2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu senin peteğim var ya birtanede bende var ondan, ara sıra misafir oluyor topiğe :)) ayşegüle söylemiştim şimdi aşağıda misafir görünce benden biliyor

huuu millet ıssız topik olmus burasılmaz:nerdesiniz bakiiiiiiiim:ecrin_bebek:
derya cok güzel cıkmıssınız foto da ezgi ne güzel uyumus öyle:CüvCüv:sedaaaaaaaa nbr duru nasıl
lacooooooooo dün aklım hep sendeydi ama yazamadım buraya nasıl agırladın misafirlerini ne ikram ettin bakiiiim
ooooooooh reyhan gel keyfim geeeeeeeeeeeel
bu arada ben kolay kolay pilav tutturamam kk da biri yazmıs kaynamıs bir bardak suya bir bardak pirinç atıyorum harika oluyo yazmıstı denedim sonuç perfect:lepi::enbuyukkk:tane tane pilav yedik

biraz yoklama yapalım
bu arkadaşlar uzun zamandır yoklar değil mi yoksa benmi görmedim ?

HANDE 80
NAZOBÜLO
GÜLÇıNF
UZUNBEYAZBULUT
GLABELLA
CıDY
MıNıĞıMM
BLOOMS
RÜYAGıBıŞEKER
FAMıLYA
FATOCUM
KUZı
GÜBAHAR
ELıF_06
SMRıSK
MELEĞıM16
TOBOTı
SENNUR
CıCıKIZSıNEM

iyi aksamlar arkadaslar ekinsu bugünki yazdiklarinizi okuyamadim özlemby den haber varmi??yad abenim aklimdami öyle kaldi acaba ama iyi hatirliyor gibiyim bebeginin kirpikleri alinmak zorunda kalmisti

benim güzelim çöktüm çocuktan sonra :))))))
BU çökmüş halin mi canım:1shok:
sen bide beni gör-tatlicadiarzu-

günaydın herkese sonunda bilgisayarımız yapıldı.umarım herkes iyidir.

eymen in ilk dişi çıktı:cuma günü kontrolümüz vardı.ek gıdaya başladık artık.oğlumda 8 kg 71 cm olmuş.
maşallah eymen beye canım boyu çok iyi bizde görürüz inş bu ay 70i

iyi aksamlar arkadaslar ekinsu bugünki yazdiklarinizi okuyamadim özlemby den haber varmi??yad abenim aklimdami öyle kaldi acaba ama iyi hatirliyor gibiyim bebeginin kirpikleri alinmak zorunda kalmisti

canım bildğim kadarıyla kirpikleri alınmıştı kaanın ama çıkanlar yine içe dönük çıkıyormuş 1 yaşında sanırım operasyon olacak ama şimdi iyi diye hatrlıyorum ben

filizzzz
metin nasıl oldu??
hera bi sabah göründü sonra kayıp oldu:uhm:
dünürüm ne zmandır aklımdasın arıycam bi fırsat bulamadım hadi gözzün aydın canım
yarın ararım seni inş unutursam sen ara kerem pek mızmız artık aklım pek yerinde olmuyooo
biz geldik az önce kerem yoruldu uyudu bugün erken uyumuş oldukafamçokkarıştı
gezdik oğluşuma ve bana ciciler aldıkzemuszemus
fotoğraf makinasını almıştım yanıma ama çektirmeyi unutmuşum çok üzüldüm
arkadaşımın oğlu 1.5 yaşında oda azı dişi çıkarıyo oda ço huysuzdu
valla yinede gezdik sıpalara rağmen dışardan çok komiktik eminim
:smiley-cool:

iyiyiz canım duru babasıyla komşuya gitti bende k k de takılıyorum metin nasıl oldu canım düzelmedimi bebeğim yaa ıhlamura devam et canım sakın bırakma.

paşa benim ismailim paşaaaaaaaa

maşallah canımm Allah nazarlardan saklasın çok şeker olmuş

sagolun kızlar daha düzelmedi bakalım bu gecemiz nasıl gecicek....
gamzeeeeeeeeeeeeeee nbr zeynep nasıl sen nereye gidiyosun anlamadım

meral naber?
nasıl geçiyo kuşadasında yaz neler yapıyorsunuz oğluşunla uyanıkken sendin yanlış hatırlamıyorsam keremin altını açıp vakit geçirebileceğimi öğreten uyanıkken neler yapıyosunuz ağlamaması için diye sorduğumda başka tiyolar istiyorummm
gamzecim sen nasılsın zeynepcim nasıl?
niğdayemi gidiyorsun ne zaman dönceniz??
marsg fotonuza bittim çom tatlısınız maşallah

biz dün kulaklarını çınlattık senin naptı acaba diye ama tabi ev kalabalık olunca duymamaışındır çınladığını :) hadi geçmiş olsun atlattın
Ay geçmişi okuyamadım boşuna mı kapris yaptım kısss..Saolun bacımmm..Valla şaftım kaydı Ekincim

Canım ne kadardır sterstim,gelecekleri günün sabahında rüyamda bile gördüm..Niye bu kadar kasıldıysam..Şükür atlattım saol canım
Canım,sayıyorum
Su böreği
buğday salatası
browni
yaprak sarma(anne sarma)
vişneli pasta
havuçlu tatlı
bahçemizin kirazı
bahçemizin kayısısı
bahçemizin erik i
valla pirana gi biydi herkes,vızır vızır tükendi 25 kişi geldi 1 kişi fire verdi..Dötüm çıktı,afedersin...bilmem kaç demlik çay demledim
annem diğer odada kızıma baktı
kızım da gülücükler dağıttı,bırakmak da istemediler...çocukları da vardı bazen çok tedirgin oldum ama şükür kazasız belasız bitti
Sınavını bi daha sormuycam,hayırlısı neyse o olsun
sagolun kızlar daha düzelmedi bakalım bu gecemiz nasıl gecicek....
gamzeeeeeeeeeeeeeee nbr zeynep nasıl sen nereye gidiyosun anlamadım
Zeynep iyi hayatım uyuyor şimdi
Ben Niğde ye gitcem ,orda Bahçeli diye bir kasaba var..komple yeşillik..bizim de orda bahçemiz ve içinde yazlık evimiz var
kızıma oksijen aldırasım var,annemler de öyle bi beşik hazırlamışlar ki havada sallanan oyun parkı sanki
babam marangoz ve terzilerle ortak çalışıp ortaya cidden iyi iş çıkarmış
fotoğrafını koyarım fırsat bulursam:icecream:

Başakcım
valla sen hep aklımdasın hayatım ama uyur mu uyanıyorum kasılıyorum inanki
Ben Cuma öğlen yola çıkıyorum hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…