2009 ocak anneleri yılbaşı doğum günü hediyeleşme çekilişi

Esracım hediyemizi bugün aldık çok saol canım teşekkür ederiz
Çok güzelmiş çok beğendik hemen giydik cepten resim çekildik sana msj attık ama gitmedi malesef, fotoğraf makinem bozuk o yüzden ekleyemedim buraya

ay ben de eklemedim resim du tamirden gelsin ben de ekleyeyim bare,eklemeyince ayıp mı etmiş olduk şimdi???
ben hediye bize özel die düşündüm ,başkalarınınkine bakıp bakıp tüh bana nie böölesi gelmedi demek için diil!!

yok be duygucum hiçbirimizin öyle düşüneceğini sanmıyorum ama dediğin doğru hediye bize özel bir şey ama biz artık burada aile gibi olduk herşeyi paylaşıyoruz

Esra teyzemiz çok teşekkür ederiz, oğlum çok yakışıklı olmuş değil mi? nihayet aktarmaa kablomuzu bulup aktarabildik gecikme için özür dileriz

Son düzenleme:
Esra teyzemiz çok teşekkür ederiz, oğlum çok yakışıklı olmuş değil mi? nihayet aktarmaa kablomuzu bulup aktarabildik gecikme için özür dileriz

ooo maşallah oğluma benim
olmazmı çok yakışıklı ,güle güle kullansın
rica ederim canım valla bu cocuklarla herşey geç oluo,daha bende inci teyzemizin hediyesini ekliycem müsait bi anda:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…