günaydın kızlar nasılsınız
nazocum seni bu topiğin en başarılı tuvalet eğitimcisi seçiyorum
ayşegülcüm bence bir doktora sorun bu davranış şeklini saçlarını yolması iyi değil bence kirpiklerini onatda elliyordu bazen çekiyordu ama küçüktü o zaman yeni keşfediyordu artık yapmıyor
saol nazocum bizde seni seviyoruz dediğin doğru insan burada rahatlıyor bakıyorum bazen kimse yok canım sıkılıyor valla kendimi yalnız hissediyorum bende
derya nasılsın canım ezgi nasıl oldu
slm kızlar
nazocum bende tbr ederim seni canım gündüze alışsında geceye alıştırırsın elbet
deryacım vitamin ve balık yağı kullanıyomusun ezgiye kullanıyosan ne kullandığını yazarmısın neden bu kadar iştahsız olduki dr ne diyoo acaba
valla duru çok bizim yediklerimizden yemiyo çoğunlukla eskiden gidiyoruz ara ara iştahsızlıkları oluyo ama genelde yiyiyo mesela hala bulamaç kahvaltı meyve püresi portakal suyu günün yemeği yoğurt,muz balıkyağlı büskivi ve süt karışımı gecede muhalebi bende geçiş yapamamaya takılıyorum yani 19 aylık oldu ama neden hala normal kahvaltı yapmıyo die bazende aman yesinde bunada şükür diyorum.
bende kahvaltıya şöle çözüm buldum bikaç gündür tost yapıyorum bigün kaşarlı bi gün beyaz peynirli yanınada ayran yada m.suyu güzel yiyo üstünede bi tane salatalık yiyo gün aşırıda yumurta bunu yesin bundan sıkılınca tekrar klasik kahvaltı tabağına döneriz
nazocum uzman dr gibi konuştun seninde bazen performansın süper oluyor valla
Nazo maşallah defneye, aman sağlıklı olsunlar.Gerisi önemli değil diye düşünüyoruz ama biraz problem yaşayınca sıkılıyoruz.Neyse defne güzel yiyor maşallah.Annesini üzmüyor:)))Yakında çiş konusunuda çözersiniz, şimdilik iyisiniz.Bizim ki dün anneannesiyle inatlaştı, özellikle gözünün içine baka baka yere işedi:))))Hemde inatlaşmaları çişle ilgili filanda değildi.Anneannesi elindekini vermedi diye geçti karşısına çişini yaptı:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?