2009 ocak anneleri yılbaşı doğum günü hediyeleşme çekilişi

incicim bende seçmek istiyrm 14'ü ben alayım bari...ben giremedim bi kaç gündür kaçırmışım.eğer olursa benide eklermisin olmazsada canının sağlığı

incicim bu nihal61 denizin kayınvalidesi , denizin eşide ocak ayında doğmuş kayınvalidesi de ocak annesiymiş ya öyle yazmıştı , deniz yok bir iki gündür o yüzden ikisi birden kaldı çekmedi numara

kıslar çekiliş sona erdi seçmeyen arkadaşların yerinede ben seçtim :)
burcucum güzelim 1 haftadır yazdım bekliyorum keşke daha önce söleseydin şimdi seni ysssam biri çıkmak zorunda ölede olmaz be canım kusura bakma artık bir dahaki sefere işallah .))
1- özlem hediye alacağı kişi bergüzar
2-ekinsu hediye alacağı kişi chef
3- ayşegül hediye alacağı kişi özlem
4-chef hediye alacağı kişi nihal61
5-ezra hediye alacağı kişi ekinsu
6-bergüzar hediye alacağı kişi sepetçi
7-inanna hediye alacağı kişi balım
8-deniz hediye alacağı kişi inanna
9-meral hediye alacağı kişi ayşegül
10-linay hediye alacağı kişi inaysa
11- inaysa hediye alacağı kişi ezra
12-serpil hediye alacağı kişi deniz
13- balım hediye alacağı kişi linay
14-nihal61 hediye alacağı kişi meral
evet kıslar çekiliş bitmiştir sol tarafta yazılan isimler sağ taraftaki isimlere hediye alıcak hediyede maksimum limit 50 dir arkadaşlar lütfen 50 ytlyi geçmesin ayrıca adresleri herkes birbirinin özeline atıp alsın hediyeler ellerinşze ulaınca resim çekip eklerseniz bu topiğe sevinriim arkadaşlarım hepimize hayırlı olsun

ArkadaŞlar kayınvalıdeme ve bana Çıkan arkadaŞlarım yanı meral ve ınanna canlarım adreslerınızı benım Özele atarsanız sevınırımm... Yarın tekrar aÇacaĞım... Bakarım ozaman...ıncıcım benım adresımı sana yolladım kayınvalım ve ben aynı adresteyız bılıyosun bızım ÇıktıĞımız arkadaŞlarada adresımı yollarmısın ne olur??? Chef e yolladım da serpıle yollayamadım sen yollarsan Çok Çok mutlu olurum hepınızı ÖpÜyorum...

deniz bişey sorcam ya çok merak ettim şimdi kayınvalideni seçen arkadaş senin eşine mi hediye alıcak??

evet ayşegül o ben oluyorum bende sordum denize cevap gelmedi internetleri bozulmuş ya
ama ben şahaba alayım canım
kadın da torununun şansına katılmış olsun oğlunun değil:))

ay çok komiğimie gitti:))belki de oğluna hediye ister e bi de mesela o merale hediye alıcakmış egeyle ilgili pek bilgisi yoktur yani ege kocaman bi bebek herşey olmaz ona

ay çok komiğimie gitti:))belki de oğluna hediye ister e bi de mesela o merale hediye alıcakmış egeyle ilgili pek bilgisi yoktur yani ege kocaman bi bebek herşey olmaz ona
Çok tatlısın ayşegülcüm:))))Ama Ege arrtık diğer bebişlerden çok farklı değil, yetişti çoğu bebek oğluşuma:))))hele de Ezgi geçti bile egeyi:)))Egeden 2 kilo farkı var:)))))

Amin, ağzına sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…