haklisin aslinda suan zaten yeni cocuga hic hazir degiliz ne maddi ne manevi anlamda.yeşim 11 yıl önce aldırdım bende. galiba benim savunma mekanizmalarım iyi çalışıyo. hiç vicdan azabı duymadım ben. bu çocuğun şimdi doğmasını isteseydi allah bana şimdi bunu vermezdi dedim. dr. kalp atışlarını dinletmeye kalktı istemiyorum dedim kararlıyım alın dedim dr da şaşırmıştı. amaaa bende o dönemdee hastalığımı yeni öğreniyordum birsürü tomografi mr röntgen hayatıma yeni giren 10larca ilaçla o çocuğu doğuramazdım. ve ben 2008de yeniden hamile kalabildim. acabva cezalandırılıyormuyum dedim eğer öyle olsaydı hiç anne olamazdım dimi. yada allah beni affetti.
yeni çocuk meselesine gelince buna asla tek başına karar verip eşinle ilişkilerini zedeleme. kızsa bağırsa çocuğa istemedin zaten dersin üzülürsün. uzun vadeli düşün hepiniz mutlu olursunuz..
amin cumlesiyle.su gunleri bir atlatsam baska birsey istemiyorum.acisi gecmiyor icimde oturdumerhabalar,
afacan kayra'ya çok geçmiş olsun, umarım ameliyat çok iyi geçer, küçük bey'de hemencecik iyileşir.
Yeşim'cim yaşadıkların kötü ama bundan sonrasına odaklan sen canım, ne kadar keşke dersen o kadar çok üzülüyorsun. Allah gönlüne göre versin İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?