şu senin peteğim var ya birtanede bende var ondan, ara sıra misafir oluyor topiğe :)) ayşegüle söylemiştim şimdi aşağıda misafir görünce benden biliyor
BU çökmüş halin mi canım:1shok:benim güzelim çöktüm çocuktan sonra :))))))
maşallah eymen beye canımgünaydın herkese sonunda bilgisayarımız yapıldı.umarım herkes iyidir.
eymen in ilk dişi çıktı:cuma günü kontrolümüz vardı.ek gıdaya başladık artık.oğlumda 8 kg 71 cm olmuş.
iyi aksamlar arkadaslar ekinsu bugünki yazdiklarinizi okuyamadim özlemby den haber varmi??yad abenim aklimdami öyle kaldi acaba ama iyi hatirliyor gibiyim bebeginin kirpikleri alinmak zorunda kalmisti
huuu millet ıssız topik olmus burasılmaz:nerdesiniz bakiiiiiiiim:ecrin_bebek:
derya cok güzel cıkmıssınız foto da ezgi ne güzel uyumus öyle:CüvCüv:sedaaaaaaaa nbr duru nasıl
lacooooooooo dün aklım hep sendeydi ama yazamadım buraya nasıl agırladın misafirlerini ne ikram ettin bakiiiim
ooooooooh reyhan gel keyfim geeeeeeeeeeeel
bu arada ben kolay kolay pilav tutturamam kk da biri yazmıs kaynamıs bir bardak suya bir bardak pirinç atıyorum harika oluyo yazmıstı denedim sonuç perfect:lepi::enbuyukkk:tane tane pilav yedik
Ay geçmişi okuyamadım boşuna mı kapris yaptım kısss..Saolun bacımmm..Valla şaftım kaydı Ekincimbiz dün kulaklarını çınlattık senin naptı acaba diye ama tabi ev kalabalık olunca duymamaışındır çınladığını :) hadi geçmiş olsun atlattın
bende iyiyim canım nasıl hazırlanabildinmi
denk gelemdik emelcim ben geldim sen yoksun şimdide
gözün aydın canım misafir işinide halletmişssin oh tatile çıkıyosun yani sende hadi bakalım şimdiden iyi tatiller
valla hiç çökmüş gibi durmuyosun canım maşallah çok gzüel çıkmışssınız
kıslar biz geldik dr dan rota yaptırdığımız dr izne çıkmış başka dr girdik oda 8 aya kadar süresi var rotanın yasık bugün çok aşı ollmuş sonra yapalım dedi zaten çağanında ateşi var ağır gelmesinb hepsi dedi yaptırmadık geri geldik gelişimine falan baktı demir damlasını bir hafta sonra kullanmaya başla dedi dişler için jel yazdı birde görünürde daha diş yok dedi sulu kaka yapmasını sordum sıcaklardanda olabilir dedi
Canım,sayıyorumhuuu millet ıssız topik olmus burasılmaz:nerdesiniz bakiiiiiiiim:ecrin_bebek:
derya cok güzel cıkmıssınız foto da ezgi ne güzel uyumus öyle:CüvCüv:sedaaaaaaaa nbr duru nasıl
lacooooooooo dün aklım hep sendeydi ama yazamadım buraya nasıl agırladın misafirlerini ne ikram ettin bakiiiim
ooooooooh reyhan gel keyfim geeeeeeeeeeeel
bu arada ben kolay kolay pilav tutturamam kk da biri yazmıs kaynamıs bir bardak suya bir bardak pirinç atıyorum harika oluyo yazmıstı denedim sonuç perfect:lepi::enbuyukkk:tane tane pilav yedik
Zeynep iyi hayatım uyuyor şimdisagolun kızlar daha düzelmedi bakalım bu gecemiz nasıl gecicek....
gamzeeeeeeeeeeeeeee nbr zeynep nasıl sen nereye gidiyosun anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?