış..yarım kilo vermiş...sabah bir yumurtayı yedirinceye kadar canım çıkıyor..öğlen aynı akşam aynı..şuanda altaki köpek dişleri çıkıyor inşallah bundan sonra uzun süre diş çıkmazda yemesi düzelir.
Filiz bizimkinlerde baba oğul kazıttı saçlarını..eymene yakışmışda eşim çok komik geldi gözüme ilk gördüğümde bu neeee diye bağırdım:bbo:
Bu arada şahaba geçmiş olsun
duygu sende hoşgeldin özlettin kendini..benim oğlanında uykusu geliyor uyumamak için direniyor bazen gece 11 yada 12 oluyor uyuyuncaya kadar..
Meral abla kardeşinde inşallah bebeğni hayırlısıyla kucağına alır..daha önce kaç aylıkken düşük yapmıştı_?
Aklımda kalan bunlar bu saatten sonra birazcık açlık başıma vurmaya başlıyor birde üstüne eymen olunca kafam iyice allak bullak oluyor..
Merhaba kızlar,
yeşimcim saçlar birazda genetik oluyor güzelim, ailede saçı az olan varsa ve ona benzediyse ne yaparsan yap düzelmiyor.Biz kızımın saçlarını kazıtmıştık, benimde saçlarımı küçükken kazıtmışlar.Hiç fark yok.Onunda benimde saçlarımız az.Egehanın saçlarını kazıttırmadım, 3-4 ay önce bitraz kısaltmıştım, şimdi oldukça gür.Bugün yine saçlarını kestirmeye gideceğiz.Defnenin kreş olayına da sevindim.Aslında çocuklar için farklı ortam oluyor, hemde kendilerine uygun bir ortam.Çok iyi geliyor onlara.
Faziletçim, kızkardeşimin düşük yapmasında dr.un etkisi var.Hamile olduğunu bilmiyordu, karnına kapı çarpmış o ara, karın ağrısı olmuş hafif.Dr agittiğinde sende kist var diyerek iğne ve ilaç vermiş.Tabii o iğneleri vurdurduktansonra tekrar kontrole gitmişti.Başka bir dr a gitmişti.Orada hamile olduğunu öğrendi.Tabii iğneler yüzünden bebek düştü, ilk aylarda.
iyi akşamlar kızlar
Deryacım denk gelemedik yine görüşemedik iyi olurdu aslında ama yaz olunca böyle oluyor işte bakalım Duygu haber verecek ayarlayabilirse cumartesi görüşelim dedik
benim oğlan enerjisini bir türlü atamıyor sanırım deli gibi hopladı zıpladı uyumadan önce yatakta sağa döndü sola döndü üstüme çıktı ayaklarını vurdu hop hop hop diyor birde ay inanamıyorum büyüdüklerine çok tatlılar bir o kadarda çok yaramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?