2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Çabık get temizliğini yap da öyle gel baham kohman bacım 2 günde korkma gülüm kaydirigubbakcemile3

annemde bana diyor yarın temizlik yapacaz diye. ben zaten 15 günde bir tatil yapıyorum onuda temizlik yaptıracakmış senağlama
ayy kızlar vahim bi durumdayım. beni gören bu ne hal diyor. iice çökmeye başladım. akşamları oturduğum yerde uyuya kalıyorum.

meraba kızlar...
valla be dün hasta halimle temizliğimi yaptım bugün rahatıma.s
yalnız canım çok sıkıdı hava güzel iyileşemediğim için sokağa çıkamıyom:çok üzgünüm:
yarı düzelirsem inşallah belki nişanlım kıyamaz accuk gezdirir benikaydirigubbakcemile4
sizde ne va ne yok bakim

iyi haftasonlari kizlar nasilsiniz?
gecmisi biraz okudum, hasta olan arkadaslarimiz varmis cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin a.s.
hic beni merak eden yokmus :a015: bi kac gündür moralim cok bozuktu ama iyiyim yine dert hic bitmiyor ki biri bitiyor digeri basliyor tam ceyiz alisverisine tam gaz devam ederken arabam bozuldu tamir edilemiyormus öyle dediler yine bozulur dediler kaldimmi arabasiz :çok üzgünüm: neyseki komsumuzun tanidigi bitane bulmus bana renault twingo ufacik bisey ama cok tatli ya dün baktim pazartesi alcam insallah, iyi oldu bu araba yoksa nerden yeni araba alcaktimki ev tutcam kirayimi ödicem, mobilyalarin taksidinimi arabayimi ohooo hayat cok zor cook :a015:

Dasivaldidocum gezdirir inş bebeğim seni yarın nişanlun

Hevincim merhaba canım.eski arabana üzüldüm ama yeni lacakmışın sevindim hayırlı olsun :)

Roselin'cim sagol canim arabasiz olmuyor ya almayayim dedim ama lazim oluyor malesef hayirlisi bakalim a.s

son günlerde moralim cok bozuk neden bilmiyorum nedensiz etrafimdekilere kiziyorum yalniz kalmak istiyorum noldu bana böyle ya :a015: en cokta annemi üzüyorum böyleyken :çok üzgünüm:

hevincim roselincim nasılsıız bakem:1hug:
minilya da raporluydu benim gibi...iyileşti mi acaba:uhm: böcükle de rastlaşamadık...
yaw özlüyom ben sizi yaaaaw:içelim:

Roselin'cim sagol canim arabasiz olmuyor ya almayayim dedim ama lazim oluyor malesef hayirlisi bakalim a.s

son günlerde moralim cok bozuk neden bilmiyorum nedensiz etrafimdekilere kiziyorum yalniz kalmak istiyorum noldu bana böyle ya :a015: en cokta annemi üzüyorum böyleyken :çok üzgünüm:

hevincim inan hepimizin hayatında böyle dönemler oluyo...özellikle de evlilik hazırlıklarının verdiği stres bizi bu hale getiriyo, önemli olan sevdiğimizin, ailemizin kalbini çok kırmadan atlatabilmek; çözülecek ama canım, herşey çoooook güsel olacak göreceksin:1hug:
bizde de mali sorunlar var ( zaten o sebepten aralık'a kaydık ) nişanlımdan başka evlerinde çalışan kimse yok, kardeşi önümüzdeki ay asker, kayınpederim işten çıkartıldı emekli olmaya çalışıyor; bi yandan adamcağız da haliyle üzülüyomuş düğüne hazırlık yapamıyo diye mahçup hissedyomuş kendini...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:
hayat zor hakkaten ama Allahın izniyle el ele verip kuracaz hepimiz yuvamızı:Saruboceq:

hevincim inan hepimizin hayatında böyle dönemler oluyo...özellikle de evlilik hazırlıklarının verdiği stres bizi bu hale getiriyo, önemli olan sevdiğimizin, ailemizin kalbini çok kırmadan atlatabilmek; çözülecek ama canım, herşey çoooook güsel olacak göreceksin:1hug:
bizde de mali sorunlar var ( zaten o sebepten aralık'a kaydık ) nişanlımdan başka evlerinde çalışan kimse yok, kardeşi önümüzdeki ay asker, kayınpederim işten çıkartıldı emekli olmaya çalışıyor; bi yandan adamcağız da haliyle üzülüyomuş düğüne hazırlık yapamıyo diye mahçup hissedyomuş kendini...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:
hayat zor hakkaten ama Allahın izniyle el ele verip kuracaz hepimiz yuvamızı:Saruboceq:

hosgeldin bitanecim ben iyi olmaya calisiyorum iste forumda az dolastim moralim düzeldi cok sükür yine birazdanda benim annem bir melek baslicak onu izlerim degmeyin keyfime kaydirigubbakcemile2
sen nasilsin nasil oldun canim?

ah güzelim benim ya valla evlilik öncesi stresinden bahsedenlere gülerdim ne stresi mutlu olmaniz gerek falan derdim meger haklilarmis, simdiden dert sardi beni ceyizdir evdir mobilyadir vs, bide araba girdi araya. ah bide su para derdi olmasaydi ne güzel olurdu, Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin canim bizim durumumuzda sizinkine benzer benimde nisanlim evin tek calisani gibi gerci dükkan kendilerinin ama bütün gece calisiyor orda, abisi kalbinden rahatsiz fazla yoramiyor kendini haliyle kayinbabam öglenleri dükkanda askim uyuyor tabi öglenleri aksam dediginde yine iste, kriz onlarida vurdu malesef onlarda simdiden düsünüyorlar dügünü nasil yapcaz diye ama ben hep diyorum fazla masrafa girmeyin bizim elimizdede cok yok malum kriz gerekli olani az ama öz yapin fazla bisey istemem mutlulugumuz huzurumuz cok daha önemli dedim kimsenin benim yüzümden dert tasaya düsmesini istemem ki dügün dernek isleri hayirli islerdir mutlu olmak icin yapilir derde düsmek icin degil Allah hepimizin yardimcisi olsun cabucak atlatalim bu dönemide kocislerimizle evimizde beraberce huzurla oturalim insallahh :asigim:

canımbenim ben iyileşmeye çalışıyom bademcik iltihabı oldum 2 gündür sürünüyom resmenkafamçokkarıştı
evlilik hazırlıkları konusunda aileler konusunda aşağı yukarı aynı durumdayız anlaşılan a.s Allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş, bak burda görceksin hepimiz tek tek düğünümüzü evlliğimizi anlatacaz inşallah...:Saruboceq: zamanla herşey rayına oturacak umutluyum ben

canımbenim ben iyileşmeye çalışıyom bademcik iltihabı oldum 2 gündür sürünüyom resmenkafamçokkarıştı
evlilik hazırlıkları konusunda aileler konusunda aşağı yukarı aynı durumdayız anlaşılan a.s Allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş, bak burda görceksin hepimiz tek tek düğünümüzü evlliğimizi anlatacaz inşallah...:Saruboceq: zamanla herşey rayına oturacak umutluyum ben

ay kiyamam bitanem dikkat et kendine olur mu cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin :1hug:
evet canim hemen hemen aynisiz, insallah aylar sonra buraya yazdigimizda bu günlerimize güler geceriz :Saruboceq:

ben kactim canim tv izleyim biraz görüsürüz sonra kendine cici bak olur mu öptüm kocaman :1hug:

iyi pazarlar kızlarrr kimse uğramamış bugün buraya a.s.
ben şükürler olsun ki iyileştim artık:nazar: bugün de nişanlımla buluştuk gezdik tozduk iyi geldi havam değişti valla...
hadiyin görüşürük sonra

iyi pazarlar canm,sevindm iyileşmişin,ohh nişalınlada gezmişin :))) bugün hava güzeldi ama ,bnde dışarı çıktım arkadaşımla çeyiz alışverişi yaptım :))))

Iyi Pazarlar sekerler :1hug:
Umarim herkes iyidir.
dasilvadido canim cok sevindim iyilestigine gel bi öpim :1hug:
Lady'cim neler aldin bakim göstersene cicilerini :dance:

Bugün burdada hava cok güzeldi, sabah erkenden kalkip temizligi ütüyü vs yapip dusumu aldim disari ciktim az önce geldim daha, arabacilari gezdik biraz komsularla bitane begendim bakalim iki tane arasinda kaldim yarin konuscam saticilarla :Saruboceq:

Bu arada askimi cok özledim ben :çok üzgünüm: güzel havada sevgilisini koluna takan takana herkes sarmasdolas geziyordu Allah'im bizede nasip et o günleri :Saruboceq:

hevin cim lady cim merhabalar:1hug:
ben bu aralar para biriktirmekle bozduğum için çeyizi bayağı boşladım ama bugün nişanlımla birbirimize tişört aldık tam 1 ay sonra ilk kez dışarda yemek yedik güzel bi gündü:asigim:
hevin cim hasretlik zordur seni anlayabiliyorum ama sayılı gününüz kaldı Allahın izniyle sonra hiççç ayrılmayacaksınız:dance:

ay ne güzel bi gün gecirmissiniz öyle canim :asigim:
bizim icinde gezseydiniz biraz gerci gezmissindir sen bizi unutmamissindir bilirim :1hug:
ne güzel olur sevgiliyle elele dolasip alisveris yapip yemek yemek dimi ah aah az kaldi valla bitanem 6 ay 12 gün, iki hafta sonra 5 aya düscez nedense zaman cok cabuk geciyor gibime geliyor kac gündür, daha ceyiz bile bitmedi ev tutulmadi ohoo ölme esegim ölme :roflol:

Kızlar bi slm deyim dedim.pazarları kimse olmuyor çünkü genelde.havalarda güzelleştiki kimse durmaz artık bilgisayar başında.ama ben öyle yaptım bu haftasonu.ya uyudum ya bilg başında idim.nişanlım ist olduğu için gezemiyoruz.ünvde iken ne güzel günlerimiz olurdu.beraber gezerdik sinemaya giderdik piknik yapardık sabah baharda mis gibi yürüyüşe çıkardık...çok özledim o günleri.bu haftasonu ise tlfda tartışıp durduk.anlicanız pek de keyfim yok

Kızlar bi slm deyim dedim.pazarları kimse olmuyor çünkü genelde.havalarda güzelleştiki kimse durmaz artık bilgisayar başında.ama ben öyle yaptım bu haftasonu.ya uyudum ya bilg başında idim.nişanlım ist olduğu için gezemiyoruz.ünvde iken ne güzel günlerimiz olurdu.beraber gezerdik sinemaya giderdik piknik yapardık sabah baharda mis gibi yürüyüşe çıkardık...çok özledim o günleri.bu haftasonu ise tlfda tartışıp durduk.anlicanız pek de keyfim yok

canim benim ya :teselli:
üzme tatli canini, olur böyle seyler evlilik arefelerinde yeterki birbirinizi kirmayin olur mu :1hug:
bende kiskaniyorum vallahi sevdigiyle elele kolkola gezenleri gördügümde ama olsun kaderde buda varmis bizimde o günleri yasayacagim zamanlar gelecek yeterki huzurumuz mutlulugumuz bozulmasin a.s.

bana müsade herkese iyi aksamlar, pazartesi sendromu ugramasin hic birimize :dance:
öpüldünüz güzeller a.s.

sınavlarımı bitirdim topiğe geri dödüm .sınavlarım yarısı gzel yarısı kötüydü finallaere daha sıkı hazırlanacagım :)

bugün de bitt bir haftam ders çalışsark çok hızşı geçti.bugn hava yağışlıydı burda ama güzeldi askım aldı sınavdan sonra beni beraber yemek yedik sinemaya gidecektik ama gittiğimiz sinemaya film gelmemiş netten bakmıstık halbuki aama yanılttı bizi.yemek yedik bizde ggezdik yürüdük bikaç alışveriş mağazasına girdik.sonra bize geldik sınavlar hariç bugünm güzeldi.

yarın görüşrüz arkadaslarım...

Back
X