ben öle zenci mahallerine kız vermemkaydirigubbakcemile3siz nerdesiniz newyorkmu, orda çok türk varanacim merak etme sigortasi en iyisinden parasi da babasi tarafindan odeniyo senin kiza da bizim oglan yapar gul gibi yasarlar...ama merak etme burda herkes tip uzmani valla doktordan iyi biliyolar hastaliklari..zaten aciyom tv.yi program izliyom ben bile uzman olcam programlar sayesinde..hos bizim sehir bu kadar pahali..diger yerler daha ucuz olmadi orda yasarlar...ay seninki kizi hasta etmeyiz ki hem hastane derdimiz olsun ayol
saol canım dünden beri biraz rahatsızımda etlerim kemiklerim ağrıo,bitki çayı içerek kendıme gelmeye çalışıorum
geçen senın emreyi ben birine tavsiye ettim ama kimdi acaba??talyamıy dıki,aaa bize damat kalmamış deyınce seni sölemiştim:jeyyar:tühhh kaçırdı seni bak
ben öle zenci mahallerine kız vermemkaydirigubbakcemile3siz nerdesiniz newyorkmu, orda çok türk var
evet evdeyim bugün yarın gidicem işe..damadın uyandı rezenesini içirdim şimdi yanımda yatıyor koltuğunda vızıldanıyor tabii :))
oo keyif günü demek bugun,rezeneyı direk ona mı içiirosun,ben kendım içiodum onada etı edıodu,aklıma gelmışken bugun yapayım ne zamandır içmiodum
..
Lajoconde canım sende eşine öyle diyormusun bugğn annene git onunla vakit geçir falan diye yerimseniben
Ah linayyyyyyyyy..Ne sen sor ne ben söliimmm..Benimki tam anneci..Dememe fırsat yokkii..Onun 1 numarası annesi zatenbenneyaptımki..Şimdi kız olduda biraz olsun biz de top 10 da üst sıralarda yerimizi aldık..Yalnızzz,erkek anneleri size sesleniyorum..Sadece tatlı dille oğlunuz asla sizden kopamaz..Benimki öyle tatlı dilli öyle tatlı dilliki oğlu mest oluyor..Aslanımla kuzumla iş götürüyo kadın..Bi de bölee ezik ayaklarına yatacaksınız..Hafiften gözyaşları,yapıcı olma ayakları:1shok:
ezra bnm kız hep salncakta cnm 2saatte bi kaldırıom emiyo oynuoz yatırıom sallaynca hep uyur ne çok foto koydm bugn ya gözlerim pörtledi size foto ararken
esracım ben tuttum bu kaydı ezgı hergun aynı saatte uyuyor artık. gecede bıze göre ayarladık. 1 haftadır super gıdıyor...
uyuyo maşallah 9da yatıyo hep, ama kalkış erken olabiliyo 6-8arası değişiyo, bişeyi farkettik biz ne kadar geç yatrsakta hava aydınlanınca uyanmaya başlıyo, bide o gün uykusuz kaldıysa gece de uyumuyo, ilginç ama bizimki böle
benimki bu programa uyuyor zaten..akşam 10 da yatırıyorum..gece acıkınca uyanıyor emip uyuyor yine..ben gündüzleri öğlen uykusuna alıştırmaya çalışacağım..uykuları hep kısa kısa gündüz..
ee sürekli uyuyunca gece napıo uyuyomu yine ??
hera walla adresını ver gelıom sana bayılırım delikafadulden
ama ewde hiç denemedım zor deilmı yapması
ayy bak şimdi gidip bende tatlı koyiim kendıme misafirden kalan lar warcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?