merhaba ocak anneleri bir çok topikte görmüşssüüzdür yılbaşı için hediyeleşme listeleri hazırlanıyor bende düşündümki bizde yapabibiliriz aldığımız hediyeler hem bebişlerimize yılbaşı hemde doum günleri geliyor doğum günü hediyesi olur imkanlar elversede tek tek hepnize hediye yollayabilsem ama malasef bu çok zor bu durumda bir hediyeleşme listesi yapalım katılmak isteyenler isimlerni yazdırsınlar bir çekiliş yapalım herkes çekilişte çıkan kişiye maksimum 50 ytlyi geçmeyecek şekilde hediyesini alıp yılbaşından önce göndersin isterseniz hediyeleri açmayıp bebelerin doğum günündede açabilirsiniz ne dersiniz varmısınız böyle bir organisazyona dediğim gibi isteyen katılır saçma gereksiz bulanda olabilir herksin düşüncesine saygılıyız katılmak isteyenler isimlerini yazarsa sevinirim
kıslar listemizi cumaya kadar oluşturalım ben tek tek isimleri numaralı bir şekilde bir kağıda yazıcam aynı listeyi burdan bir arkadaşa daha telde yazdırıcam sonra herkes bir numara seçerek seçtiği kişinin ismini öğrenmiş olucak sonra özlden adres vs işlerini hallederiz burdan birine daha yazdırmamın sebebi kimsenin aklında sru işareti kalmasın yani acaba bana başkası çıktıda değiştimi falan gibi herseyi düşünelimde kimse kırılmasın incinmesin kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :)))
evet güzel olur. biliyormusunuz iki bayram geçti yavruma bitane bile hediye alan olmadı. oysa yavrumun ilk bayramlarıydı bunlar. geçti gitti ve ben çok üzüldüm. bari yılbaşında hediyesi olsun çocuumun. ben varım. ama ben özelden mesaj atamıyorum niye bilmiyorum..
incicim ne kadar guzel dusunmussun. keske bende katilbilseydim.
bir daha ki sefere ins.
serpilcim benimkinede oyle aman aman birsey alan olmadi. teyzemiz sagolsun bir o duskun, biz burdaydik bayramdada bahaneleri o oldu
yanlarinda da olunca birsey gorucemizi sanmiyorum .
insan burkuluyor aman diyorum kizimin sagligi yerinde olsunda
gerisi hic onemli degil.
kıslar toplam 6 kişi ben varım demiş katılım çok az oldu açıkçası o yüzden vazgeçelim en iyisi aslında çok güzel olucaktı ama demekki herkese zor geldi neyse yinede ben varım diyen hepinize teşekkür ederim işallah hersey gönlünzce olur