Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Roselin'cim sagol canim arabasiz olmuyor ya almayayim dedim ama lazim oluyor malesef hayirlisi bakalim a.s
son günlerde moralim cok bozuk neden bilmiyorum nedensiz etrafimdekilere kiziyorum yalniz kalmak istiyorum noldu bana böyle ya :a015: en cokta annemi üzüyorum böyleyken :çok üzgünüm:
hevincim inan hepimizin hayatında böyle dönemler oluyo...özellikle de evlilik hazırlıklarının verdiği stres bizi bu hale getiriyo, önemli olan sevdiğimizin, ailemizin kalbini çok kırmadan atlatabilmek; çözülecek ama canım, herşey çoooook güsel olacak göreceksin:1hug:
bizde de mali sorunlar var ( zaten o sebepten aralık'a kaydık ) nişanlımdan başka evlerinde çalışan kimse yok, kardeşi önümüzdeki ay asker, kayınpederim işten çıkartıldı emekli olmaya çalışıyor; bi yandan adamcağız da haliyle üzülüyomuş düğüne hazırlık yapamıyo diye mahçup hissedyomuş kendini...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:
hayat zor hakkaten ama Allahın izniyle el ele verip kuracaz hepimiz yuvamızı:Saruboceq:
canımbenim ben iyileşmeye çalışıyom bademcik iltihabı oldum 2 gündür sürünüyom resmenkafamçokkarıştı
evlilik hazırlıkları konusunda aileler konusunda aşağı yukarı aynı durumdayız anlaşılan a.s Allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş, bak burda görceksin hepimiz tek tek düğünümüzü evlliğimizi anlatacaz inşallah...:Saruboceq: zamanla herşey rayına oturacak umutluyum ben
Kızlar bi slm deyim dedim.pazarları kimse olmuyor çünkü genelde.havalarda güzelleştiki kimse durmaz artık bilgisayar başında.ama ben öyle yaptım bu haftasonu.ya uyudum ya bilg başında idim.nişanlım ist olduğu için gezemiyoruz.ünvde iken ne güzel günlerimiz olurdu.beraber gezerdik sinemaya giderdik piknik yapardık sabah baharda mis gibi yürüyüşe çıkardık...çok özledim o günleri.bu haftasonu ise tlfda tartışıp durduk.anlicanız pek de keyfim yok