2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese.ya kaç kez sordum bu itibar puanları nasıl veriliyor ve ne işe yarıyor kimse cevap vermedi

montiiiiş kız bugün oğluşlarımız yarım yaşına girdi kız bloomsda olsaydı üçümüz bir pasta keserdik :teytey:

slm kızlar...nasılsınız biz yine kötü bir gece gecirdik anneme gidiyorum bugun :ecrin_bebek:kendime gelmem lazım cöktüm resmen bir haftada....dün saclarımı kuruturken 4-5 tane beyaz gördüm :1shok:halbuki hiç yoktu tabii bunlar benim gördüklerim oranlarsak 6 ay ----------5 beyaz
6 yas----------bembeyaz:çok üzgünüm:
2-3 gün giremem sanırım cok öptüm herkesi

günaydın herkese.ya kaç kez sordum bu itibar puanları nasıl veriliyor ve ne işe yarıyor kimse cevap vermedi

iremcim bu puanlar br işe yaramıyo canım maksat muhabbet olsun işte, kime puan vermek istyorsan onunmesajında sağ üst köşede bir terazi işareti var oraya tıklıyorsun oradan değerlendiriyordun katılıyorum diyorsun

Uzun bir aradan sonra MERHABA kızlar ...

Biz Erzincandan dondk 3-4 gun uzatttık gelişi. Esim işe basladı artık evde kızımla
kalıyorum. ayın ortası gibi G.Koreye gideegiz.

Umarım keyifler yerindedir. Defne nin erzincana ilk gittigimiz gün dişi patladı. Berattan
sonra benim kız cıkardı sanırım. Umarım keyifler yerindedir. O gunu bana denk gelmedi
yoksa bende gelecektim bulusmaya kotu oldu. Fotograflara bakmak istedim ama
sanırım Aylin kaldırmıs senağlama o fotografta bende olacaktım offf senağlama
Neyse saglık olsun.

güle güle git gel monte
toparlanın birlkte metin bebecikle
sağlıkla dipdiri gelin opuyorumnanaktan

irem şu terazi şekline tıklayıp oy veriyosun puanlar bi işe yaramıyo cnm
mesajların kırmızı hattında terazi işareti varya oraya tıklıyosun

biz hastanede kaldık 2 gün ayşegüle dua edin die mesaj atmıştım belki haberiniz vardır.nil havale geçirmiş.havale denilen şey illa ateşle olmazmış,bi an kendinden geçti hastaneye bile gitmekten vazgeçmiştik aslında..zaten genelde anneler anlamazmış,Allahtan ben anladım,bizimki kandaki mikrop sebepliymiş Allahtan..soğuk havaleyi ben şimdi araştıracağım siz de arştırın,ne zaman başımıza ne geleceği belli diil bilgimiz olsun..

saol duygucum hep beraber bebeişlerimizin güzel yaşlarına inşallah

yeşimcim hoşgeldin canım demek ay ortasında gidiyorsunuz olsun elbet bir gün denk gelir görüşürüz

montişcim metişe iyi bak canım tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun duygu.havale çok tehlikeli dikkatli olmak gerekir.havale için ateş olması gerekmiyor.aslında evde rektal diazem bulundurmak iyi olur ama buda yeşil reçeteyle satılıyor.havale geçiren çocuklara çok müdahale ettim.tekrar geçmiş olsun...

kızlar iremde pamukcuk olmuş galiba,alt ve üst dudağı yani iç tarafları bembeyaz.bikaç gündür vardı ama artmış gibi.geçer diye bekledim ama geçmedi ,doktora götürsemmiki.

duygu çok geçmiş olsun canım benim ya,
duymadık ayşegül yazmadı sanırım yazdıysada ben kaçırmışımdır
şimdi ii değilmi???Allah korusun bebeklerimizi

duygu çok geçmiş olsun canım benim ya,
duymadık ayşegül yazmadı sanırım yazdıysada ben kaçırmışımdır
şimdi ii değilmi???Allah korusun bebeklerimizi

aynen bende görmedim yaa... Çok geçmiş olsun...

Of kızlar biz yarın yolcuyuz ama ben tembellik yapıp duruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…