Çok tatlısın ayşegülcüm:))))Ama Ege arrtık diğer bebişlerden çok farklı değil, yetişti çoğu bebek oğluşuma:))))hele de Ezgi geçti bile egeyi:)))Egeden 2 kilo farkı var:)))))ay çok komiğimie gitti:))belki de oğluna hediye ister e bi de mesela o merale hediye alıcakmış egeyle ilgili pek bilgisi yoktur yani ege kocaman bi bebek herşey olmaz ona
Amin, ağzına sağlık.allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
evet ayşegül o ben oluyorum bende sordum denize cevap gelmedi internetleri bozulmuş ya
ama ben şahaba alayım canım
kadın da torununun şansına katılmış olsun oğlunun değil:))[/QUOselam canım cevap verdim ama sanırım göremedin...
şahabın şansına katıldı oda çekilişe onun alacağı hediye hakkındada ben bilgi vereceğim zaten.... 2 yaş için alacağız biz hediyeleriiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?