2009 prens ve prenseslerin resimlerii

havvacım ben sizin resimleri göremiyorum niye bilmiyorum.Ama eminim çok tatlı çıkmıştır maşallah

Durunun şu saçı taralı toka takmış haline bayıldım, çok şeker maşallah
süslü pakize :)
Dünürüm sağol canım

duru ve hafta sonuuu
bir elim selam verirken diğer elim boş durmazzz
[/URL][/IMG]
kızlarrrr yaza hazırmıyızzzz
[/URL][/IMG]
arka profilden nasılım tetelerrr
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
yürümeye çalışırkennn
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
evettt tetelerrr bugünlükte bu kadarrrr :)))))

Durunun şu saçı taralı toka takmış haline bayıldım, çok şeker maşallah
süslü pakize :)
Dünürüm sağol canım

Teşekkür ederiz emel teyzesi artık yaz geliyor sülenip püslenip taranıp her fırsatta yollara düşecez.Çünkü biz evde oturnaktan bunaldık hasta olucaz diye

Kızımın adaşı durucuk günümü aydınlattın senin mayokinini yesinler arkadanda bez görünüyor hani.yürüyorda Allah esirgesin maşallah maşallah

çok tatlı maşalahhh cnm ya bayıldım moyokininize bizde alacağız ananemiz alırım diyo bakalım ben güzel bulursam alcamm elanın yürürken bende fotosunu cekmedim cekeyim bak bendeee çok tatlıcnm maşallah sübanallah

Kızımın adaşı durucuk günümü aydınlattın senin mayokinini yesinler arkadanda bez görünüyor hani.yürüyorda Allah esirgesin maşallah maşallah

TŞK EDERİZZZ cnm benimm primayla başımız belada evetttt bi kurtulsaydıkkk wc ye gitmeyi öğrenseydikkkk gerçi annem yavaşş yavaşşşş alıştırıyoo ama bakalım daha çokk erkennn

maşallah duruya kocman abla olmuşda yürüyo
poyrazda ayakta durmayı öğrendi 1dk felan desteksiz duruyo ama adım atmıyo korkuyogamyoncuiremsu

maşallah erva duru çok tatlı olmuş, facebooktada görmüştüm bu resimleri
mayokinini yesinler senin
mayolu ölçülerinide aldım fıstığın ona göre cici alırım :))
ilk poz süper yalnız :)))

Son düzenleme:
maşallah duruya mayokinisine bayıldım.yürüyebiliyomu canım duru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…