2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gıderken yerım
patrona dedık ama aşık unutmuş almayı
uyy aksam oldu ben gacarım bırazdn öptum hepcınızı

Hevin yani Gülcancım araba almışın hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan kazasız belasız inş.o dediğin arabadan mı aldın?baktım çok sevimli bişey.tam benlik.bizimde arabaya ihtiyacımız var.istanbulda arabasızlıkda zor.çünkü sabah erkenden işe yetişmem gerek.dua edin kızlar inş işyerim evime yakın ve güzel bir semt olsun.Amin :Saruboceq:
Bende geçen mart ayında ista gittim nikah işlemleri için.ama maşallah nişanlım ist trafiğini yolları,alternatif yolları felan çok iyi biliyor.inanın hergün dışarda geçirdik ama hiç sıkılmadım çok şükür,trafik tıkanmadı.iş çıkış saatlerinde ve birde yolda kaza vb olduğunda trafi tıkanıyor

Hevin yani Gülcancım araba almışın hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan kazasız belasız inş.o dediğin arabadan mı aldın?baktım çok sevimli bişey.tam benlik.bizimde arabaya ihtiyacımız var.istanbulda arabasızlıkda zor.çünkü sabah erkenden işe yetişmem gerek.dua edin kızlar inş işyerim evime yakın ve güzel bir semt olsun.Amin :Saruboceq:
Bende geçen mart ayında ista gittim nikah işlemleri için.ama maşallah nişanlım ist trafiğini yolları,alternatif yolları felan çok iyi biliyor.inanın hergün dışarda geçirdik ama hiç sıkılmadım çok şükür,trafik tıkanmadı.iş çıkış saatlerinde ve birde yolda kaza vb olduğunda trafi tıkanıyor

Sagol canim benim a.s.
Yok tatlim onu almadim, onda bir kac pürüzler vardi birde herkes cok kücük napcaksiniz öyle arabayi dediler, bende vazgectim icimede sinmemisti sonradan. Bunun kirmizisini aldim simdi:

OPEL-Agila-1-2-16-V---2004-2007-.jpg

Insallah dilediklerin olur canim benim, Allah'im hayirlisini verir insallah dua edicem senin icin insallah isyerinde evinde yakin yerlerde olurlar.

Bizim icin, yani Istanbul'da yasamayanlar icin, oranin trafigi gercekten kabus gibi görünüyor, ama haberlerde falan izleyince o trafikte her sabah ve her aksam yolda olanlari takdir ediyorum gercekten, marifet isteyen bir is orda araba kullanmak yollari iyi bilmek. O yönden rahatsin yani canim nisanlin iyi biliyormus cok sükür oralari a.s.

Bu arada son girdigimde tartismistiniz nisanlinla, insallah düzelmistir araniz :1hug:

abba nerelerde acaba, özledim onuda :1hug:

Hevincim evet bu aldığın araba daha büyükmüş.bencede güzel olmuş hele kırmızı arabalarda favori renklerimden :) biz araba alırken zorla ateş kırmızı işaretletmiştim formda en son tercih.o da tutup bize çıkmıştı :roflol: çok sevinmiştim ama.Tekrardan güle güle kullan inş sevdiceenle
Şimdi biraz daha iyiyim.nişanlım istda ben anadoluda küçük bi şehirde yaşıyorum.aradaki mesafeden ve zaman zaman yer yöre farkından anlaşmazlıklar yaşıyoruz.çok üzülüyorum bende.şimdi daha iyiyim çok şükür çok şükür.dualarınıda hissedecem inş sağol canım benim

Hevincim evet bu aldığın araba daha büyükmüş.bencede güzel olmuş hele kırmızı arabalarda favori renklerimden :) biz araba alırken zorla ateş kırmızı işaretletmiştim formda en son tercih.o da tutup bize çıkmıştı :roflol: çok sevinmiştim ama.Tekrardan güle güle kullan inş sevdiceenle
Şimdi biraz daha iyiyim.nişanlım istda ben anadoluda küçük bi şehirde yaşıyorum.aradaki mesafeden ve zaman zaman yer yöre farkından anlaşmazlıklar yaşıyoruz.çok üzülüyorum bende.şimdi daha iyiyim çok şükür çok şükür.dualarınıda hissedecem inş sağol canım benim

Bende bayilirim kirmiziya :dance:
Ah canim benim ya seni cok cok iyi anliyorum, heleki isin icinde mesafe var ya, aynisi bizdede mevcut siz yine ayni ülkedesiniz bizde ülke farkida var ben Almanya'da ufacik köy gibi bi yerde, askim Türkiye'de koskoca Istanbul'da. Anlasmazliklar cok oluyor haklisin, ama bunun üstesindende geliriz biz Allah'in izniyle degil mi tatlim :1hug:
Askimla beraber olmaya basladigimiz dönemlerde herkes derdi nasil olcak, yürümez, cok uzak falan filan, isin icinde güven varsa bal gibi yürür, bak bizim 4 seneyi gecti. Ufak tartismalar hep olur, onlarda tadi tuzu zaten onlarda olmazsa iyice monotonlasir iliski, bide o tartismalarinin ardinda bir barisma olur ya o herseye bedel iste :asigim:
Üzme o tatli canini olur mu, herseyün en güzeline layiksin :1hug:

Bana müsade canim, öpüyorum kocaman dikkat et kendine Allah'a emanet ol :1hug:

günaydın kızlarrr
hepinize mutlu bi gün diliyorummmhihoyyyt

gunaydın cnm hihoyyyt nasılsın bugun cok keyıflıyım nedense
mınılyam lady sızler bulusmaya gelıyorsunuz deıl mı :uhm: mınılyamda telım var gelecek olan varsa burdan kızlar özel msj atsın telımı verım

mınılyam lady sızler bulusmaya gelıyorsunuz deıl mı :uhm: mınılyamda telım var gelecek olan varsa burdan kızlar özel msj atsın telımı verım

böcüğüm maşallah keyfine:nazar: Allah bozmasın...
bizde bu aralar nişanlımın canı sıkılıyo mali durumlar nedeniyle...düğün için bişeyler yapmak istiyo ama evde tek o çalıştığı için yetişemiyo tabi....ama ben ona elimden geldiince moral veriyorum; bunun için üzülmemesini söylüyorum...ben mümkün mertebe kenara para atıyorum zaten zamanı gelince Allah ne verdiyse artık el ele verip kuracaz yuvamızı...
işimiz gücümüz sağlığımız yerinde olsun daaa gerisi tın:delphin:

böcüğüm maşallah keyfine:nazar: Allah bozmasın...
bizde bu aralar nişanlımın canı sıkılıyo mali durumlar nedeniyle...düğün için bişeyler yapmak istiyo ama evde tek o çalıştığı için yetişemiyo tabi....ama ben ona elimden geldiince moral veriyorum; bunun için üzülmemesini söylüyorum...ben mümkün mertebe kenara para atıyorum zaten zamanı gelince Allah ne verdiyse artık el ele verip kuracaz yuvamızı...
işimiz gücümüz sağlığımız yerinde olsun daaa gerisi tın:delphin:

ayy herkeste bu oluyor cnm yaa düğünü tek başına yapmak gercekten zorunda ötesı ama cıkan sonuc ınsanı cok mutlu edıyor cunku kendı emeklerıyle bıseylerın sahıbı oluyor kaydirigubbakcemile2 allah bozmasın sızınde mutluluğunuzu :Saruboceq: sağlık oldumu gerısı gercekten olur cnm bıseyler eksıkte olsa alınır yapılır allah kımseyı sağlığından etmesın

amin kuzum...
eeeee nerde bu topikin diğer hatunları bakimmm uyanamadılar mı acep:sm_confused:

gelırler bırazdan bende zor gırıyom patronun yığenı var kıl o cok kızıyo yoksa patronum tek olsa ohooo hıc cıkmam

gunaydınlar kızlar bende ancak yazabıldım sımdı toplantıdan cıktım sımıt aldım suan sıze yazıorum napıosunuz bakem bugun ?

gunaydınlar kızlar bende ancak yazabıldım sımdı toplantıdan cıktım sımıt aldım suan sıze yazıorum napıosunuz bakem bugun ?

ooo sehercik gelmiş hoşgelmiş:1hug: valla gülüm ben de çok sıkıcı toplantılara giriyom bazen ama çıkamıyom:roflol: müdürle geyik yapıyos bi süre sonrakaydirigubbakcemile2

cnm ya kucuk bı sorun cıktı sımcık şöle askım bu gecen hafta adalara gıdelım demıştı fakat dugun avrdı arkımın oraya gıttık bu hafta adalara gıdıcez hayatta bırakmam dıo napıcam bılmıom kızlar ?bu bulusma işini bı hafta sonraya bıraksak olmazmı ?yada yarın olsa?püff

ooo sehercik gelmiş hoşgelmiş:1hug: valla gülüm ben de çok sıkıcı toplantılara giriyom bazen ama çıkamıyom:roflol: müdürle geyik yapıyos bi süre sonrakaydirigubbakcemile2

valla sınır oluyorum öle geyık konusmalara bende sımcık ben sabah ac oluorum ya accık ee mıllette geyık yapınca uyuz olmadan kendımı alamıyorum:((

günaydın kızlarr..ya bende buluşmaya nasıl gelicem bilmiyorumm,cmtsi günü nişanlım çarşıya çıkıcak msn den görüşücez,pazar da k.validemlere gidicem,pazar dı dimi buluşma olmassa,k.validemlerden sonra gelirim diye düşünyrm kaça kadar takılcaksınız..

Back
X