- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm öptunde ben kacıyom
Hevin yani Gülcancım araba almışın hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan kazasız belasız inş.o dediğin arabadan mı aldın?baktım çok sevimli bişey.tam benlik.bizimde arabaya ihtiyacımız var.istanbulda arabasızlıkda zor.çünkü sabah erkenden işe yetişmem gerek.dua edin kızlar inş işyerim evime yakın ve güzel bir semt olsun.Amin :Saruboceq:
Bende geçen mart ayında ista gittim nikah işlemleri için.ama maşallah nişanlım ist trafiğini yolları,alternatif yolları felan çok iyi biliyor.inanın hergün dışarda geçirdik ama hiç sıkılmadım çok şükür,trafik tıkanmadı.iş çıkış saatlerinde ve birde yolda kaza vb olduğunda trafi tıkanıyor
Hevincim evet bu aldığın araba daha büyükmüş.bencede güzel olmuş hele kırmızı arabalarda favori renklerimden :) biz araba alırken zorla ateş kırmızı işaretletmiştim formda en son tercih.o da tutup bize çıkmıştı :roflol: çok sevinmiştim ama.Tekrardan güle güle kullan inş sevdiceenle
Şimdi biraz daha iyiyim.nişanlım istda ben anadoluda küçük bi şehirde yaşıyorum.aradaki mesafeden ve zaman zaman yer yöre farkından anlaşmazlıklar yaşıyoruz.çok üzülüyorum bende.şimdi daha iyiyim çok şükür çok şükür.dualarınıda hissedecem inş sağol canım benim
günaydın kızlarrr
hepinize mutlu bi gün diliyorummmhihoyyyt
gunaydın cnm hihoyyyt nasılsın bugun cok keyıflıyım nedense
mınılyam lady sızler bulusmaya gelıyorsunuz deıl mı :uhm: mınılyamda telım var gelecek olan varsa burdan kızlar özel msj atsın telımı verım
böcüğüm maşallah keyfineAllah bozmasın...
bizde bu aralar nişanlımın canı sıkılıyo mali durumlar nedeniyle...düğün için bişeyler yapmak istiyo ama evde tek o çalıştığı için yetişemiyo tabi....ama ben ona elimden geldiince moral veriyorum; bunun için üzülmemesini söylüyorum...ben mümkün mertebe kenara para atıyorum zaten zamanı gelince Allah ne verdiyse artık el ele verip kuracaz yuvamızı...
işimiz gücümüz sağlığımız yerinde olsun daaa gerisi tın![]()
gunaydınlar kızlar bende ancak yazabıldım sımdı toplantıdan cıktım sımıt aldım suan sıze yazıorum napıosunuz bakem bugun ?
gunaydın cnm hihoyyyt nasılsın bugun cok keyıflıyım nedense
mınılyam lady sızler bulusmaya gelıyorsunuz deıl mı :uhm: mınılyamda telım var gelecek olan varsa burdan kızlar özel msj atsın telımı verım
ooo sehercik gelmiş hoşgelmiş:1hug: valla gülüm ben de çok sıkıcı toplantılara giriyom bazen ama çıkamıyom:roflol: müdürle geyik yapıyos bi süre sonrakaydirigubbakcemile2